*

Αποστολέας Θέμα: Ωρομίσθιοι Αττικής ΠΕ02  (Αναγνώστηκε 102420 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ΦΩΤΩ

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ: Ωρομίσθιοι Αττικής
« Απάντηση #308 στις: Νοεμβρίου 09, 2009, 12:36:05 pm »
Αποσπερίτη,δεν είναι πρέπον να μην απαντάς ,όταν ζητάς τη βοήθεια συναδέλφων. Επίσης γνωρίζεις την αγωνία όλων μας  .

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:30:26 »

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΟΣΠΕΡΙΤΗΣ

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #309 στις: Νοεμβρίου 09, 2009, 12:38:05 pm »
Είμαι  το  Νο  29  στον  εκκαθαρισμένο . Η  σκέψη  μου  με  το  ΕΠΑΛ  δεν  έχει  να  κάνει  στο  ότι  είναι  Λύκειο  και  γι'  αυτό  και  θα  είναι  πιο  απαιτητικά  τα  μαθήματα , αλλά  με  το  γεγονός  πρώτον  ότι  δε  ξέρω  καθόλου  τα  βιβλία  και  τα  μαθήματα  που  κάνουν  τα ΕΠΑΛ και  αν  είναι  ίδια  με  των  γενικών  λυκείων και  δεύτερον επειδή  ούτως  ή  άλλως  θα  ξαναδώσω  του  χρόνου  Ασέπ  μήπως  η  τριβή  με  την  ύλη  του  γυμνασίου  που  είναι  μέσα  στην  ύλη  Ασεπ  μου  φανεί  χρήσιμη .  Εδώ  και  10  χρόνια  περίπου  δουλεύω  σε  φροντιστήρια  και  με  κατευθύνση  κυρίως , άρα  γνωρίζω  τα  μαθήματα  του  Λυκείου  περισσότερο  από  του  γυμνασίου . Η  εμπειρία  σίγουρα  στο  γυμνάσιο  είναι  μικρότερη  και  στο  επαλ  μηδενική .

Αποσυνδεδεμένος SAKIS1971

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #310 στις: Νοεμβρίου 09, 2009, 12:39:02 pm »
Παιδιά , μόλις  με  πήραν  τηλέφωνο  από  γ΄ αθήνας (1η  μου  επιλογή)  και  μου  είπαν  για  10ωρο  σε  γυμνάσιο  του  Αιγάλεω . Ρώτησα  αν  υπάρχει  11ώρο  και  μου  είπαν  σε  ΕΠΑΛ  στο  Καματερό  και  στο  Περιστέρι . Προτιμώ  το  γυμνάσιο  από  τα  ΕΠΑΛ . Φοβάμαι  όμως  μήπως  αν  αποδεχθώ  το  10ωρο  μου  στερήσει  σε  μόρια . Σας  παρακαλώ  μπορεί  κάποιος  να  μου  πει  τη  διαφορά  σε  μόρια  αν  πάρω  10ωρο  ή  11ωρο , ως  το  τέλος  της  χρονιάς . Εσείς  τι  θα  διαλέγατε  στη  θέση  μου . Σας  παρακάλω  πείτε  την  άποψή  σας .

0,3 μορια η διαφορα μπορει να ειναι 60-70 ατομα που μπορει να σου δωσουν η οχι την αναπληρωση του χρονου η μια νωριτερη φαση εγω θα διαλεγα το 11ωρο

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #311 στις: Νοεμβρίου 09, 2009, 12:41:29 pm »
ΦΩΤΩ    συγνώμη  που  άργησα  να  απαντήσω , αλλά  είμαι  και  μάνα  βλέπεις  και  το  παιδί  έχει  ανάγκες  και  προηγείται .Εκτιμώ  πολύ  τη  βοήθεια  σας , γι' αυτό  και  ζητάω  τη  γνώμη  σας .

