*

Αποστολέας Θέμα: Εγκύκλιος ΠΔΣ πότε ???  (Αναγνώστηκε 13302 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος maryk

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Εγκύκλιος ΠΔΣ πότε ???
« Απάντηση #42 στις: Οκτωβρίου 12, 2009, 08:27:02 pm »
Και τώρα τί το διαφορετικό λέω;
Έχω τσακωθεί με διευθυντές επανειλημμένως γιατί έβλεπα να βολεύει όλους τους γαλάζιους...όλους τους δικούς του..παιδιά που δεν έκαναν τον κόπο καν να προσπαθήσουν για τον ΑΣΕΠ...Μου έλεγε ότι έχω μεγάλη απαίτηση να θέλω να δουλέψω με πτυχίο του 2005 και ταυτόχρονα επέλεγε άτομα με πτυχίο 2007 (από τον πίνακα μηδενικής φυσικά)
Με όσα έχω δεί έστω και ένα κριτήριο να μπεί το θεωρώ ανακούφιση...
Και ποιος ξέρει ίσως σε λίγα χρόνια δουλέψω κ εγώ...

Από τη στιγμή λοιπόν που δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα η εγκύκλιος θεωρώ μιζέρια όλη αυτή τη γκρίνια.
(Και με το μήνυμά μου δεν αναφέρθηκα ούτε στη vania προσωπικά ούτε σε σένα..αναφέρθηκα γενικά στα τελευταία μηνύματα!)
ΠΕ02

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:53:49 »

Αποσυνδεδεμένος anneta

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ 86
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Οκτωβρίου 12, 2009, 08:30:45 pm »
Από τη στιγμή λοιπόν που δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα η εγκύκλιος θεωρώ μιζέρια όλη αυτή τη γκρίνια.
(Και με το μήνυμά μου δεν αναφέρθηκα ούτε στη vania προσωπικά ούτε σε σένα..αναφέρθηκα γενικά στα τελευταία μηνύματα!)

??? ??? ???
Ένας μορφωμένος λαός εύκολα οδηγείται, αλλά δύσκολα παρασύρεται, εύκολα κυβερνάται, αλλά δύσκολα σκλαβώνεται !

Αποσυνδεδεμένος _Apostolia_

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Οκτωβρίου 12, 2009, 08:31:49 pm »
ο ασεπ για αλλη μια φορα απαξιωνεται κι ομως πολλοι μιλανε για αξιοκρατια...εσεις που μιλατε για αξιοκρατια οταν πατε στο σχολεια τωρα με την πδσ και σας ρωτησουν τι εστι αξιοκρατια φερτε ως παραδειγμα το τωρινο μετρο της πδσ για να καταλαβουν...αλλα εμεις φταιμε που εναποθετουμε τις ελπιδες μας στον καθε μαλ@#$κα...το κρατος πια δεν ενδιαφερεται για την παιδεια δεν το βλεπετε?????χεσμε$%^^νους μας εχουν....μ αρεσει που εγω εδω κι ενα μηνα ξεκινησα διαβασμα για τον επομενο ασεπ(αν υπαρξει...) αλλα ετσι ειναι...υπαρχουν και οι βλακε που περιμενουν ενα καλυτερι αυριο που ολα θα διανεμονατι επαξια και εγω ειμαι ενα απο αυτα.... συγχαιρω λοιπον ολους εσαν που δεν ειστε και που επιδοκιμαζετε τη σταση της νεας υπουργου γιατι εσεις εδω και καιρο εχετε μπει στο κλιμα του συγχρονου ελληνισμου και ξερετε τι σημαινει ανξιοκρατια ενω εγω οχι.
Έλεος πια!Δεν μπορούμε να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι!Ήταν το πιο γρήγορο που θα μπορούσε να γίνει στην πάρούσα φάση!Αν έπαιρναν απο τους πίνακες θα έπρεπε λογικά οι αιτήσεις να γίνονταν απο την αρχή!Το θέμα είναι να βελτιωθεί με τον καιρό! Και εγω σε χειρότερη κατάσταση απο σένα ειμαι αλλα δεν κάνω έτσι!Ουτε πολλα μορια ασεπ εχω ,αλλα ουτε και παλιά ειμαι!Τι να κάνουμε τώρα!Είναι ένα κάποιο βήμα!

