0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: giak στις Αυγούστου 18, 2011, 01:07:43 amΠΕ20 μόνο ένας ήταν επιτυχών στον ΑΣΕΠ και διορίστηκε. Εφόσον όμως ο πίνακας μας έχει μαζί, δε νομίζω να κάνει ΑΣΕΠ μόνο για ΠΕ20.Τι είναι αυτά που λες συνάδελφε?ΠΕ20 από τους 48 διοριστέους έχουν μείνει 22. Απλώς 3 θέσεις είχαν μείνει κενές επειδή περάσαν τη βάση 45 αντί για 48.
ΠΕ20 μόνο ένας ήταν επιτυχών στον ΑΣΕΠ και διορίστηκε. Εφόσον όμως ο πίνακας μας έχει μαζί, δε νομίζω να κάνει ΑΣΕΠ μόνο για ΠΕ20.
μπορούν να ελευθερωθούν 941 θέσεις πάντως
Παράθεση από: MortalMan στις Αυγούστου 17, 2011, 06:32:29 pmΟύτε ένας διορισμός ΠΕ19-20!Αυτό σημαίνει παράταση μεταβατικής για εμάς και όταν οι άλλοι δίνουν ΑΣΕΠ θα τους βλέπουμε με τα κυάλια! Απο πού προκύπτει η παράταση της μεταβατικής; Η εγκύκλιος δεν αναφέρει τίποτα. Για να παραταθεί χρειάζεται σύμφωνα με τον Ν.3848/2010 Υπουργική Απόφαση, πούντη;;;;;;
Ούτε ένας διορισμός ΠΕ19-20!Αυτό σημαίνει παράταση μεταβατικής για εμάς και όταν οι άλλοι δίνουν ΑΣΕΠ θα τους βλέπουμε με τα κυάλια!
Σύμφωνα με τα όσα έχουν ανακοινωθεί, o ΑΣΕΠ θα γίνεται ανεξάρτητα από το αν υπάρχουν θέσεις.Δεν θα ανακοινώνονται καν.Θα είναι απλά μια λίστα ονομάτων για όποτε και αν χρειαστεί να κάνει προσλήψεις.Συμπέρασμα: μπορεί να κάνει ΑΣΕΠ όποτε θέλει, αρκει να έχει λεφτά!αυτό που δεν ξέρω είναι αν κάθε φορά που κάποιος θα δίνει ΑΣΕΠ θα ακυρώνεται η προηγούμενη θέση του και θα ισχύει η τελευταία φορά που έδωσε, ή αν θα μπορεί να κρατάει την μεγαλύτερη βαθμολογία απο όσες φορές έδωσε ΑΣΕΠ στο παρελθόν και στο μέλλον