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:30:26 »

Αποσυνδεδεμένος physicaest

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Koλωνακι (Πλατεια)1920
    • Προφίλ
« Απάντηση #312 στις: Νοεμβρίου 09, 2009, 12:43:43 pm »
Είμαι  το  Νο  29  στον  εκκαθαρισμένο . Η  σκέψη  μου  με  το  ΕΠΑΛ  δεν  έχει  να  κάνει  στο  ότι  είναι  Λύκειο  και  γι'  αυτό  και  θα  είναι  πιο  απαιτητικά  τα  μαθήματα , αλλά  με  το  γεγονός  πρώτον  ότι  δε  ξέρω  καθόλου  τα  βιβλία  και  τα  μαθήματα  που  κάνουν  τα ΕΠΑΛ και  αν  είναι  ίδια  με  των  γενικών  λυκείων και  δεύτερον επειδή  ούτως  ή  άλλως  θα  ξαναδώσω  του  χρόνου  Ασέπ  μήπως  η  τριβή  με  την  ύλη  του  γυμνασίου  που  είναι  μέσα  στην  ύλη  Ασεπ  μου  φανεί  χρήσιμη .  Εδώ  και  10  χρόνια  περίπου  δουλεύω  σε  φροντιστήρια  και  με  κατευθύνση  κυρίως , άρα  γνωρίζω  τα  μαθήματα  του  Λυκείου  περισσότερο  από  του  γυμνασίου . Η  εμπειρία  σίγουρα  στο  γυμνάσιο  είναι  μικρότερη  και  στο  επαλ  μηδενική .

Αποσυνδεδεμένος GERMANOS

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #313 στις: Νοεμβρίου 09, 2009, 12:58:38 pm »
Η α Πειραιά έχει σταματήσει στο νούμερο 24 του εκκαθαρισμένου. Η συνάδελφος δέχτηκε τη θέση. Η α Πειραιά έχει προς το παρόν μόνο μία θέση ωρομισθίου. Όπως σας έχω αναφέρει σε προηγούμενες σελίδες ο Πειραιάς έχει αρκετά κενά ακόμη αλλά δεν έχουν δοθεί οι πιστώσεις. Και σας ξαναθυμίζω 16 κενά αναπληρωτών στη στεριά, τα οποία δεν έχουν βέβαια καλυφθεί με ωρομισθίους.

Αποσυνδεδεμένος marion

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #314 στις: Νοεμβρίου 09, 2009, 01:00:00 pm »
ΦΩΤΩ    συγνώμη  που  άργησα  να  απαντήσω , αλλά  είμαι  και  μάνα  βλέπεις  και  το  παιδί  έχει  ανάγκες  και  προηγείται .Εκτιμώ  πολύ  τη  βοήθεια  σας , γι' αυτό  και  ζητάω  τη  γνώμη  σας .

Καλή αρχή, σε ό,τι κι αν αποφασίσεις. Χαίρομαι πολύ που έπεσα μέσα, όταν σε προηγούμενο μήνυμά μου είπα ότι θα κληθείς μες στη βδομάδα.
Πάντως παιδιά τα πράγματα βαίνουν καλώς νομίζω. Εγώ την Παρασκευή που κάλεσα στη β' αθήνας, πρώτο διαθέσιμο ήταν το Νο 20. Ήδη σήμερα διαβάζω ότι πρώτο διαθέσιμο είναι το Νο 30, στον πίνακα του εκκαθαρισμένου του Πέτρου. Άντε Φώτω, Πέτρο, Laf, ελπίζω σύντομα να έρθει κι η σειρά μας.
Αποσπερίτη, στη θέση σου θα προτιμούσα το 11ωρο, κι ας μην έχω δουλέψει ποτέ σε φροντιστήριο. Κοίτα να πάρεις όσο το δυνατόν περισσότερα μόρια.
" Κάθε χώρα έχει την κυβέρνηση που της αξίζει. "

Αποσυνδεδεμένος marion

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #315 στις: Νοεμβρίου 09, 2009, 01:03:05 pm »
Η α Πειραιά έχει σταματήσει στο νούμερο 24 του εκκαθαρισμένου. Η συνάδελφος δέχτηκε τη θέση. Η α Πειραιά έχει προς το παρόν μόνο μία θέση ωρομισθίου. Όπως σας έχω αναφέρει σε προηγούμενες σελίδες ο Πειραιάς έχει αρκετά κενά ακόμη αλλά δεν έχουν δοθεί οι πιστώσεις. Και σας ξαναθυμίζω 16 κενά αναπληρωτών στη στεριά, τα οποία δεν έχουν βέβαια καλυφθεί με ωρομισθίους.

