0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γεια σε ολουςΚαταρχην, οπως υποδηλωνει και το ψευδωνυμο μου ειμαι ενας παλιος γνωριμος του pde..υποθετω πως ισως οι "ιθυνοντες" του forum με εχουν ηδη αναγνωρισει..τελοσπαντων επανέρχομαι μετα απο απουσια 10 και πλεον μηνων λογω φορτου εργασιας και καποιων αλλων προβληματων. Τοτε ημουν απλα ενας υποψηφιος (για δευτερη φορα) στο διαγωνισμο του ΑΣΕΠ τωρα πλεον επιτυχων και διοριστεος για το 2010. Θα θελα να ευχαριστησω καποια μελη του forum για τα πολυ χρησιμα θεματακια που κατα καιρους αναρτουσαν και αναρτουν και ιδιαιτερως το μελος VICA για τις πολυ χρησιμες συμβουλες οσον αφορα στη βιβλιογραφια ΑΣΕΠ.Τωρα θα θελα να ρωτησω το εξης: δεδομενου ότι η σειρά μου στον καθαρισμενο πινακα μετα την α' φαση ειναι μεταξυ 1590 και 1610, εχω καποιες πιθανοτητες να κληθω κατα τη β' η γ' φαση διορισμου αναπληρωτων?ΕυχαριστωΥ.Γ Συγγνωμη για το "ατονικο" του κειμενου μου..απο την επομενη φορα θα βαζω και τονους
Την Κυριακάτικη καλημέρα μου σε όλους,ερώτηση μαθηματική: είμαι σειρά περίπου 260 στον καθαρό, γιατί όταν το υπολογίζω με το 20% χρειάζεται να πάρουν 312 και όταν το υπολογίζω με το /0,8 325;;;;;; σε τι κυκεώνες χάνεται το φιλολογικό μου μυαλό;;;ευχαριστώ
Ευχαριστώ πολύ, πάω βουρ για γ φάση, όταν με το καλό ξεκινήσουν όλα, ε;;;;
πολύ θα το θέλα, είσαι καλή, αλλά μήπως αγγίζουμε τα όρια επιστημονικής φαντασίας, τέτοιοι αριθμοί για β΄φάση;;;;
ποτε θα αρχισουν να καλουν κεντρικη μακεδονια για ωρομισθιους?