*

Αποστολέας Θέμα: Γ' Φάση: ΠΕ02  (Αναγνώστηκε 327060 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος pa.liatsos

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
    • https://www.google.gr/search?q=%CF%80%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CF%84%CF%83%CE%BF%CE%B9+%CE%B5%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%B1&client=firefox-b&biw=1024&bih=639&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjyh8n4zpvQAhVLWRQKHQnoDgsQ_AUICCg
Απ: Γ' Φάση: ΠΕ02
« Απάντηση #266 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2009, 07:38:17 pm »
ευχαριστουμε παιδια!επανερχομαι στην ερωτηση για την κληση ωρ/θιων. ξερει καποιος κατι...
Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο από την ίση μεταχείριση των ανίσων.
Αριστοτέλης

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:10:14 »

Αποσυνδεδεμένος dlaf

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #267 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2009, 07:41:35 pm »
Η ΠΕΑΕ αν δεν κάνω λάθος πήρε το μέρος των οαεδιτών... γιατί και αυτοί είναι εργαζόμενοι.Δεν λέει κανείς όχι στους μαζικούς διορισμούς που προτείνει αλλα ας μας πει πως επιτέλους μπορούν να γίνουν.
πιστευω πως δυστυχως δεν εχουμε την πολυτελαια κι αλλων διαχωρισμων-αποκλεισμων.επιβαλλεται να κινητοποιηθουμε.συναδελφοι ολοι ελπιζουμε για το καλυτερο αλλα δεν πρεπει να στηριζομαστε στις προθεσεις του υπεπθ.ευχομαι η πιτα των πιστωσεων να μην σφορα κυριως δασκαλους και νηπιαγωγους, ως ειθισται, στους οποιους η εννοια της ωρομισθιας δεν υπαρχει.παντως εγω διαβαζω συνεχεια για κενα σε ειδικη αγωγη, νηπιαγωγεια και δημοτικα.εμεις τι κανουμε?
Mathstavros, συμφωνώ μαζί σου, αλλά πρέπει οπωσδήποτε να πιέσουμε για να μη σπάσουν κενά σε 2 ή τρεις ωρομισθίες, τώρα ειδικά που το στηρίζει η ΟΛΜΕ και καλεί και αυτή σε κινητοποίηση. Την επιστολή αρχικά την πρότεινα εγώ στο συγκεκριμένο topic, o aristos2 έκανε εκπληκτική δουλειά με το κείμενο του, και είδατε μέχρι και η ΟΛΜΕ έβγαλε ανακοίνωση και ο υπουργός έκανε δηλώσεις για 1000 + 1000 αναπληρωτές. Είναι η καταλληλότερη και η τελευταία ευκαιρία μας να πιέσουμε. Σας καλώ όσοι είστε στην ΑΘήνα να παρευρεθείτε στην κινητοποίηση. Την δημοσιότητα την τρέμουν, ειδικά σε προεκλογική περίοδο. Μπορούμε να πετύχουμε μία τρίτη φάση παρόμοια με την δεύτερη. Εάν δεν κουνηθούμε από τους υπολογιστές μας δεν θα πετύχουμε τίποτα.

