0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: kat73 στις Σεπτεμβρίου 22, 2009, 04:55:45 pmΕπειδη με ενδιαφερει η Φωκιδα πηρα χθες τηλ να ρωτησω τι γινεται.....Ο προισταμενος με ενημερωσε για 2 10ωρα σε Ερατεινη και Ιτεα και Ι κενο (21 ωρες) για αναπληρωτη στη Δεσφινα..... Σημερα με πήραν τηλ για ωρομισθια και μου ειπαν για 10 ωρες Ερατεινή ή 10 Δεσφινα.....Δηλ. το κενο της Δεσφινας Θα το μοιρασουν σε 2 ωρομισθιους. Προσωπικα αρνηθηκα, γιατι με 24,2 πλησιαζει η πολυποθητη αναπληρωση Κατα τις 1.30 το μεσημερι μου τηλ μια Κυρια απο τη Δευτεροβ.Φθιωτιδας για 2 11ωρα σε Μαλαισινα και Αταλαντη. αρνηθηκα και εκει. Κλασσικα μου ζητησε να στειλω fax οτι αρνουμαι επισημα...Ok της λεω θα το στειλω αυριο.... ΤΩΡΑ το θελω αρχισε να ουρλιαζει.....εχω 50 κενα να καλυψω...ειχε παθει αμοκ... Κυρια μου τα παραπονα για τα κενα στον υπουργο σας της λεω......και ακομη της στελνω το fax Επαναλαμβάνω να το καταγγείλουμε!Αν αδρανήσουμε δεν θα υπάρξει πίεση για αναπληρωτές!!
Επειδη με ενδιαφερει η Φωκιδα πηρα χθες τηλ να ρωτησω τι γινεται.....Ο προισταμενος με ενημερωσε για 2 10ωρα σε Ερατεινη και Ιτεα και Ι κενο (21 ωρες) για αναπληρωτη στη Δεσφινα..... Σημερα με πήραν τηλ για ωρομισθια και μου ειπαν για 10 ωρες Ερατεινή ή 10 Δεσφινα.....Δηλ. το κενο της Δεσφινας Θα το μοιρασουν σε 2 ωρομισθιους. Προσωπικα αρνηθηκα, γιατι με 24,2 πλησιαζει η πολυποθητη αναπληρωση Κατα τις 1.30 το μεσημερι μου τηλ μια Κυρια απο τη Δευτεροβ.Φθιωτιδας για 2 11ωρα σε Μαλαισινα και Αταλαντη. αρνηθηκα και εκει. Κλασσικα μου ζητησε να στειλω fax οτι αρνουμαι επισημα...Ok της λεω θα το στειλω αυριο.... ΤΩΡΑ το θελω αρχισε να ουρλιαζει.....εχω 50 κενα να καλυψω...ειχε παθει αμοκ... Κυρια μου τα παραπονα για τα κενα στον υπουργο σας της λεω......και ακομη της στελνω το fax
Επειδη με ενδιαφερει η Φωκιδα πηρα χθες τηλ να ρωτησω τι γινεται.....Ο προισταμενος με ενημερωσε για 2 10ωρα σε Ερατεινη και Ιτεα και Ι κενο (21 ωρες) για αναπληρωτη στη Δεσφινα..... Σημερα με πήραν τηλ για ωρομισθια και μου ειπαν για 10 ωρες Ερατεινή ή 10 Δεσφινα.....Δηλ. το κενο της Δεσφινας Θα το μοιρασουν σε 2 ωρομισθιους. Προσωπικα αρνηθηκα, γιατι με 24,2 πλησιαζει η πολυποθητη αναπληρωση Κατα τις 1.30 το μεσημερι μου τηλ μια Κυρια απο τη Δευτεροβ.Φθιωτιδας για 2 11ωρα σε Μαλαισινα και Αταλαντη. αρνηθηκα και εκει. Κλασσικα μου ζητησε να στειλω fax οτι αρνουμαι επισημα...Ok της λεω θα το στειλω αυριο.... ΤΩΡΑ το θελω αρχισε να ουρλιαζει.....εχω 50 κενα να καλυψω...ειχε παθει αμοκ... Κυρια μου τα παραπονα για τα κενα στον υπουργο σας της λεω......και ακομη της στελνω το fax [/quoteΣτείλτο και εσύ αν είσαι σιγουρη. Αν κακυστερήσουμε όλοι, είναι εις βάρος μας.
Ο εκκαθαρισμένος πίνακας αναπληρωτών και ο εκκαθαρισμένος πίνακας ωρομισθίων Αττικής είναι έτοιμοι. Θα τους δείτε αργότερα στο sun files.