0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ναι εχεις δικιο...τουλαχιστον οι φιλολογοι εχετε περιθωριο μεχρι να εφαρμοστει ο νομος, ενω εμεις......
Καλησπέρα,είμαι χημικός μηχανικός και ενδιαφέρομαι να ασχοληθώ με την εκπαίδευση.Διάβασα μεγάλο μέρος του θέματος και δεν είδα κάπου αναφορά στο μεταπτυχιακό του Καποδιστριακου: <Διδακτική της Χημείας και Νέες Εκπαιδευτικές Τεχνολογίες (ΔιΧηΝΕΤ)>Να υποθέσω ότι εφόσων δεν αναφέρεται ο όρος <επιστημες της αγωγής> δεν παρέχει παιδαγωγική επάρκεια για διαγωνισμό του ασέπ?
Γειά σας! Θα ήθελα όποιος γνωρίζει και μπορεί να μου λύσει μια απορία. Είμαι Κοινωνική Λειτουργός (ΤΕ), βγάζοντας την Πιστοποίηση της ΑΣΠΑΙΤΕ για Παιδαγωγική Επάρκεια έχω δικαίωμα να διδάξω στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση ή μονο στην Δευτεροβάθμια??
Ασχολουμαστε και με τα παιδαγωγικα κατα καποιο τρόπο. Εγω εκανα, για παράδειγμα, ολα τα εργαστηρια μου (5 εξαμηνα), σε σχολεια απο νηπιαγωγίο εως και Λύκειο βιωματικές ομάδες σε εβδαμαδιαία βάση. Πέρα απο αυτό όμως, στην ΑΠΑΙΤΕ παίρνουν Κοινωνικούς Λειτουργούς... το είδα στην ονομαστική κατάσταση των εισακτέων 2010-2011, γι΄αυτό ρςτάω αν γνωρίζει κανεις!
Σε ευχαριστώ πολυ emmaki!!! Για την ειδική αγωγή το γνωρίζω, αλλά για αυτούς δεν χρειάζεται η Παιδαγωγική Κατάρτιση (το εχω ρωτήσει), ο ρόλος τους εκει δεν εχει να κάνει με την εκπαίδευση αλλα με την συμβουλευτική και υποστήριξη των παιδιών με ΑμεΑ, τις οικογἐνειες τους και φυσικά πολλά άλλα. Αν γνωρίζει καποιος ας μου απαντήσει για το που μπορεί να χρησιμοποιηθεί η Παιδαγωγική Καταρτιση που δίνει η ΑΣΠΑΙΤΕ στους Κοινωνικούς Λειτουργούς.