0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
θα σε γελασω, αχαιε. ειχε παντως μονο κοτοπουλο σε πολλες εκδοχες...(αστα διαλα, πεινασα)....ετσι κυκλοφορησαν οι εφημεριδες στο Λονδινο μετα το 1-1 στο Highbury....
το 450 ειναι πληροφορία ή απλά είπατε εναν αριθμό.......έχει βάση?και κάτι ακόμαΡε παιδιά στη λήξη της σύμβασης γράφει λύεται αυτοδικαίως για τον ωρομίσθιο αν επιστρέψει ο μόνιμος ή στη θέση του προσληφθεί αναπληρωτής.Άρα αν προσληφθούν αναπληρωτές δεν υπάρχει κίνδυνος κάποιοι που καλύπτουν κενά αναπληρωτών (2 ωρομίσθιοι σε ένα σχολείο) να απολυθούν??? Σας το λέω γιατι πέρσυ έγινε σε Καβάλα και Δράμα.....πήραν αναπληρωτές και οι ωρομίσθιοι απολύθηυκαν.....βέβαια ήταν νωρίς και τους ξαναπήραν αλλά λέω δεν υπάρχει κίνδυνος.......??
Ειλικρινά ελπίζω η Διαμαντοπούλου να εργαστεί υπέρ μας εξασφαλίζοντας τις απαιτούμενες πιστώσεις και όχι εναντίον μας κάνοντας αιματηρή οικονομία για να ευχαριστήσει τον Γιωργάκη. Είναι εξαιρετικά απογοητευτικό να χρίζονται Υπουργοί άτομα που δεν ενδιαφέρονται για τα προβλήματα της παιδείας και αντιμετωπίζουν το Υπουργείο αυτό ως ένα αναγκαίο κακό στην πολιτική τους σταδιοδρομία. Έχουμε κάνει πολύ καιρό υπομονή αλλά πλέον τα όρια εξαντλούνται... Εύχομαι η Διαμαντοπούλου να μην είναι απλώς μια προσωρινή Υπουργός Παιδείας που δεν έχει καμία διάθεση να εργαστεί πραγματικά για την επίλυση των προβλημάτων μας. Πάντως, καλού - κακού έχω ετοιμάσει τον λίθο του αναθέματος και είμαι έτοιμος να τη διαπομπεύσω! Προσλήψεις αναπληρωτών ΤΩΡΑ Αν ήμουν γυναίκα, τόσο καιρό που περιμένουμε τη Γ Φάση Αναπληρωτών, θα κυοφορούσα ήδη το παιδί της αγανάκτησης! Άννα το νου σου...
Αν όντως καλέσουν 450 αναπληρωτές υπάρχει ελπίδα και για μένα που είμαι 494 σειρά???
καλημερα!αυτο για τους 400-450 πως προεκυψε?μακαρι αλλα ας κραταμε μικρο καλαθι.παντως η ιδαμαντοπουλου ζητησε να της θεσουν ολα τα καιρια ζητηματα της εκπαιδευσης αυτην την εβδομαδα.πρεπει να πιεσουμε για ολοημερα γυμνασια, τα οποια αλλωστε και οι ιδιοι εξηγγειλαν.