0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
από τους διαθεσίτες. αν και βέβαια ο διαθεσίτης μπορεί επίσης να έχει κάνει αίτηση αποσπασης εντός ΠΥΣΔΕ και άρα να μετακινηθεί εκ νέου αν έχει αρκετά μόρια.
Παράθεση από: bitch στις Σεπτεμβρίου 09, 2013, 09:17:33 pmδεν απαγορεύεται σε κάποιον που ειναι στη διάθεση να υποβάλει αίτηση αποσπασης εντός πυσδε. Δεδομένου οτι όταν εξεταστούν οι αιτήσεις για αποσπαση οι διαθεσιτες θα έχουν ήδη τοποθετηθεί , δεν υπάρχει πρόβλημα για απόσπαση.Χμ... αρκεί το ΠΥΣΔΕ να έχει ακολουθήσει τη γνωστή σειρά στις τοποθετήσεις και όχι να έχει "βολέψει" πρώτα τους αιτούντες απόσπαση εντός ΠΥΣΔΕ για ευνόητους λόγους...
δεν απαγορεύεται σε κάποιον που ειναι στη διάθεση να υποβάλει αίτηση αποσπασης εντός πυσδε. Δεδομένου οτι όταν εξεταστούν οι αιτήσεις για αποσπαση οι διαθεσιτες θα έχουν ήδη τοποθετηθεί , δεν υπάρχει πρόβλημα για απόσπαση.
κατ΄αρχήν ειναι bitch και όχι beach!! ( ένα προφίλ πάσχισα η δόλια να φτιάξω...όχι να μου το κάνεις σμ(παραλια) !!! αυτό που γράψαμε παραπάνω αναφέρεται στην περίπτωση που μείνει ένα κενό από όσα δηλώνουν οι διαθεσιτες το οποίο όμως δεν το έχει δηλώσει κανένας. Εκεί υποχρεωτικά θα πάει αυτός που έχει τα λιγότερα μόρια και ας μην το έχει δηλώσει.
Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει γιατί έχω μπερδευτεί; Λοιπόν είμαι η μοναδική αποσπασμένη στην ειδικότητα μου σε νομό της Μακεδονίας. Αποσπάστηκα κατά προτεραιότητα λόγω συνυπηρέτησης με ένστολο. Ανήκω και σε ειδική κατηγορία. Με ποια σειρά θα τοποθετηθώ; Ο γραμματέας του ΠΥΣΔΕ μου είπε τελευταία των τελευταίων.
αν όμως είσαι ο μοναδικός κ.π. στην ειδικότητα σου αλλά με λιγότερα μόρια από τους άλλους της ίδιας ειδικότητας αποσπασμένους προηγείσαι?