0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το φαντάζομαι. Κάποια άδεια θα μπορώ να πάρω;
Εμείς μιλάμε για πραγματικά προβλήματα και σεις μου γράφετε για περιπτώσεις ΑΜΕΑ που ιάθηκαν λόγω ΑΣΕΠ. ΗΜΑΡΤΟΝ. Δε θίγουμε τη λαμογια αν έχετε καταλάβει.Στη χειρότερη, το υπουργείο θα μπορούσε να άρει την ποινή των δύο ετών αποκλεισμού για τους ΑΜΕΑ. Τουλάχιστον αν δε μπορέσουμε να πάμε στο σχολείο τοποθέτησης, να μην αποκλειστούμε για δύο χρόνια
Δυστυχώς οι αναπληρωτές έχουν θέμα με τις άδειες. Αναρρωτικες και κανονική και αυτό συγκεκριμένο αριθμό. Εγώ έμεινα φέτος δύο μήνες με αιμορραγία στο κρεβάτι λόγω εγκυμοσύνης άνευ αποδοχών από τη διεύθυνση και άνευ ενσήμων και προϋπηρεσίας.
Αυτό ακριβώς γινόταν στις διευθύνσεις!!!!! Και ποιος είπε ότι αυτός που δεν έχει παιδί ότι δεν θέλει να κάνει παιδί; πως θα το κάνει αν είναι χωρίς δουλειά; πως θα το κάνει αν είναι τοποθετημένος στου διαόλου τη μάνα; πως θα το κάνει αν βλέπει την σύζυγο ή τον σύζυγο μόνο Χριστούγεννα, Πάσχα και καλοκαίρι; Μην τα βλέπουμε μονομερώς τα πράγματα.Η περίπτωση ΑΜΕΑ είναι άλλο θέμα και είναι σεβαστό μέχρι ένα σημείο, γιατί μου έχουν τύχει και κάποιες περιπτώσεις να βγαίνεις από τα ρούχα σου και εκεί να δεις αδικίες (δεν χρειάζεται να αναφέρω αναλυτικά).Για την περίπτωση ΑΜΕΑ θα πρέπει να εξετάζονται και άλλα κριτήρια και να είμαστε πιο ανθρώπινοι, αλλά μόνο υπό προϋποθέσεις. Ωστόσο μην ξεχνάμε ότι πολλοί ιάθηκαν όταν μπήκε στην μέση το ΑΣΕΠ, ότι πολλοί εξαφάνισαν παιδιά και γάμους κτλ κτλΝα πω και ένα παράδειγμα: έχω δει τρίτεκνους να μαλλιοτραβιούνται κυριολεκτικά στην Διεύθυνση για το ποιος θα πάρει το πιο απομακρυσμένο σχολείο όσο μέτραγαν τα δυσπρόσιτα και τώρα οι ίδιοι τρίτεκνοι να τσακώνονται για το ποιος θα πάρει το πιο φιλέτο. Τα παιδιά ωστόσο τώρα είναι πιο μεγάλα. Πότε υπήρχε η ανάγκη για το φιλέτο; όταν ήταν μεγάλα ή μικρά;Το κακό είναι ότι θέλουμε όλοι να είμαστε κερδισμένοι από όλες τις πλευρές.Πρέπει να ιεραρχούνται τα πράγματα στην ζωή μας και να έχουμε και αντίληψη της πραγματικότητας.
TROKTIKO, αυτό με τα κενά και τις φάσεις το έχω πάθει 3 φορές.