0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
βρε παιδια για 25 ατομα εχασα τη δευτερη φαση...ειμαι να σκασωποτε λετε για τριτη φαση?ποτε θα την βγαλουν?μετα τις εκλογες?
μην τα λέτε βρε παιδιά αυτά τα "κουράστηκα" εσείς που είστε και κοντά στο διορισμό....τι να πούμε κι εμείς που έχουμε πολύ δρόμο ακόμα και σίγουρα άλλον ένα ή και περισσότερους ασεπ...σας καταλαβαίνω κι εσάς για τον αγώνα που έχετε κάνει μέχρι τώρα..αλλά σκεφτείτε και την ψυχολογία αυτού που είναι πολύ μακριά ακόμα και θα ευχόταν να είναι στη θέση σας...συγχωρήστε με κιόλας αλλά νομίζω οτι όποιοι είστε φέτος αναπληρωτές έχετε ήδη εξασφαλίσει έστω και μακροπρόθεσμα το διορισμό σας, κι αν χάσατε και 1 μήνα χρήματα από τα ιδιαίτερα, ε, δεν θα πεινάσετε...υπάρχουν χιλιάδες συνάδελφοι που αγωνιούν για το αν θα πάρουν 2 ώρες ΠΔΣ φέτος...νομίζω οτι είναι συνετό να σκεφτόμαστε κι αυτούς όταν οργιζόμαστε κι αγωνιούμε στο φόρουμ για το αν θα φύγουμε αναπληρωτές σήμερα ή σε 10 μέρες.καλή τύχη εύχομαι σε όλους , σε όποιο σημείο "του γολγοθά" -που λέγεται διορισμός- κι αν βρίσκεστε...
ετσι ειναι, παιδια. κι εγω μετα απο 3 επιτυχημενους ασεπ, φροντιστηρια, ιδιαιτερα κτλ εχω αρχισει να τα φτυνω...αλλα ας ειμαστε αισιοδοξοι!
Θέλω η τρίτη φάση να γίνει γρήγορα και θέλω να είναι και μεγάλη!!! (Κάπως πρόστυχο ακούγεται αυτό, αλλά δε βαριέσαι...) Παράκληση: 1.500 αναπληρωτές φιλόλογοι για το 2009 - 2010
Παράθεση από: aeee στις Σεπτεμβρίου 18, 2009, 05:02:48 pmΠαράθεση από: df στις Σεπτεμβρίου 18, 2009, 04:49:53 pm................ αν θα ξανακατέβουμε στον σιχαμερό διαγωνισμό...... μεγάλο ζόρι αλήθεια κ έχουμε κλείσει 10ετία αναμονής ποιος έχει κουράγιο για 4ο γύρο;;;ήμουν και στους 6 ασεπ παρούσα..... πάρε κουράγιο......Kι εγώ για τέταρτο ασεπ οδεύω...με τρεις ήδη "πετυχημένους"....η εγχείρηση πέτυχε αλλά ο ασθενής ψυχορραγεί...με τις υγείες μας...πάντα υπάρχουν και χειρότερα...
Παράθεση από: df στις Σεπτεμβρίου 18, 2009, 04:49:53 pm................ αν θα ξανακατέβουμε στον σιχαμερό διαγωνισμό...... μεγάλο ζόρι αλήθεια κ έχουμε κλείσει 10ετία αναμονής ποιος έχει κουράγιο για 4ο γύρο;;;ήμουν και στους 6 ασεπ παρούσα..... πάρε κουράγιο......
................ αν θα ξανακατέβουμε στον σιχαμερό διαγωνισμό...... μεγάλο ζόρι αλήθεια κ έχουμε κλείσει 10ετία αναμονής ποιος έχει κουράγιο για 4ο γύρο;;;
Παιδιά καλησπέρα!!!! θα σας κάνω μια ερώτηση λίγο κουφή .Τέτοια νομίζω δεν έχετε ξανακούσει, (μουτζώστε με αν θέλετε ελεύθερα) είμαι γύρω στο 70 (σύμφωνα με τον εκκαθαρισμένο πίνακα του sun) και απ' ό,τι φαίνεται θα ειμαι γ φάση. πρώτη επιλογή μου είναι γ ευβοίας.....συγκεκριμένο σχολείο όμως που ήθελα μάλλον καλύπτεται απο τη β φαση.( βλ.Σκύρος,όπου και μενω). για οικογενειακούς λόγους ειναι δυσκολο να παω στα υπολοιπα της ιδιας δευτεροβαθμιας υπάρχει κάποιος απο εσας λοιπον μεχρι το 70 που να το εχει στις πρωτες επιλογες του για να ελπιζω ότι δε θα είμαι εγω;;;;
Καλημέρα ομοιο-αναξιοπαθούντες συνάδελφοι! Να ρωτήσω κάτι, αν γνωρίζετε: Πόσους φιλολόγους παίρνουν συνήθως στην Α Φάση αναπληρωτών Ειδικής Αγωγής; Ευχαριστω.
Παράθεση από: kat73 στις Σεπτεμβρίου 18, 2009, 11:14:26 pmΠαιδιά καλησπέρα!!!! θα σας κάνω μια ερώτηση λίγο κουφή .Τέτοια νομίζω δεν έχετε ξανακούσει, (μουτζώστε με αν θέλετε ελεύθερα) είμαι γύρω στο 70 (σύμφωνα με τον εκκαθαρισμένο πίνακα του sun) και απ' ό,τι φαίνεται θα ειμαι γ φάση. πρώτη επιλογή μου είναι γ ευβοίας.....συγκεκριμένο σχολείο όμως που ήθελα μάλλον καλύπτεται απο τη β φαση.( βλ.Σκύρος,όπου και μενω). για οικογενειακούς λόγους ειναι δυσκολο να παω στα υπολοιπα της ιδιας δευτεροβαθμιας υπάρχει κάποιος απο εσας λοιπον μεχρι το 70 που να το εχει στις πρωτες επιλογες του για να ελπιζω ότι δε θα είμαι εγω;;;;εχω βαλει δ ευβοιας 5η επιλογη.ποια μερη ειναι αυτα δεν ξερω.ελπιζω να μη με παρουν εκει.η σειρα μου στον καθαρο ειναι καπου στο 30