Αποσυνδεδεμένος Pindar

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Οκτωβρίου 12, 2009, 09:00:13 pm »
απαράδεκτο!!!!!!αυτή είναι αξιοκρατία; Δηλ. όσοι δώσαμε ασεπ και διαβάσαμε μας καταργεί με το έτσι θέλω;
ντροπή! Ασ αποφασίσουν τελικά πως θα γίνονται οι προσλήψεις, με ασεπ με επετηρίδα με τι;;;;;
παίρνω τα μόρια του ασεπ που με κόπο έβγλα και παω να τα βαλω.......

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:53:49 »

Αποσυνδεδεμένος Nepheli

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Οκτωβρίου 12, 2009, 09:11:19 pm »
Πήραν κάποιον στην πρόσθετη επειδή είχε μόρια από το ΑΣΕΠ; Γιατί από το 2002 δίνω διαγωνισμούς έχω περάσει σε τρεις από τους τέσσερις και μου έδωσαν 2 ώρες μόλις φέτος..

Αποσυνδεδεμένος Pindar

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Οκτωβρίου 12, 2009, 09:17:19 pm »
εμενα ούτε μία..έχεις δίκιο, απλά εγώ κάνω λόγο για το χαρακτηρισμό ως αξιοκρατικές οι προσλήψεις αυτές

Αποσυνδεδεμένος _Apostolia_

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Οκτωβρίου 12, 2009, 09:21:13 pm »
μια διευκρινιση βρε παιδιά!η εγκυκλιος μιλαει μόνο για ωρομισθίους ,ετσι δεν είναι?Αρα δε θα μπορούν να κάνουν πρόσθετη αναπληρωτές και μόνιμοι,σωστά???

Αποσυνδεδεμένος dimfil

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Οκτωβρίου 12, 2009, 09:23:28 pm »
Είναι απαράδεκτο άτομα που πήραν πτυχίο πριν δύο ή τρία χρόνια τώρα να έχουν 15 και 20 μόρια με ΠΔΣ σε δυσπρόσιτα σχολεία, επειδή έχουν μπάρμπα πράσινο ή μπλε. Ναι, ίσως θα έπρεπε να μετράνε και τα μόρια ΑΣΕΠ. Μη ξεχνάμε όμως ότι άτομα 35 και... ετών με οικογένειες και παιδιά παλεύουν να δώσουν εξετάσεις, χωρίς να έχουν γνωστό για ΠΔΣ. Επικροτώ την απόφαση της Άννας, γιατί πλέον πρέπει να σταματήσει αυτό. Μπείτε στους πίνακες και δείτε πόσα μόρια έχουν κάποιοι ΧΩΡΙΣ ΑΣΕΠ...Που τα βρήκαν αυτά? Εξάλλου είναι μια απόφαση βιαστική που επιδέχεται διορθώσεων.  Κάποιοι γκρινιάζουν, γιατί ξεβολεύτηκαν, μου φαίνεται. Και βέβαια έτσι τα λαμόγια θα σταματήσουν να παίρνουν τα μόρια εις βάρος των άλλων.
ΑΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΦΙΛΟΛΟΓΩΝ

Αποσυνδεδεμένος mimelismoni

• Έμπειρο μέλος
  • "παντ΄ανοιχτα παντ΄αγρυπνα τα ματια της ψυχης μου"
    • Προφίλ
« Απάντηση #50 στις: Οκτωβρίου 12, 2009, 09:24:18 pm »
συγγνωμη για την παρεμβαση αλλα αν η νεα εγκυκλιος βολευει μερικους δε σημαινει οτι ειναι αξιοκρατικη σε καμια περιπτωση.προκειται για ενα αυθαιρετο κριτηριο.αλλα περιμεναμε εμεις.κι επιπλεον πιστευετε πως δε θα υπαρχουν ρουσφετια?ολοι θελουμε αντικειμενικα κριτηρια αλλα αυτα τιθενται μετα απο οργανωση και προγραμματισμο και οχι με σπασμωδικες κινησεις εντυπωσιασμου.anyway εμενα δε με αφορα αλλα τα πραγματα προβλεπονται δυσοιωνα για τους νεοτερους.α!και κατι ακομη:το συτημα προσληψεων στην πδσ καθιερωθηκε απο το πασοκ, οσο κι αν μκερικοι προσπαθουν να το ξεχασουν.ευχαριστω
http://filologoi02.webnode.gr/ το επισημο site του Πανελληνιου Συλλογου Αναπληρωτων Φιλολογων,παρακαλω οι Φιλολογοι πατηστε στο λινκ,εγγραφειτε στο Συλλογο και παρτε μερος στο Φορουμ.Μας αφορα ολους!

