0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
από τους διαθεσίτες. αν και βέβαια ο διαθεσίτης μπορεί επίσης να έχει κάνει αίτηση αποσπασης εντός ΠΥΣΔΕ και άρα να μετακινηθεί εκ νέου αν έχει αρκετά μόρια.
Από όσα ξέρω, για τα μόρια εντοπιότητας ισχύει το Καποδιστριακό και όχι το Καλλικρατικό, γιαυτό και ζητούν το δημοτικό διαμέρισμα!π.χ. ο Καλλικρατικός δήμος στον οποίο ανήκω εγώ, περιλαμβάνει σχολεία των περιοχών μετάθεσης Α,
Παράθεση από: stellousi στις Αυγούστου 05, 2012, 06:03:41 pmΜπορεί κάποιος συνάδελφος που γνωρίζει έγκυρα να μας πει πως γίνονται οι τοποθετήσεις των αποσπασμένων; Προηγούνται οι εντός ΠΥΣΔΕ, μετράνε τα μόρια μετάθεσης ή τα μόρια απόσπασης; Γιατί δεν βγάζω άκρηΠαράθεση από: bitch στις Αυγούστου 05, 2012, 06:17:43 pmτοποθετουνται μαζί με τους αιτούντες αποσπασης εντός πυσδε. Υπολογίζονται τα μόρια απόσπασης .Ισχύει ακόμα αυτό; Σίγουρα υπολογίζονται τα μόρια απόσπασης και όχι μετάθεσης; Οι αποσπασμένοι εντός ΠΥΣΔΕ έχουν μόρια απόσπασης;Κάτι άκουσα πως φέτος τοποθετούνται πρώτα οι εντός ΠΥΣΔΕ και μετά οι εκτός..
Μπορεί κάποιος συνάδελφος που γνωρίζει έγκυρα να μας πει πως γίνονται οι τοποθετήσεις των αποσπασμένων; Προηγούνται οι εντός ΠΥΣΔΕ, μετράνε τα μόρια μετάθεσης ή τα μόρια απόσπασης; Γιατί δεν βγάζω άκρη
τοποθετουνται μαζί με τους αιτούντες αποσπασης εντός πυσδε. Υπολογίζονται τα μόρια απόσπασης .
δεν απαγορεύεται σε κάποιον που ειναι στη διάθεση να υποβάλει αίτηση αποσπασης εντός πυσδε. Δεδομένου οτι όταν εξεταστούν οι αιτήσεις για αποσπαση οι διαθεσιτες θα έχουν ήδη τοποθετηθεί , δεν υπάρχει πρόβλημα για απόσπαση.
Παράθεση από: greedo στις Αυγούστου 25, 2012, 08:16:35 amΑπό όσα ξέρω, για τα μόρια εντοπιότητας ισχύει το Καποδιστριακό και όχι το Καλλικρατικό, γιαυτό και ζητούν το δημοτικό διαμέρισμα!π.χ. ο Καλλικρατικός δήμος στον οποίο ανήκω εγώ, περιλαμβάνει σχολεία των περιοχών μετάθεσης Α,
Δεδομένου οτι όταν εξεταστούν οι αιτήσεις για αποσπαση οι διαθεσιτες θα έχουν ήδη τοποθετηθεί , δεν υπάρχει πρόβλημα για απόσπαση.