0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: adigoni στις Σεπτεμβρίου 18, 2009, 12:30:18 amοκ!!! θα πάμε όπως πρώτα στη λαϊκή να πάρουμε ντομάτες για το....ΥΠΕΠΘ..... ;Dαρχίζω το προσκλητήριο των εναπομεινάντων συναδέλφων ;Dstratos91 στο 200 περίπου περιμένεις για 3η φάση;;;;;;;;;;;;;;;;Εδώ εγώ δηλώνω παρών! Λοιπόν τώρα έχω σειρά 222. Μακάρι να φύγουν και κάποιοι για ΣΜΕΑ και τα λοιπά μπας και φτιάξει λίγο η θέση μας. 'Ετσι όπως είμαι τώρα για να προσληφθώ θα πρέπει να κληθούν περίπου 250 με 270. Λίγο χλωμό το βλέπω για γ φάση. Ίσως για δ; Οι ειδήμονες τι έχουν να πουν επί τούτου;Καλημέρα κι από μένα! Είμαι κι εγώ θέση 215 στον εκκαθαρισμένο και πολύ φοβάμαι ότι πρέπει να περιμένουμε κανα 2 φάσεις ακόμη (για να μην πω τρεις!) Μ'έχει πιάσει απελπισία αυτές τις μέρες , τι να πω;Όσο για τις ντομάτες, εγώ είμαι λίγο μακρυά από το Υπουργείο, αλλά γι' αυτό υπάρχουν οι κούριερ, έτσι; Άντε να αρχίσουμε να μαζευόμαστε λοιπόν οι εναπομείναντες για να ξεκαθαρίζει και το τοπίο.
οκ!!! θα πάμε όπως πρώτα στη λαϊκή να πάρουμε ντομάτες για το....ΥΠΕΠΘ..... ;Dαρχίζω το προσκλητήριο των εναπομεινάντων συναδέλφων ;Dstratos91 στο 200 περίπου περιμένεις για 3η φάση;;;;;;;;;;;;;;;;
Καλημέρα ! Λοιπόν για να συμμαζευόμαστε σιγά σιγά.....ας ετοιμάζονται αυτοί που είναι ψηλά στον πίνακα καμιά 70αριά θέσεις ....να φύγουν τέλη Σεπτέμβρη....κι εμείς να ετοιμάσουμε γραφική ύλη και βιβλία για την ωρομισθία μας. Εικάζω ότι με σειρά 300+/- στον νέο, πρέπει να περιμένω ένα τσουνάμι στα μέσα Οκτωβρίου για να διασχίσω το Αιγαίο....Καλή σας μέρα ....Ντομάααααααατεεεεεεεεες..........Εδώ οι καλές Ντομάτεεεεεεεες.........
Με σειρά 400+ ..., εγώ θα συνεχίσω να προσεύχομαι για τη συντέλεια του κόσμου, ως το νέο έτος ...!Ζητείται κουράγιοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!
ok, ok,stratos91 θα κάνουμε ένα ειδικό ασανσέρ όπου θα βάζουμε τις πιθανές βάσεις μορίων...κι όποιος το καλεί με την πιο δυνατή φωνή (θα λειτουργεί με αναγνώριση συχνοτήτων-μηκών κύματος) θα σταματάει μπροστά στην πόρτα του, άρα στη βάση του άρα θα είναι μέσα στην επόμενη φάση 21, 8........21,8........21,888888888, 2111111,,,88888888888888888888 έλα έλα έλα έλα έλα (ουππππππςςς, το πρόλαβε άλλος
Παράθεση από: aristos2 στις Σεπτεμβρίου 18, 2009, 10:21:35 amΜε σειρά 400+ ..., εγώ θα συνεχίσω να προσεύχομαι για τη συντέλεια του κόσμου, ως το νέο έτος ...!Ζητείται κουράγιοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!Κουράγιο aristos2, κι εγώ στο 400 είμαι, θα φύγουν και μερικοί για σμεα.. Λες να τα καταφέρουμε φέτος να φύγουμε κ εμείς;; ακούγονται διάφορα για άλλες κατηγορίες που θα τους αναγνωρίσουν προυπηρεσία και ανησυχώ ακόμη και για την επόμενη χρονιά, αν και το είχα σίγουρο!! Δηλ. για φτάσουν σε μας πρέπει να καλέσουν 400+ 80 τρίτεκνους, σωστά;
ευχαριστω αριστο!!