0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΚΑΘΑΡΟΣ ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Καλημερίζω την κοινότητα.Μήπως και γνωρίζει κανείς το όνομα του τελευταίου ωρομισθίου πέρσι και πρόπερσι? Η' έστω τι θέση είχε τις δύο τελευταίες χρονιές?Έχω θέση κοντά στα 270 στον πίνακα ωρομισθίων και θα ήθελα να μάθω εάν έχω σοβαρές πιθανότητες να πάρω ώρες σε αυτήν την περιφέρεια φέτος και ακόμα περισσότερο κοντά στη θεσσαλονίκη.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Παράθεση από: ANKO στις Σεπτεμβρίου 03, 2009, 10:19:13 amΚαλημερίζω την κοινότητα.Μήπως και γνωρίζει κανείς το όνομα του τελευταίου ωρομισθίου πέρσι και πρόπερσι? Η' έστω τι θέση είχε τις δύο τελευταίες χρονιές?Έχω θέση κοντά στα 270 στον πίνακα ωρομισθίων και θα ήθελα να μάθω εάν έχω σοβαρές πιθανότητες να πάρω ώρες σε αυτήν την περιφέρεια φέτος και ακόμα περισσότερο κοντά στη θεσσαλονίκη.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.Ξέρω ένα γνωστό μου που τον πήραν πέρσι Απρίλιο με σειρά 250+ στα Διαβατά Θεσσαλονίκης. Δεν ξέρω αν ήταν ο τελευταίος όμως.
Παράθεση από: SAKIS1971 στις Σεπτεμβρίου 02, 2009, 01:23:49 pmΚΑΘΑΡΟΣ ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣSAKIS σ'ευχαριστούμε πολύ για τον εκκαθαρισμένο πίνακα!!! Θα ήθελα λίγο να ρωτήσω γιατί μία κοπέλα που έχει ακριβώς τα ίδια μόρια με εμένα σ'όλους τους πίνακες είναι πάνω από εμένα; Με ποιο κριτήριο; Μήπως τη χρονολογία απόκτησης πτυχίου ή κατι άλλο;;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Παράθεση από: katerina24 στις Σεπτεμβρίου 03, 2009, 03:30:59 pmΠαράθεση από: SAKIS1971 στις Σεπτεμβρίου 02, 2009, 01:23:49 pmΚΑΘΑΡΟΣ ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣSAKIS σ'ευχαριστούμε πολύ για τον εκκαθαρισμένο πίνακα!!! Θα ήθελα λίγο να ρωτήσω γιατί μία κοπέλα που έχει ακριβώς τα ίδια μόρια με εμένα σ'όλους τους πίνακες είναι πάνω από εμένα; Με ποιο κριτήριο; Μήπως τη χρονολογία απόκτησης πτυχίου ή κατι άλλο;;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων katerina24, πράγματι σε περίπτωση που δύο υποψήφιοι έχουν ακριβώς τα ίδια μόρια, προηγείται εκείνος με την προγενέστερη ημεροχρονολογία πτυχίου (αν συμπίπτει και αυτή τότε κριτήριο είναι ο βαθμός πτυχίου). Και σε μένα συμβαίνει αυτό στους πίνακες με τη διαφορά ότι προηγούμαι εγώ λόγω παλαιότητας πτυχίου. Λες να είμαστε "γειτονιά" στους πίνακες;
συνάδελφοι βοήθεια παρακαλώ!!!! με σειρά 160 περίπου στον καθαρό και 18 μόρια να περιμένω ωρομισθία στην περιφέρειά μας ; κι αν ναι πότε περίπου;θα ήταν ευπρόσδεκτη κάθε άποψη...