0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το e-mail της Διαμαντοπούλου είναι anna@diamantopoulou.gr, ενώ του πρωθυπουργού είναι gpapandreou@parliament.gr (Πηγή : ένθετο εφημερίδας "ΕΘΝΟΣ" της προηγούμενης βδομάδας). Θα πρότεινα το πολύ καλό κείμενο του 'ΑΡΙΣΤΟ' να έχει και την εξής προσθήκη : Να μοριοδοτούνται τα μετ/κα και τα διδακτορικά διπλώματα στους πίνακες αν/των και ωρ/σθιων. Και για να σας προλάβω : όχι, δεν είμαι -δυστυχώς- κάτοχος μετ/κου ή και διδ/κου διπλώματος, όμως θεωρώ πως επιβάλλεται να παίρνουν κάποια μόρια επιπλέον. Επίσης, ειλικρινά, προτιμώ να μου 'φάει' τη θέση κάποιος με μετ/κο, παρά κάποιος από ΠΔΣ, Σιβιτανίδειο, ΟΑΕΔ, εκκλησιαστικά κ.λπ.
Η Υπουργός Παιδείας, Δια
Τα μεταπτυχιακά και τα διδακτορικά τα ξέρω και εγώ όλα τα τσιράκια των καθηγητών ....είμαι παθούσα και το γνωρίζω....Τώρα αφήστε αυτά με τον αριθμό τι γίνεται έχουμε κανα νέο ?? πόσους θα πάρουν στη Γ φάση?? 200??? 300???εμείς που είμαστε στο 450 περίπου να ελπιζουμε?
...αγιου μην ταξεις ταξιμο, μηδε παιδιου κουλουρι...
χμ...ειχα δοκιμασει ενα ωραιο κοτοπουλαδικο στην Κορινθου - αν δεν απατωμαι- , στην πολη σου!Zissis the end ,....