0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: sharon στις Οκτωβρίου 23, 2009, 07:15:24 pmείδα ότι η Στερεά πήρε πάρα πολλούς αναπληρωτές.. η δε
είδα ότι η Στερεά πήρε πάρα πολλούς αναπληρωτές.. η δε
Παράθεση από: frerar στις Οκτωβρίου 23, 2009, 12:53:53 pmΕμένα από την αρχή της χρονιάς μου έχουν πει ότι δεν προκειται να πάω ωρομίσθια φέτος (έχω 16 περίπου μόρια). Στην αρχή δεν τους είχα πιστέψει αλλά τώρα αρχίζω να καταλαβαίνω....Απορία: τα προπέρσινα και περσινά κενά που πήγαν που καλούσαν έως 12 μόρια; Έχουν εξαφανιστεί δια μαγείας;Μάλλον το λένε επειδή η βάση αναμένεται να είναι πιο ψηλα λόγω ασεπ.Επίσης δεν έχουν τόση σημασία τα μόρια που έχει κάποιος αλλα η σειρά...δηλ το πόσα άτομα πήραν.Πέρσι 12 μόρια είχε αυτός που ήταν νο 120 περίπου στον πίνακα.Πάντως σίγουρα υπάρχουν κενά και νομίζω μπορείς να ελπίζεις,αλλά για αργότερα...Το ίδιο ισχύει μάλλον και για μένα που έχω πάνω απο 17 μόρια...ιδωμεν
Εμένα από την αρχή της χρονιάς μου έχουν πει ότι δεν προκειται να πάω ωρομίσθια φέτος (έχω 16 περίπου μόρια). Στην αρχή δεν τους είχα πιστέψει αλλά τώρα αρχίζω να καταλαβαίνω....Απορία: τα προπέρσινα και περσινά κενά που πήγαν που καλούσαν έως 12 μόρια; Έχουν εξαφανιστεί δια μαγείας;
Πάντως και πέρσι στο 2ο λύκειο Χαλκίδας,αφού είσαι από εδώ θα ξέρεις,πήαν το Γεναρη με κάτι λιγότερο από 12 μόριο,θέση γύρω στο 120.Η αλήθεια είναι ότι δεν πήραν και λίγους στην α Ευβοίας....και ήλπιζα για εδω.Αναμένουμε και την επόμενη φάση.άστα να πανε...
Μακάρι να έχεις δικιο.Αν βρω χρόνο θα το ελέγξω,προς το παρόν δύσκολο,γιατί έχω κι ένα 2χρονο να τριγυρνάει εδώ...Πάντως μέχρι το 56 του πίνακα ωρομισθίων έχουν πάει αναπληρωτές και άλλοι 2 τρίτεκνοι μέχρι εμένα τουλάχιστον...δε θα πάρουν τουλάχιστον αλλους 7-8 ανα την Ελλάδα?τουλάχιστον 65 άτομα φευγουν από μπροστα...μπορεί και περισσότερα,μπορεί και λιγότερα βέβαια...από ό,τι έχω διαβάσει κι εδώ κάποιοι έχουν πάει ηδη ωρομίσθιοι,κάποιοι από τους οποιους θα πάνε αναπληρωτές...και τι στο καλό ολοι θα θέλουν εδω?δε θα είναι κάποιοι που δε θα θέλουν...πχ εγώ δεν έχω δηλώσει Ευρυτανία και κάτι άλλα μακρινά,κοίταξα αποστάσεις σχετικά κοντινές..........
Παιδιά, ακούστηκε έντονα το σενάριο να προηγηθούν τα Λύκεια και τα ΕΠΑΛ σε αυτή την φάση γι' αυτό και μάλλον δεν θα εμφανίστουν πολλά κενά στα Γυμνάσια. Συνεπώς, το πιθανότερο είναι ότι αυτά θα καλυφθούν με ωρομίσθιους. Κουράγιο......
elpida, δεν έχω μέσο για πδσ. Κοίτα και σε αυτόν τον πίνακα είμαι μετά το 50. Τέλος πάντων, αν και δεν κατάλαβα τι είπε ο Karxarias (θα προηγηθούν τα Λύκεια και γι΄αυτό δε θα εμφανιστούν πολλά κενά στα Γυμνάσια; Δηλαδή καλύπτουν κάπως τα κενά των Γυμνασίων σ΄αυτή τη φάση για να αναπληρώσουν τα κενά των Λυκείων;)Σε ευχαριστώ πολύ γι' αυτό που μου λες για το παιδάκι αλλα.....με τα ωράρια που χτυπάω είναι πολύ δύσκολο σε αυτή τη φάση. Περιμένω και εγώ την επόμενη, αλλά δε θα καθυστερήσω και πολύ, άμα μου σπάσουνε και τα νεύρα θα κάτσω σπίτι μου και να πάνε όλοι από εκεί που ήρθαν!
Καλημέρα σε όλους!! Στο σχολείο που δουλεύω καλέσαν και 5η!!! ωρομίσθια φιλόλογο (Φθιώτιδα) με 18,85 μόρια. Ελπίζω να είναι καλά τα νέα μου, ακόμη από Δευτέρα θα αρχίσουν να καλούν πάλι, καθώς κάποιοι έχουν ήδη παραιτηθεί, αφού κλήθηκαν αναπληρωτές