Γερμανέ, σε αυτό που επισημαίνεις για την α' Πειραιώς, έχεις απόλυτο δίκιο. Δεν μπορεί να μη δίδονται πιστώσεις για μια τόσο μεγάλη περιφέρεια, όταν μάλιστα τα κενά είναι δεδομένα.

Αποσυνδεδεμένος Dimeos

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #316 στις: Νοεμβρίου 09, 2009, 01:04:26 pm »
επίσης στη Δ Αθηνας ειναι στο 23 του εκκαθαρισμένου.

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ: Ωρομίσθιοι Αττικής ΠΕ02
« Απάντηση #317 στις: Νοεμβρίου 09, 2009, 02:53:17 pm »
Παιδιά , σας  ευχαριστώ  όλους  για  τις  συμβουλές  σας . Τελικά πήγα  από  τη  δευτεροβάθμια , για  να  δω από  κοντά  τα  κενά . Το   κενό  που  σας  έλεγα για  τα  ΕΠΑΛ  Περιστερίου  και  Καματερού  τελικά  ήταν  ένα  κενό  σπαστό , δηλαδή 5  ώρες  στο  ένα σχολείο και  6  στο  άλλο . Έτσι  αποφάσισα  το  Γυμνάσιο στο  Αιγάλεω . Τουλάχιστον  αυτό  είναι  πιο  κοντά  στο  σπίτι  μου  και  δε  θα  χρειάζεται  να  πηγαίνω  σε  δύο  σχολεία . Τώρα  για  τα  μόρια  έλπιζω  αυτό  το 0,3  να  μη  μου  κάνει  μεγάλη  ζημιά . Καλή  μου  αρχή  λοιπόν  και  εύχομαι  σύντομα  και  στα  δικά  σας !!!

Αποσυνδεδεμένος marianthid

• Πλήρες μέλος
  • η ρίζα μου είν' ο λόγος...
    • Προφίλ
« Απάντηση #318 στις: Νοεμβρίου 09, 2009, 04:01:29 pm »
καλή αρχή και από εμένα! τα παιδιά στο Αιγάλεω είναι νορμάλ και μερικά γυμνάσια είναι πολύ καλά.
Όχι,δεν είμαι λυπημένη.
Σε σωστή ώρα νυχτώνει.

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #319 στις: Νοεμβρίου 09, 2009, 04:11:36 pm »
Σε  ευχαριστώ  πολύ , Μαριάνθη !

Αποσυνδεδεμένος zulte

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • dato tempore
    • Προφίλ
« Απάντηση #320 στις: Νοεμβρίου 09, 2009, 05:12:15 pm »
απ'οσα λετε η β' αθηνας παιρνει τους πιο πολλους και προηγειται απο τις αλλες διευθυνσεις.αυτο σημαινει οτι ειναι πιο πιθανο η κληση μου να γινει πρωτα απο τη β' αθηνας?

Αποσυνδεδεμένος marion

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #321 στις: Νοεμβρίου 10, 2009, 11:42:17 am »
απ'οσα λετε η β' αθηνας παιρνει τους πιο πολλους και προηγειται απο τις αλλες διευθυνσεις.αυτο σημαινει οτι ειναι πιο πιθανο η κληση μου να γινει πρωτα απο τη β' αθηνας?

Vartzi, πολύ πιθανό, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να εικάσει κάτι τέτοιο. Για παράδειγμα την Αποσπερίτη, την κάλεσαν -όπως ανέφερε- από τη ΔΔΕ, όπου είχε δηλώσει στην αίτησή της ως 1η επιλογή. Πιστεύω, ότι ήταν τυχαίο γεγονός κι ότι τελικά, εξαρτάται κι από τα κενά που υπάρχουν.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182741
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 679
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144