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Οκτωβρίου 12, 2009, 09:25:41 pm »
τουλαχιστον ας καταργησουν τον ασεπ κι ας βαλουν επετηριδα.οχι δυο μετρα και δυο σταθμα.
http://filologoi02.webnode.gr/ το επισημο site του Πανελληνιου Συλλογου Αναπληρωτων Φιλολογων,παρακαλω οι Φιλολογοι πατηστε στο λινκ,εγγραφειτε στο Συλλογο και παρτε μερος στο Φορουμ.Μας αφορα ολους!

Αποσυνδεδεμένος thanostx

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Οκτωβρίου 12, 2009, 09:26:19 pm »
Μια πολύ σημαντική απορία για τη νέα αυτή εγκύκλιο:
Μνημονεύει τη (γ) σχετική Υπουργική Απόφαση, σύμφωνα με την οποία "Σε κάθε περίπτωση, προηγούνται της επιλογής οι πολύτεκνοι ωρομίσθιοι καθηγητές που έχουν 3 παιδιά και άνω".
Αυτό δεν βλέπω να το αναιρεί, συνεπώς καταλαβαίνω οτι οι πρώτες θέσεις στους πίνακες που θα δημιουργηθούν θα υπάρχουν ωρομίσθιοι καθηγητές με 3 παιδιά και άνω..
Σωστά?

Αποσυνδεδεμένος stroumfita

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Οκτωβρίου 12, 2009, 09:27:17 pm »
ναι ρε παιδιά ετσι είναι .. και γω δε θα πάρω ώρες γιατί είμαι μικρή παρόλο που έχω καλά μόρια απο ΑΣΕΠ αλλά σκεφτείτε ότι άνθρωποι 40 χρονών που τους κατάργησαν την επετηρίδα ενώ ήταν ένα βήμα πριν το διορισμό δεν πήραν ποτέ ώρες γιατί κάποιες πιτσιρίκες πηγαίνανε και βάζανε τα βίσματακια τους....καλά το κάνανε

Αποσυνδεδεμένος Pindar

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Οκτωβρίου 12, 2009, 09:29:28 pm »
από τη στιγμή που κάνει λόγο για αξιοκρατικέσ προσλήψεις μέσω Ασεπ, δεν μπορεί να απαξιώνειο όλους όσους έχουν μόρια από Ασεπ.Η πορεύεται με αυτόν ή τον καταργεί, όχι όπου φυσάει ο άνεμος

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Οκτωβρίου 12, 2009, 09:30:52 pm »
Μια πολύ σημαντική απορία για τη νέα αυτή εγκύκλιο:
Μνημονεύει τη (γ) σχετική Υπουργική Απόφαση, σύμφωνα με την οποία "Σε κάθε περίπτωση, προηγούνται της επιλογής οι πολύτεκνοι ωρομίσθιοι καθηγητές που έχουν 3 παιδιά και άνω".
Αυτό δεν βλέπω να το αναιρεί, συνεπώς καταλαβαίνω οτι οι πρώτες θέσεις στους πίνακες που θα δημιουργηθούν θα υπάρχουν ωρομίσθιοι καθηγητές με 3 παιδιά και άνω..
Σωστά?
α πολυ ωραια.αντε βρε καλη προσληψη!αν πριμοδοτουνται κι εδω οι τριτεκνοι..........ας αρχισουμε να κανουμξε παιδια μολις τεκλειωνουμε τη σχολη.ελεος

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182559
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 617
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)