0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφοι τη βοήθεια σας λίγο. Το θέμα είναι ταυτόχρονα άσχετο και σχετικό. Θέλω τη συμπλήρωση από εσάς του παρακάτω ερωτηματολογίου για την πτυχιακή μου εργασία στην ΑΣΠΑΙΤΕ.http://goo.gl/forms/rKGTK1D6prΑυτό είναι το άσχετο κομμάτι. Το σχετικό κομμάτι είναι ότι το θέμα της είναι η διερεύνηση των στάσεων της κοινωνίας απέναντι στη διδασκαλία της Πληροφορικής στα Δημοτικά.Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων και ζητώ συγνώμη αν θεωρηθεί spam...
Οι ερωτήσεις είναι διατυπωμένες με προκατάληψη προς την Πληροφορική, τα πιο πολλά "Συμφωνώ" ως απάντηση είναι εις βάρος του μαθήματος και των καθηγητών Πληροφορικής.Ας "αναποδογυρίσουμε" τις ερωτήσεις και να γίνουν έτσι:1. Η διδασκαλία της Πληροφορικής είναι απαραίτητο να αποτελεί ανεξάρτητο μάθημα στα δημοτικά2. Είναι απαραίτητη η διδασκαλία του μαθήματος της Πληροφορικής στα δημοτικά από καθηγητές Πληροφορικής. Το μάθημα ΔΕΝ μπορεί να διδάσκεται εξίσου καλά από δασκάλους που έχουν περάσει επιμόρφωση πάνω στις Νέες Τεχνολογίες.3. Οι καθηγητές Πληροφορικής είναι αρκετά καλά καταρτισμένοι παιδαγωγικά για να διδάξουν στις ευαίσθητες ηλικίες του δημοτικού.4. ΔΕΝ Επαρκεί μια ώρα διδασκαλίας την εβδομάδα για τους μαθητές των 2 πρώτων τάξεων (Α’ και
Με παρεξήγησες. Δεν εννοούσα να μπαίνανε οι ερωτήσεις όπως τις έγραψα, ήθελα να δείξω ότι και ο δικός μου τρόπος είναι προκατειλημμένος (γι'αυτό και έκανα edit και έγραψα "για φαντάσουν να ήταν έτσι"). Απλά, αν απομονώσεις μόνο τα ερωτήματα σαν προτάσεις, εκφράζουν αρνητικές απόψεις για την Πληροφορική και αν κάποιος είναι σχετικά θετικός στην Πληροφορική, είναι αναγκασμένος να "διαφωνεί"
μα καλά πρέπει να κάνεις έρευνα για να ανακαλύψεις ότι οιδάσκαλοι μπορούν να διδάξουν τα πάντα;Μα πόσο έχει ξεπέσει η ΑΣΠΑΙΤΕ...