0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παντού έχουν ξεκινήσει να καλούν!Προσοχή, οι ώρες και οι συμβάσεις δεν έχουν υπογραφεί.Γρήγορα κάντε τα αιτήματα σας!Μεχρι αργά το βράδυ θα δημοσιεύσω ένα παράδειγμα της αίτησης που σύνταξε ο δικηγόρος μου για να χρησιμοποιήσετε.Σας ενημερώνω απο τώρα ότι θα χρειαστείτε:1. Ονομα συγκεκριμένου σχολείου που προσλήφθηκε συνάδελφος με λιγότερα μόρια απο εσάς.2. Ονομα διευθυντή του σχολείου.3. Ονομα συναδέλφου με λιγότερα μόρια απο εσάς.Θα μου πεις.. και που να τα μάθετε;; Ρωτήστε τα παιδιά του σχολείου, καθηγητές του σχολείου που δεν ανακατεύονται με την πρόσθετη, συγγενείς ίσως..... που πάνε σχολείο.Ιδιαίτερα σε μικρές περιοχές (όπως στο χωριό μου) αυτά τα πράγματα γίνονται γρήγορα γνωστά! Να και ένα καλό του κουτσομπολιού που υπάρχει στις μικρές κοινωνίες! Οχι... μην τους αφήσετε να οργιάσουν πάνω στην αγωνία σας! Δεν θα χάσουμε τίποτα, μόνο κερδισμένοι μπορούμε να βγούμε!
Πραγματικά είναι άθλιο..Σε άλλους νομούς από όσο ενημερώνομαι στο Site έχουν καλέσει και ωρομισθίους και πρόσθετη..Εμείς αγναντεύουμε το ταβάνι...Μα είναι δυνατόν??Είναι τρομερά άδικο.Στη Δευτεροβάθμια Αιτ/νίας που τηλεφώνησα μου είπαν ότι οι αποφάσεις έρχονται από το υπουργείο.Να υποθέσω δηλαδή ότι το υπουργείο απλά δεν γουστάρει την Αιτ/νια ή ότι απλά στα γραφεία δενξέρουν τι τους γίνεται???
Παράθεση από: charm_quark στις Οκτωβρίου 06, 2009, 12:09:32 pmΠαντού έχουν ξεκινήσει να καλούν!Προσοχή, οι ώρες και οι συμβάσεις δεν έχουν υπογραφεί.Γρήγορα κάντε τα αιτήματα σας!Μεχρι αργά το βράδυ θα δημοσιεύσω ένα παράδειγμα της αίτησης που σύνταξε ο δικηγόρος μου για να χρησιμοποιήσετε.Σας ενημερώνω απο τώρα ότι θα χρειαστείτε:1. Ονομα συγκεκριμένου σχολείου που προσλήφθηκε συνάδελφος με λιγότερα μόρια απο εσάς.2. Ονομα διευθυντή του σχολείου.3. Ονομα συναδέλφου με λιγότερα μόρια απο εσάς.Θα μου πεις.. και που να τα μάθετε;; Ρωτήστε τα παιδιά του σχολείου, καθηγητές του σχολείου που δεν ανακατεύονται με την πρόσθετη, συγγενείς ίσως..... που πάνε σχολείο.Ιδιαίτερα σε μικρές περιοχές (όπως στο χωριό μου) αυτά τα πράγματα γίνονται γρήγορα γνωστά! Να και ένα καλό του κουτσομπολιού που υπάρχει στις μικρές κοινωνίες! Οχι... μην τους αφήσετε να οργιάσουν πάνω στην αγωνία σας! Δεν θα χάσουμε τίποτα, μόνο κερδισμένοι μπορούμε να βγούμε!Eγώ που δεν μπορώ να μάθω αν έχουν καλέσει και ονόματα αυτών που έχουν καλέσει, τί μπορώ να κάνω
Για οσους δεν γνωριζουν συγκεκριμενα στοιχεια τι θα γινοταν εαν ζητουσαμε μεσω δικηγορου να μας πουν ποιοι εχουν προσληφθει στην πολη που μας ενδιαφερει και με ποια κριτηρια;
Εγώ είμαι περιφέρεια δυτικής Ελλάδας, νομος Αχαίας.Παράθεση από: vnikolitsa στις Οκτωβρίου 06, 2009, 04:03:33 pmΓια οσους δεν γνωριζουν συγκεκριμενα στοιχεια τι θα γινοταν εαν ζητουσαμε μεσω δικηγορου να μας πουν ποιοι εχουν προσληφθει στην πολη που μας ενδιαφερει και με ποια κριτηρια;Αυτό πρέπει να ρωτήσεις έναν δικηγόρο για να σου συντάξει μία αίτηση ανάλογη. Προφανώς και γίνεται.... γιατι θα έπρεπε να δημοσιεύονται αυτά τα ονόματα.Μην ξεχνάτε να πάρετε αριθμό πρωτοκόλλου.
Mε αφορμή αυτή τη προτεινόμενη λύση για να αντισταθούμε στον τρόπο πρόσληψης στην πδσ χωρίς κοινά κριτήρια, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΤΥΧΙΟ ΝΟΜΙΚΗΣ;
Μεχρι αργά το βράδυ θα δημοσιεύσω ένα παράδειγμα της αίτησης που σύνταξε ο δικηγόρος μου για να χρησιμοποιήσετε.