Αποσυνδεδεμένος mimelismoni

• Έμπειρο μέλος
  • "παντ΄ανοιχτα παντ΄αγρυπνα τα ματια της ψυχης μου"
    • Προφίλ
« Απάντηση #268 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2009, 07:46:15 pm »
Η ΠΕΑΕ αν δεν κάνω λάθος πήρε το μέρος των οαεδιτών... γιατί και αυτοί είναι εργαζόμενοι.Δεν λέει κανείς όχι στους μαζικούς διορισμούς που προτείνει αλλα ας μας πει πως επιτέλους μπορούν να γίνουν.
πιστευω πως δυστυχως δεν εχουμε την πολυτελαια κι αλλων διαχωρισμων-αποκλεισμων.επιβαλλεται να κινητοποιηθουμε.συναδελφοι ολοι ελπιζουμε για το καλυτερο αλλα δεν πρεπει να στηριζομαστε στις προθεσεις του υπεπθ.ευχομαι η πιτα των πιστωσεων να μην σφορα κυριως δασκαλους και νηπιαγωγους, ως ειθισται, στους οποιους η εννοια της ωρομισθιας δεν υπαρχει.παντως εγω διαβαζω συνεχεια για κενα σε ειδικη αγωγη, νηπιαγωγεια και δημοτικα.εμεις τι κανουμε?
Mathstavros, συμφωνώ μαζί σου, αλλά πρέπει οπωσδήποτε να πιέσουμε για να μη σπάσουν κενά σε 2 ή τρεις ωρομισθίες, τώρα ειδικά που το στηρίζει η ΟΛΜΕ και καλεί και αυτή σε κινητοποίηση. Την επιστολή αρχικά την πρότεινα εγώ στο συγκεκριμένο topic, o aristos2 έκανε εκπληκτική δουλειά με το κείμενο του, και είδατε μέχρι και η ΟΛΜΕ έβγαλε ανακοίνωση και ο υπουργός έκανε δηλώσεις για 1000 + 1000 αναπληρωτές. Είναι η καταλληλότερη και η τελευταία ευκαιρία μας να πιέσουμε. Σας καλώ όσοι είστε στην ΑΘήνα να παρευρεθείτε στην κινητοποίηση. Την δημοσιότητα την τρέμουν, ειδικά σε προεκλογική περίοδο. Μπορούμε να πετύχουμε μία τρίτη φάση παρόμοια με την δεύτερη. Εάν δεν κουνηθούμε από τους υπολογιστές μας δεν θα πετύχουμε τίποτα.
συμφωνω κι εγω!πρεπει να πιεσουμε τωρα.
http://filologoi02.webnode.gr/ το επισημο site του Πανελληνιου Συλλογου Αναπληρωτων Φιλολογων,παρακαλω οι Φιλολογοι πατηστε στο λινκ,εγγραφειτε στο Συλλογο και παρτε μερος στο Φορουμ.Μας αφορα ολους!

Αποσυνδεδεμένος baxev_ch

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Η ζωή έχει περισσότερη φαντασία από μας!
    • Προφίλ
« Απάντηση #269 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2009, 07:46:27 pm »
Επειδη με ενδιαφερει η Φωκιδα πηρα χθες τηλ να ρωτησω τι γινεται.....
Ο προισταμενος με ενημερωσε για 2 10ωρα σε Ερατεινη και Ιτεα και Ι κενο (21 ωρες) για αναπληρωτη στη Δεσφινα.....
 Σημερα με πήραν τηλ για ωρομισθια και μου ειπαν για 10 ωρες Ερατεινή ή 10 Δεσφινα.....Δηλ. το κενο της Δεσφινας Θα το μοιρασουν σε 2 ωρομισθιους. Προσωπικα αρνηθηκα, γιατι με 24,2 πλησιαζει η πολυποθητη αναπληρωση :( :( :( :( :(

Κατα τις 1.30 το μεσημερι μου τηλ μια Κυρια απο τη Δευτεροβ.Φθιωτιδας για 2 11ωρα σε Μαλαισινα και Αταλαντη. αρνηθηκα και εκει. Κλασσικα μου ζητησε να στειλω fax οτι αρνουμαι επισημα...Ok της λεω θα το στειλω αυριο.... ΤΩΡΑ το θελω αρχισε να ουρλιαζει.....εχω 50 κενα να καλυψω...ειχε παθει αμοκ... ;D ;D ;D ;D Κυρια μου τα παραπονα για τα κενα στον υπουργο σας της λεω......και ακομη της στελνω το fax ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
δηλαδή άρχισε η κλήση ωρομισθίων;;;;;;;;;;; καταλαβα καλά;;;;;;
πάλι τα ίδια και τα ίδια θα μου πεις ρε φίλε...
όμως  τη σκέψη του πρόσφυγα, τη σκέψη του αιχμαλώτου, τη σκέψη του ανθρώπου που κατάντησε κι αυτός πραμάτεια...δοκίμασε να την αλλάξεις....ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ....(Γ.Σεφέρης)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:10:14 »

