0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: jimpan στις Ιουλίου 18, 2011, 01:07:43 amΜην υποτιμάτε, πάντως, το επίπεδο των μαθητών στα ΕΠΑΛ (ειδικότητας Πληροφορικής). Τουλάχιστον, όχι όλων.ΑΜΑΝ, ΠΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΘΗΤΩΝ ΓΕΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΠΑΛ!!! ΠΑΝΤΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΣΤΕΡΙΑ ... ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ "ΣΤΟΥΡΝΟΥΣ" ΣΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΛΥΚΕΙΑ??? Ή ΤΟ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ??? ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΣΤΕΡΙΑ ΣΕ ΕΠΑΛ??? ΕΛΑΤΕ ΤΩΡΑ...
Μην υποτιμάτε, πάντως, το επίπεδο των μαθητών στα ΕΠΑΛ (ειδικότητας Πληροφορικής). Τουλάχιστον, όχι όλων.
Γ. Οι καθηγητές που διδάσκουν στα πανεπιστήμια Πληροφορικής είναι (οι περισσότεροι) άνθρωποι που έχουν δουλέψει χιλιάδες ώρες πάνω στον τομέα τους, έχουν γράψει χιλιάδες γραμμές κώδικα, έχουν τριβεί με το αντικείμενο τους πάρα πολύ και τελικά αποτελούν φόβητρο για τους φοιτητές τους λόγω των γνώσεων τους. Για την
@giakΚάποιος μάλιστα ανέφερε και τα conversion μεταπτυχιακά που υπάρχουν στην Αγγλία , αυτά είναι νέα φρούτα τα οποία σε κάνουν convert, σε μετατρέπουν δηλαδή από μαθηματικό σε μηχανικό ας πούμε μέσα σε ένα χρόνο.
λες ε?εγώ νομίζω πως όχι. με κάποιους που έχω μιλήσει, το σκέφτονται λόγω της κατάστασης του μαθήματος της πληροφορικής τα τελευταία χρόνια. Δεν νιώθουν να πατάνε σταθερά στα πόδια τους.Τώρα τι να πω. Θα δείξει. Τον λόγο έχουν αυτοί..