0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
εννοείται..πολύ έξυπνο..εγω απλα σκέφτομαι τι καθομαι και περιμένω..ούτε του χρόνου δε θα με πάρουν..κάθε μέρα κάποιοι τρυπώνουν στον πίνακα..
λοιπόν ψάξε στο uom.gr στα προγράμματα εξειδίκευσης (Μακεδονίας, Θεσ/νικη). Επίσης έχω ακούσει για Φλώρινα (uowm.gr) και για Κοζάνη ...Πρέπει να κοστίζουν περίπου 2000
Παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω κι εγώ κάτι - λίγο άσχετο με το θέμα. Σε κάποιο άλλο θέμα που δημιουργήθηκε μιλούσαν για την ύλη του ΑΣΕΠ. Κάποια από τις κοπέλες ανέφερε πως μέσα σε αυτήν (εκτός του Οδηγού της Νηπιαγωγού και του Αναλυτικού) είναι και ο οδηγός του ολοήμερου. Εγώ αυτό δεν το έχω. Υπάρχει link που θα μπορούσατε να παραθέσετε, ώστε να το καετβάσω ή γνωρίζετε που μπορώ να το βρω;Ευχαριστώ!!
Παράθεση από: try more.. στις Σεπτεμβρίου 19, 2009, 03:35:25 pmεννοείται..πολύ έξυπνο..εγω απλα σκέφτομαι τι καθομαι και περιμένω..ούτε του χρόνου δε θα με πάρουν..κάθε μέρα κάποιοι τρυπώνουν στον πίνακα.. καλή ευκαιρία είναι.....θα γλιτώσεις από το άγχος του ΑΣΕΠ και θα μπεις και σε μια σειρά αφού σε πάρουν.....αν γύριζα το χρόνο πίσω θα το έκανα μετά το πτυχίο απευθείας...τώρα θα είχα διοριστεί ....τι να λέμε όμως....
και τα υπόλοιπα....όλα τα εγχειρίδια μοιράστηκαν στα σχολεία πέρισυ λίγο πριν τα Χριστούγεννα ....ενάμιση μήνα περίπου πριν τον διαγωνισμό....
Roialim σ ευχαριστώ πολύ. Οπότε εγώ πρέπει να κατεβάσω αυτό που λέει για Οδηγό Ολοήμερου ε; Ντροπή μου, βέβαια, ήταν η 2η φορά που έδωσα φέτος και δεν είχα ιδέα για αυτόν τον οδηγό.Σευχαριστώ και πάλι