0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: killbill στις Οκτωβρίου 06, 2011, 02:59:12 pmΜήπως οι πληροφορικοί σκάψαμε τον λάκο μας ζητώντας απαλλαγή από την γραμματειακή υποστήριξη;Δεν θα ήταν καλύτερα να είχαμε τις 8-10 (γιατί παραπάνω δεν νομίζω ότι έχει κανείς σε ένα σχολείο) ώρες διδασκαλίας μας στο ίδιο σχολείο και οι υπόλοιπες ώρες να καλύπτονταν με γραμματειακή υποστήριξη, αλλάζοντας κανένα μελάνι;Ίσως τα τελευταία 2-3 χρόνια να ζόρισαν τα πράγματα, αλλά να ξέρετε και ότι όσοι δε συμπλήρωσαν ωράριο δεν έμειναν έτσι απλά να κάθονται : συμπλήρωσαν με γραμματειακή υποστήριξη είτε στο σχολείο, είτε στο γραφείο. Η εγκύκλιος που λέει ότι οι πληροφορικοί απαλλάσσονται από τις εξωδιδακτικές εργασίες αφορά στην περίπτωση που συμπληρώνεις ωράριο και ισχύει νομίζω μόνο για τα γυμνάσια (στα ΕΠΑΛ δεν ισχύει σίγουρα).
Μήπως οι πληροφορικοί σκάψαμε τον λάκο μας ζητώντας απαλλαγή από την γραμματειακή υποστήριξη;Δεν θα ήταν καλύτερα να είχαμε τις 8-10 (γιατί παραπάνω δεν νομίζω ότι έχει κανείς σε ένα σχολείο) ώρες διδασκαλίας μας στο ίδιο σχολείο και οι υπόλοιπες ώρες να καλύπτονταν με γραμματειακή υποστήριξη, αλλάζοντας κανένα μελάνι;
......Αναρωτιέμαι.... είναι καλύτερα έτσι;Μήπως οι πληροφορικοί σκάψαμε τον λάκο μας ζητώντας απαλλαγή από την γραμματειακή υποστήριξη;Δεν θα ήταν καλύτερα να είχαμε τις 8-10 (γιατί παραπάνω δεν νομίζω ότι έχει κανείς σε ένα σχολείο) ώρες διδασκαλίας μας στο ίδιο σχολείο και οι υπόλοιπες ώρες να καλύπτονταν με γραμματειακή υποστήριξη, αλλάζοντας κανένα μελάνι;μήπως την πατήσαμε τελικά;.......
....Πάντως τι να πω, εμας ο πληροφορικός έχει μόνο 8 ώρες, και όταν του είπε ο διευθυντής να αναλλάβει λίγο δουλίτσα παραπάνω στο σχολείο (survey, έπαφος κλπ) και ότι έτσι θα τον δικαιολογήσει να μην τον "πειράξουν" με τις γνωριμίες που είχε στην
Αυτό που γίνεται σήμερα είναι γελοίο. Σχεδόν τραγικό. Ο τρόπος διορισμού ήταν έτσι κι αλλιώς αστείος απλά είχε τόσα εμπόδια που ανάγκαζε τους υποψηφίους να σκύβουν το κεφάλι και να γλείφουν. Εκεί φταίει ξανά για μένα η εκάστοτε κυβέρνηση. Με αποκορύφωμα φυσικά το πάγωμα της προϋπηρεσίας στους πίνακες. Έχουμε φτάσει στον πάτο και εξακολουθούμε να στρουθοκαμηλίζουμε.Αντί να είμαστε ενωμένοι και να κάνουμε μια τουλάχιστον σοβαρή προσπάθεια διεκδικώντας τα αυτονόητα, έχουμε εμφύλιο για να αποδείξουμε τι; Έτσι όπως βαδίζουμε σε λίγο καιρό θα με θυμηθείτε ότι εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων θα βρεθούμε μπροστά σε τέτοια τετελεσμένα γεγονότα που ούτε το τράβηγμα των μαλλιών μας δεν θα έχει αξία.
Παράθεση από: kapoioskapoukapote στις Οκτωβρίου 06, 2011, 05:53:18 pmΑυτό που γίνεται σήμερα είναι γελοίο. Σχεδόν τραγικό. Ο τρόπος διορισμού ήταν έτσι κι αλλιώς αστείος απλά είχε τόσα εμπόδια που ανάγκαζε τους υποψηφίους να σκύβουν το κεφάλι και να γλείφουν. Εκεί φταίει ξανά για μένα η εκάστοτε κυβέρνηση. Με αποκορύφωμα φυσικά το πάγωμα της προϋπηρεσίας στους πίνακες. Έχουμε φτάσει στον πάτο και εξακολουθούμε να στρουθοκαμηλίζουμε.Αντί να είμαστε ενωμένοι και να κάνουμε μια τουλάχιστον σοβαρή προσπάθεια διεκδικώντας τα αυτονόητα, έχουμε εμφύλιο για να αποδείξουμε τι; Έτσι όπως βαδίζουμε σε λίγο καιρό θα με θυμηθείτε ότι εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων θα βρεθούμε μπροστά σε τέτοια τετελεσμένα γεγονότα που ούτε το τράβηγμα των μαλλιών μας δεν θα έχει αξία. Συμφωνώ απόλυτα.
Πάντως τι να πω, εμας ο πληροφορικός έχει μόνο 8 ώρες, και όταν του είπε ο διευθυντής να αναλλάβει λίγο δουλίτσα παραπάνω στο σχολείο (survey, έπαφος κλπ) και ότι έτσι θα τον δικαιολογήσει να μην τον "πειράξουν" με τις γνωριμίες που είχε στην
Προσωπικά -αν και είμαι νέος στην ειδικότητα της πληροφορικής- νιώθω πολύ χάλια για αυτήν την συνολική κατάσταση... Σε λίγο θα φτάσουμε να τρωγώμαστε μεταξύ μας χωρίς να ξέρουμε τι μας φταίει και πώς προήλθε...
Παράθεση από: adedward στις Οκτωβρίου 06, 2011, 06:05:11 pmΠροσωπικά -αν και είμαι νέος στην ειδικότητα της πληροφορικής- νιώθω πολύ χάλια για αυτήν την συνολική κατάσταση... Σε λίγο θα φτάσουμε να τρωγώμαστε μεταξύ μας χωρίς να ξέρουμε τι μας φταίει και πώς προήλθε...Χα, χα, είσαι πολύυυυ νέος ... εμείς ήδη τρωγόμαστε μεταξύ μας εδώ και χρόνια!