0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πιστεύεις πραγματικά ότι αισθάνεται οτιδήποτε για να αισθανθεί και μόνος;΄Εχει γεμίσει το φόρουμ με μηνύματα εναντίον ανθρώπων που είναι πολύ πιο αξιοπρεπείς από τον ίδιο, και δε λέει να σταματήσει υποχρεώνοντάς μας να διαβάζουμε τα ίδια και τα ίδια σε όλα τα θέματα.Έλεος..
Πρόσεχε με ποιόν συμφωνείς.Μακάρι να συμφωνούσες με τη xriana αλλά δυστυχώς δεν το κάνεις.Ποτέ δεν υποστήριξε κάτι τέτοιο, άλλου μέλους απορίες είναι αυτές.Α, και κάτι τελευταίο.Αν είναι να νευριάζετε, καλό θα ήταν να νευριάζετε με αυτούς που κινούν τα νήματα και όχι με τα πιόνια.Θα ήταν πολύ πιο αποτελεσματικές οι ενέργειές σας..Και αν αυτός ο τρόπος ζωής χαρακτηρίζεται ρομαντικός, το προτιμώ από το να αρχίσω να μοιάζω με ανθρωποφάγο..
Για να καταλάβεις σε τί σημείο μας έχουν φτάσει, μου λες ότι δε μπορώ να υποστηρίζω μια ομάδα στην οποία δεν ανήκω, οπότε μόνο αν ανήκω σε αυτήν θα ήταν δικαιολογημένη η στάση μου..Εύγε.. Για να σου λύσω και την απορία όχι, ευτυχώς δεν έχω κάποιο σχετικό πρόβλημα, χάνω κι εγώ θέσεις από τις ειδικές κατηγορίες..Νομίζω πως πρέπει να σταματήσουμε γιατί είμαστε εδώ και ώρα εκτός θέματος,μπορούμε να συνεχίσουμε αν θέλεις κάτι με πμ.Καλό απόγευμα.
Παράθεση από: tttzzz στις Αυγούστου 24, 2010, 12:29:51 pmΠρόσεχε με ποιόν συμφωνείς.Μακάρι να συμφωνούσες με τη xriana αλλά δυστυχώς δεν το κάνεις.Ποτέ δεν υποστήριξε κάτι τέτοιο, άλλου μέλους απορίες είναι αυτές.Α, και κάτι τελευταίο.Αν είναι να νευριάζετε, καλό θα ήταν να νευριάζετε με αυτούς που κινούν τα νήματα και όχι με τα πιόνια.Θα ήταν πολύ πιο αποτελεσματικές οι ενέργειές σας..Και αν αυτός ο τρόπος ζωής χαρακτηρίζεται ρομαντικός, το προτιμώ από το να αρχίσω να μοιάζω με ανθρωποφάγο..Δυστυχώς δεν συμφωνούμε οπως σου είπε και η συνάδελφος.Ευτυχώς δεν ανήκω σε ειδική κατηγορία, γιατι ξερω απο πρωτο χέρι τι σημαίνει κι οταν κι εσυ μάθεις δεν θα το επέλεγες με του κόσμου τις αναπληρώσεις και τους διορισμούς. Όσο για τον Ασεπ αστο δεν το εχεις κουβαλάμε κι απο αυτό και με επιτυχίες.Και έχε κατα νού πως οτι λάμπει δεν είναι πάντοτε χρυσός.Συγνωμη για το υφος,αλλα Μηπως εσυ που τα γραφεις αυτα, εχεις και εσυ τιποτα τετοια χαρτια.Αλλιως γιατι το υποστηριζεις τοσο?Ανθρωποφαγοι ειναι οσοι μηχανευονται απατες περι διδεν ασθενειας και διοριζονται. γιατι εμεις φιλε παμε με το σταυρο στο χερι(ασσεπ).Η δικαιοσυνη δεν ειναι ανθρωποφαγια.Α και κατι ακομη μακαρι οσοι εχουν πραγματικα προβληματα υγειας να διοριζονται και να τους βοηθασει η πολιτεια διοτι το εχουν πραγματικα αναγκη.Με τους απατεωνες τα βαζω,που πληρψνουν και κανουν οτι θελουν
Δυστυχώς δεν συμφωνούμε οπως σου είπε και η συνάδελφος.Ευτυχώς δεν ανήκω σε ειδική κατηγορία, γιατι ξερω απο πρωτο χέρι τι σημαίνει κι οταν κι εσυ μάθεις δεν θα το επέλεγες με του κόσμου τις αναπληρώσεις και τους διορισμούς. Όσο για τον Ασεπ αστο δεν το εχεις κουβαλάμε κι απο αυτό και με επιτυχίες.Και έχε κατα νού πως οτι λάμπει δεν είναι πάντοτε χρυσός.
παντού τα πάντα.η φύση του ανθρώπου είναι τέτοια.αυτό που μας δυσκολεύει είναι να διακρίνουμε το αληθινό από το ψεύτικο,και έτσι είναι ευκολότερο να γενικεύουμε.φυσικά,όλα μπορούν να συμβούν.καλή τοποθέτηση,συνάδελφοι.
επισης στον κλαδο των γεωπονων ο πρωτος εχει μεταπτυχιακο ειδικης αγωγης με ετος κτησης 2005 το οποιο περσι στον πινακα απλα δεν το ειχε. κρυφο το κρατουσε δηλαδη και τωρα το θυμηθηκε? η το ειχε χασει καπου στα συρταρια και τωρα το βρηκε? απλα λολ.