0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: stratos91 στις Σεπτεμβρίου 01, 2009, 07:03:53 pmΔεν μπορώ να καταλάβω κάτι. Στον ενιαίο πίνακα είχα σειρά 868. Τώρα ο εκκαθαρισμένος πίνακας του petros005 με δείχνει 473. Αν ο τελευταίος μη τρίτεκνος είχε σειρά 403, δε θα έπρεπε να ήμουν τουλάχιστον στο 465; Κάνω κάτι λάθος; Χωρίς να έχω μελετήσει τον πίνακα, υποθέτω ότι η διαφορά οφείλεται στο ότι κάποια άτομα με καλή σειρά δεν προσλήφθηκαν, γιατί δεν είχαν δηλώσει όλες τις περιοχές. Έτσι αυτοί έμειναν για τη β΄φάση.
Δεν μπορώ να καταλάβω κάτι. Στον ενιαίο πίνακα είχα σειρά 868. Τώρα ο εκκαθαρισμένος πίνακας του petros005 με δείχνει 473. Αν ο τελευταίος μη τρίτεκνος είχε σειρά 403, δε θα έπρεπε να ήμουν τουλάχιστον στο 465; Κάνω κάτι λάθος;
Παράθεση από: ioanna89 στις Σεπτεμβρίου 01, 2009, 07:10:29 pmΠαράθεση από: stratos91 στις Σεπτεμβρίου 01, 2009, 07:03:53 pmΔεν μπορώ να καταλάβω κάτι. Στον ενιαίο πίνακα είχα σειρά 868. Τώρα ο εκκαθαρισμένος πίνακας του petros005 με δείχνει 473. Αν ο τελευταίος μη τρίτεκνος είχε σειρά 403, δε θα έπρεπε να ήμουν τουλάχιστον στο 465; Κάνω κάτι λάθος; Χωρίς να έχω μελετήσει τον πίνακα, υποθέτω ότι η διαφορά οφείλεται στο ότι κάποια άτομα με καλή σειρά δεν προσλήφθηκαν, γιατί δεν είχαν δηλώσει όλες τις περιοχές. Έτσι αυτοί έμειναν για τη β΄φάση.Ναι αλλά και πάλι προσλήφθηκαν 403 μη τρίτεκνοι που προηγούνταν άσχετα αν η σειρά δεν ήταν κανονική. Δεν είναι ότι έπονταν της δικιάς μου θέσης οπότε θα με πήγαιναν πιο κάτω. Δεν το πολυκαταλαβαίνω.
Ναι αλλά και πάλι προσλήφθηκαν 403 μη τρίτεκνοι που προηγούνταν άσχετα αν η σειρά δεν ήταν κανονική. Δεν είναι ότι έπονταν της δικιάς μου θέσης οπότε θα με πήγαιναν πιο κάτω. Δεν το πολυκαταλαβαίνω.
Παράθεση από: stratos91 στις Σεπτεμβρίου 01, 2009, 07:21:15 pmΠαράθεση από: ioanna89 στις Σεπτεμβρίου 01, 2009, 07:10:29 pmΠαράθεση από: stratos91 στις Σεπτεμβρίου 01, 2009, 07:03:53 pmΔεν μπορώ να καταλάβω κάτι. Στον ενιαίο πίνακα είχα σειρά 868. Τώρα ο εκκαθαρισμένος πίνακας του petros005 με δείχνει 473. Αν ο τελευταίος μη τρίτεκνος είχε σειρά 403, δε θα έπρεπε να ήμουν τουλάχιστον στο 465; Κάνω κάτι λάθος; Χωρίς να έχω μελετήσει τον πίνακα, υποθέτω ότι η διαφορά οφείλεται στο ότι κάποια άτομα με καλή σειρά δεν προσλήφθηκαν, γιατί δεν είχαν δηλώσει όλες τις περιοχές. Έτσι αυτοί έμειναν για τη β΄φάση.Ναι αλλά και πάλι προσλήφθηκαν 403 μη τρίτεκνοι που προηγούνταν άσχετα αν η σειρά δεν ήταν κανονική. Δεν είναι ότι έπονταν της δικιάς μου θέσης οπότε θα με πήγαιναν πιο κάτω. Δεν το πολυκαταλαβαίνω.Στράτο πάνω από σένα στη σειρά βρίσκονται 6 τρίτεκνοι οι οποίοι δεν έφυγαν, γιατί προφανώς δεν είχαν βάλει το κουτάκι. Αυτούς δεν τους αφαιρείς, οπότε δικαιολογείται η σειρά σου έτσι δεν είναι;
Πως βλεπουμε ποιοι ειναι τριτεκνοι;
Ερωτηση: Είναι ένα άτομο στον πίνακα της α φάσης που ενω δεν έχει προϋπερεσία (όλα μηδέν στα σχολ. έτη) στη πρωτη στηλη (μετα το λεκτικό της ειδικότητας) γράφει 30!!! Τι είναι αυτό;
Παράθεση από: anneta στις Σεπτεμβρίου 02, 2009, 12:21:04 amΕρωτηση: Είναι ένα άτομο στον πίνακα της α φάσης που ενω δεν έχει προϋπερεσία (όλα μηδέν στα σχολ. έτη) στη πρωτη στηλη (μετα το λεκτικό της ειδικότητας) γράφει 30!!! Τι είναι αυτό;Κανονικά το σύνολο της προϋπηρεσίας. Μήπως είναι από ιδιωτικό και γι' αυτό δε φαίνεται ξεχωριστά στα διάφορα σχολικά έτη;
Παράθεση από: AntreaEirini στις Σεπτεμβρίου 01, 2009, 11:55:05 pmΠαράθεση από: stratos91 στις Σεπτεμβρίου 01, 2009, 07:21:15 pmΠαράθεση από: ioanna89 στις Σεπτεμβρίου 01, 2009, 07:10:29 pmΠαράθεση από: stratos91 στις Σεπτεμβρίου 01, 2009, 07:03:53 pmΔεν μπορώ να καταλάβω κάτι. Στον ενιαίο πίνακα είχα σειρά 868. Τώρα ο εκκαθαρισμένος πίνακας του petros005 με δείχνει 473. Αν ο τελευταίος μη τρίτεκνος είχε σειρά 403, δε θα έπρεπε να ήμουν τουλάχιστον στο 465; Κάνω κάτι λάθος; Χωρίς να έχω μελετήσει τον πίνακα, υποθέτω ότι η διαφορά οφείλεται στο ότι κάποια άτομα με καλή σειρά δεν προσλήφθηκαν, γιατί δεν είχαν δηλώσει όλες τις περιοχές. Έτσι αυτοί έμειναν για τη β΄φάση.Ναι αλλά και πάλι προσλήφθηκαν 403 μη τρίτεκνοι που προηγούνταν άσχετα αν η σειρά δεν ήταν κανονική. Δεν είναι ότι έπονταν της δικιάς μου θέσης οπότε θα με πήγαιναν πιο κάτω. Δεν το πολυκαταλαβαίνω.Στράτο πάνω από σένα στη σειρά βρίσκονται 6 τρίτεκνοι οι οποίοι δεν έφυγαν, γιατί προφανώς δεν είχαν βάλει το κουτάκι. Αυτούς δεν τους αφαιρείς, οπότε δικαιολογείται η σειρά σου έτσι δεν είναι; Αυτό δεν το είχα προσέξει. Αφού είναι έτσι, έχεις δίκιο. Ευχαριστώ πολύ! Που καταντήσαμε; Να κυνηγάμε τη σειρά με το τουφέκι!