Αποσυνδεδεμένος Sun

• Ιστορικό μέλος
  • αιτία ελομένου ' θεός αναίτιος
    • Προφίλ
« Απάντηση #270 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2009, 07:51:45 pm »
θα'θελα να ρωτησω: παιρνουνε ωρ/θιους ενω δεν εχουν τελειωσει ακομα οι προσληψεις ανπ/των;;ξερετε αν αρχισαν κ στη Δ Αθηνας;;
Πολύ σύντομα θα αρχίσει η κλήση ωρομισθίων ,ανεξάρτητα από τις επικείμενες φάσεις αναπληρωτών . Ένα κενό 10 ωρών σε ένα σχολείο καλύπτεται μόνο με ωρομισθίο ή με δεύτερη ανάθεση σε μόνιμους. Επομένως ,τέτοια κενά θα πρέπει να καλυφθούν άμεσα από ωρομίσθιους. Οι πληροφορίες λένε ότι οι φάσεις Ωρομισθίων αρχίζουν σύντομα.

Αποσυνδεδεμένος pa.liatsos

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
    • https://www.google.gr/search?q=%CF%80%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CF%84%CF%83%CE%BF%CE%B9+%CE%B5%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%B1&client=firefox-b&biw=1024&bih=639&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjyh8n4zpvQAhVLWRQKHQnoDgsQ_AUICCg
« Απάντηση #271 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2009, 07:56:59 pm »
thanks sun!ετσι που ηρθαν τα πραγματα(270 περ. σειρα), θα παρω ωρ/θια κ θα πω κ ευχαριστω.αν δεν ευοδωθουν τα 1000ρικα ανπ/ων του υπουργου.
Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο από την ίση μεταχείριση των ανίσων.
Αριστοτέλης

Αποσυνδεδεμένος mimelismoni

• Έμπειρο μέλος
  • "παντ΄ανοιχτα παντ΄αγρυπνα τα ματια της ψυχης μου"
    • Προφίλ
« Απάντηση #272 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2009, 08:15:58 pm »
συναδελφοι προτεινω να συμμετα σχουμε ολοι στις κατα τοπους συγκεντρωσεις της ολμε.μας αφορουν.ευχαριστω
http://filologoi02.webnode.gr/ το επισημο site του Πανελληνιου Συλλογου Αναπληρωτων Φιλολογων,παρακαλω οι Φιλολογοι πατηστε στο λινκ,εγγραφειτε στο Συλλογο και παρτε μερος στο Φορουμ.Μας αφορα ολους!

Αποσυνδεδεμένος marouso

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #273 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2009, 09:01:26 pm »
Νέος Εκκαθαρισμένος Πίνακας Αναπληρωτών ΠΕ02 μετά τις Προσλήψεις Ειδικής Αγωγής (22/9/2009) από τον Petros005 στο www.sunfiles.org
Ευχαριστούμε πολύ για την καταπληκτική δουλεία που κάνετε...σίγουρα θέλει πολύ κόπο!!

Αποσυνδεδεμένος karxarias29

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #274 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2009, 09:43:24 pm »
Καλησπέρα συνάδελφοι από ένα νέο μέλος του pde. Παρακολουθούσα εδώ και 2 μήνες περίπου τις συζητήσεις και πραγματικά λυπάμαι που δεν ήξερα για την παρέα σας πιο πριν, και όταν έδινα στον ΑΣΕΠ (3 φορές επιτυχούσα, αλλά φυσικά όχι διοριστέα), αλλά κυρίως όταν ήμουν ωρομίσθια και υφιστάμην τον κάθε μ...... διευθυντή να ερμηνεύει τους νόμους κατά το δοκούν και να μου κόβει πολύτιμες ώρες προϋπηρεσίας.  >:( Τέλος πάντων, ας μη συγχυστώ βραδιάτικα. Στο διά ταύτα, για όποιον ενδιαφέρεται για Α Ευβοίας, υπάρχουν ακόμη αρκετά κενά για αναπληρωτές, αν βέβαια οι σπάγκοι στο υπουργείο δεν τα σπάσουν στα 2 για ωρομίσθιους. Επίσης, Petros005, Sun, respect!!!!!!!!!! Aristos2, όλα τα λεφτά!!!! (αλήθεια τι ζώδιο είσαι; γιατί έχεις ταμπεραμέντο φωτιάς με εξυπνάδα Διδύμου  :D).

