0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδιά , μόλις με πήραν τηλέφωνο από γ΄ αθήνας (1η μου επιλογή) και μου είπαν για 10ωρο σε γυμνάσιο του Αιγάλεω . Ρώτησα αν υπάρχει 11ώρο και μου είπαν σε ΕΠΑΛ στο Καματερό και στο Περιστέρι . Προτιμώ το γυμνάσιο από τα ΕΠΑΛ . Φοβάμαι όμως μήπως αν αποδεχθώ το 10ωρο μου στερήσει σε μόρια . Σας παρακαλώ μπορεί κάποιος να μου πει τη διαφορά σε μόρια αν πάρω 10ωρο ή 11ωρο , ως το τέλος της χρονιάς . Εσείς τι θα διαλέγατε στη θέση μου . Σας παρακάλω πείτε την άποψή σας .
Είμαι το Νο 29 στον εκκαθαρισμένο . Η σκέψη μου με το ΕΠΑΛ δεν έχει να κάνει στο ότι είναι Λύκειο και γι' αυτό και θα είναι πιο απαιτητικά τα μαθήματα , αλλά με το γεγονός πρώτον ότι δε ξέρω καθόλου τα βιβλία και τα μαθήματα που κάνουν τα ΕΠΑΛ και αν είναι ίδια με των γενικών λυκείων και δεύτερον επειδή ούτως ή άλλως θα ξαναδώσω του χρόνου Ασέπ μήπως η τριβή με την ύλη του γυμνασίου που είναι μέσα στην ύλη Ασεπ μου φανεί χρήσιμη . Εδώ και 10 χρόνια περίπου δουλεύω σε φροντιστήρια και με κατευθύνση κυρίως , άρα γνωρίζω τα μαθήματα του Λυκείου περισσότερο από του γυμνασίου . Η εμπειρία σίγουρα στο γυμνάσιο είναι μικρότερη και στο επαλ μηδενική .
ΦΩΤΩ συγνώμη που άργησα να απαντήσω , αλλά είμαι και μάνα βλέπεις και το παιδί έχει ανάγκες και προηγείται .Εκτιμώ πολύ τη βοήθεια σας , γι' αυτό και ζητάω τη γνώμη σας .
Η α Πειραιά έχει σταματήσει στο νούμερο 24 του εκκαθαρισμένου. Η συνάδελφος δέχτηκε τη θέση. Η α Πειραιά έχει προς το παρόν μόνο μία θέση ωρομισθίου. Όπως σας έχω αναφέρει σε προηγούμενες σελίδες ο Πειραιάς έχει αρκετά κενά ακόμη αλλά δεν έχουν δοθεί οι πιστώσεις. Και σας ξαναθυμίζω 16 κενά αναπληρωτών στη στεριά, τα οποία δεν έχουν βέβαια καλυφθεί με ωρομισθίους.
απ'οσα λετε η β' αθηνας παιρνει τους πιο πολλους και προηγειται απο τις αλλες διευθυνσεις.αυτο σημαινει οτι ειναι πιο πιθανο η κληση μου να γινει πρωτα απο τη β' αθηνας?