Αποσυνδεδεμένος annie.d

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #275 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2009, 09:59:46 pm »
παιδια,οι πιστωσεις για τους ωρομισθιους θα πανε στους αναπληρωτες.ετσι ειπωθηκε στη ββαθμια που ειμαι εγω.και μεχρι την παρασκευη περιμενουν αναπληρωτες.

Αποσυνδεδεμένος aeee

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #276 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2009, 10:03:43 pm »
παιδια,οι πιστωσεις για τους ωρομισθιους θα πανε στους αναπληρωτες.ετσι ειπωθηκε στη ββαθμια που ειμαι εγω.και μεχρι την παρασκευη περιμενουν αναπληρωτες.
μέχρι την Παρασκευή!! μήπως όμως για να πάνε οι πιστώσεις στους αναπληρωτές, θα πρέπει η κυβέρνηση (που δεν έχουμε τώρα λόγω εκλογών) να εγκρίνει αυτές τις πιστώσεις;;;

Αποσυνδεδεμένος iam_almost_sofuckinhappy

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #277 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2009, 10:08:22 pm »
εφοσον ομως τα θεματα παιδειας, τρεχουν κανονικα, γιατι οχι?Δοθηκε αδεια να προχωρησουν κανονικα στην καλυψη των κενων.
μακαρι να γινει

Αποσυνδεδεμένος aristos2

• Ιστορικό μέλος
  • Οι "δανειστές" επιτρέπουν την ύπαρξη σχολείων;
    • Προφίλ
« Απάντηση #278 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2009, 10:08:40 pm »
Καλησπέρα συνάδελφοι από ένα νέο μέλος του pde. Παρακολουθούσα εδώ και 2 μήνες περίπου τις συζητήσεις και πραγματικά λυπάμαι που δεν ήξερα για την παρέα σας πιο πριν, και όταν έδινα στον ΑΣΕΠ (3 φορές επιτυχούσα, αλλά φυσικά όχι διοριστέα), αλλά κυρίως όταν ήμουν ωρομίσθια και υφιστάμην τον κάθε μ...... διευθυντή να ερμηνεύει τους νόμους κατά το δοκούν και να μου κόβει πολύτιμες ώρες προϋπηρεσίας.  >:( Τέλος πάντων, ας μη συγχυστώ βραδιάτικα. Στο διά ταύτα, για όποιον ενδιαφέρεται για Α Ευβοίας, υπάρχουν ακόμη αρκετά κενά για αναπληρωτές, αν βέβαια οι σπάγκοι στο υπουργείο δεν τα σπάσουν στα 2 για ωρομίσθιους. Επίσης, Petros005, Sun, respect!!!!!!!!!! Aristos2, όλα τα λεφτά!!!! (αλήθεια τι ζώδιο είσαι; γιατί έχεις ταμπεραμέντο φωτιάς με εξυπνάδα Διδύμου  :D).

Eίμαι Καρκίνος, κάτι που σίγουρα θ' απέφευγα με την άμεση κλήση μου, ελπίζω να τα καταφέρω και χωρίς αυτή!

Καραχαριάκι, πάμε για μπάνιο ...;  :D 8)
Πριν απ’ τα μάτια μου ήσουν φως.
Πριν απ’ τον Έρωτα έρωτας
Κι όταν σε πήρε το φιλί,
Γυναίκα ...

Αποσυνδεδεμένος aristos2

• Ιστορικό μέλος
  • Οι "δανειστές" επιτρέπουν την ύπαρξη σχολείων;
    • Προφίλ
« Απάντηση #279 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2009, 10:10:37 pm »
μέχρι την Παρασκευή!! μήπως όμως για να πάνε οι πιστώσεις στους αναπληρωτές, θα πρέπει η κυβέρνηση (που δεν έχουμε τώρα λόγω εκλογών) να εγκρίνει αυτές τις πιστώσεις;;;

Έχει δοθεί άδεια από το ΣΤΕ, δε χρειάζεται νέα ...
Ωραίο τριαντάφυλλο ..., καλή πρωτομαγιά!  :D :D ;)
Πριν απ’ τα μάτια μου ήσουν φως.
Πριν απ’ τον Έρωτα έρωτας
Κι όταν σε πήρε το φιλί,
Γυναίκα ...

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182740