*

Αποστολέας Θέμα: ΠΔΣ... Οι επόμενες κινήσεις μάς  (Αναγνώστηκε 35263 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος charm_quark

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ04.01
    • Προφίλ
Απ: ΠΔΣ... Οι επόμενες κινήσεις μάς
« Απάντηση #28 στις: Οκτωβρίου 06, 2009, 12:09:32 pm »
Παντού έχουν ξεκινήσει να καλούν!
Προσοχή, οι ώρες και οι συμβάσεις δεν έχουν υπογραφεί.
Γρήγορα κάντε τα αιτήματα σας!
Μεχρι αργά το βράδυ θα δημοσιεύσω ένα παράδειγμα της αίτησης που σύνταξε ο δικηγόρος μου για να χρησιμοποιήσετε.

Σας ενημερώνω απο τώρα ότι θα χρειαστείτε:

1. Ονομα συγκεκριμένου σχολείου που προσλήφθηκε συνάδελφος με λιγότερα μόρια απο εσάς.
2. Ονομα διευθυντή του σχολείου.
3. Ονομα συναδέλφου με λιγότερα μόρια απο εσάς.

Θα μου πεις.. και που να τα μάθετε;; Ρωτήστε τα παιδιά του σχολείου, καθηγητές του σχολείου που δεν ανακατεύονται με την πρόσθετη, συγγενείς ίσως..... ;) που πάνε σχολείο.
Ιδιαίτερα σε μικρές περιοχές (όπως στο χωριό μου) αυτά τα πράγματα γίνονται γρήγορα γνωστά! Να και ένα καλό του κουτσομπολιού που υπάρχει στις μικρές κοινωνίες! ;D

Οχι... μην τους αφήσετε να οργιάσουν πάνω στην αγωνία σας! Δεν θα χάσουμε τίποτα, μόνο κερδισμένοι μπορούμε να βγούμε!
Τα πάντα όλα... και τα κοάλα τίποτα;;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 19:36:32 »

Αποσυνδεδεμένος eva7

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Οκτωβρίου 06, 2009, 12:27:56 pm »
Kαλημέρα και από εμένα. Θα ήθελα να σας ρωτήσω εάν γνωρίζει κάποιος από εσάς εάν στην Αιτωλοακαρνανία κάλεσαν σε πρόσθετη. Γιατί έχω καλά μόρια αλλά ούτε φωνή, ούτε ακρόαση..Πρόσφατα απολύθηκα και από την πρωινή δουλειά μου (άσχετη με την εκπαιίδευση)και περιμένω με αγωνία να ασχοληθώ με κάτι. Ήθελα επίσης να ρωτήσω τα εξής¨

1. Γνωρίζει κανείς πότε θα πληρωθούμε από τις περσινές ωρίτσες?
2. Αρκετοί από εμάς που δουλεύαμε και σε άσχετες πρωινές δουλειές, φορολογηθήκαμε για τα χρήματα της πρόσθετης χωρίς ΚΑΝ να τα λάβουμε. Προσωπικά πλήρωσα και επιστροφή στο κράτος για χρήματα που δεν πήρα ποτε!!! Υπάρχει κάποιος από εσάς στην ίδια κατάσταση με εμένα??Τι πρέπει να κάνω???Δεν σας ρώτησα τόσον καιρό γιατί είμαι αρκετά νέα στο Forum...

Αποσυνδεδεμένος CynnemAprod

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • φαντασιόπληκτη Α.Δ.+Πανάθλιος
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Οκτωβρίου 06, 2009, 12:28:42 pm »
Μεχρι αργά το βράδυ θα δημοσιεύσω ένα παράδειγμα της αίτησης που σύνταξε ο δικηγόρος μου για να χρησιμοποιήσετε.

1. Ονομα συγκεκριμένου σχολείου που προσλήφθηκε συνάδελφος με λιγότερα μόρια απο εσάς.

Θα μου πεις.. και που να τα μάθετε;; Ρωτήστε τα παιδιά του σχολείου, καθηγητές του σχολείου που δεν ανακατεύονται με την πρόσθετη, συγγενείς ίσως..... ;) που πάνε σχολείο.
Ιδιαίτερα σε μικρές περιοχές (όπως στο χωριό μου) αυτά τα πράγματα γίνονται γρήγορα γνωστά! Να και ένα καλό του κουτσομπολιού που υπάρχει στις μικρές κοινωνίες! ;D

Οχι... μην τους αφήσετε να οργιάσουν πάνω στην αγωνία σας! Δεν θα χάσουμε τίποτα, μόνο κερδισμένοι μπορούμε να βγούμε!

Eγώ που δεν μπορώ να μάθω αν έχουν καλέσει και ονόματα αυτών που έχουν καλέσει, τί μπορώ να κάνω ???

« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 06, 2009, 12:31:00 pm από CynnemAprod »

Αποσυνδεδεμένος eva7

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Οκτωβρίου 06, 2009, 12:33:43 pm »
Πραγματικά είναι άθλιο..Σε άλλους νομούς από όσο ενημερώνομαι στο Site έχουν καλέσει και ωρομισθίους και πρόσθετη..Εμείς αγναντεύουμε το ταβάνι...Μα είναι δυνατόν??Είναι τρομερά άδικο.Στη Δευτεροβάθμια Αιτ/νίας που τηλεφώνησα μου είπαν ότι οι αποφάσεις έρχονται από το υπουργείο.Να υποθέσω δηλαδή ότι το υπουργείο απλά δεν γουστάρει την Αιτ/νια ή ότι απλά στα γραφεία δενξέρουν τι τους γίνεται???????????????

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 19:36:32 »

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ04.01
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Οκτωβρίου 06, 2009, 02:57:48 pm »
Πραγματικά είναι άθλιο..Σε άλλους νομούς από όσο ενημερώνομαι στο Site έχουν καλέσει και ωρομισθίους και πρόσθετη..Εμείς αγναντεύουμε το ταβάνι...Μα είναι δυνατόν??Είναι τρομερά άδικο.Στη Δευτεροβάθμια Αιτ/νίας που τηλεφώνησα μου είπαν ότι οι αποφάσεις έρχονται από το υπουργείο.Να υποθέσω δηλαδή ότι το υπουργείο απλά δεν γουστάρει την Αιτ/νια ή ότι απλά στα γραφεία δενξέρουν τι τους γίνεται???????????????

Πολύ απλά... σου λένε ψέμματα!
Σήμερα, μέσα σε μία ώρα, όταν πήγα να υπογράψω στο διπλανό σχολείο, απο αυτό του χωριού μου, ξαφνικά με κάλεσαν και απο το χωριό μου.
Ως δια μαγείας, ο συνάδελφος με τα λιγότερα μόρια εξαφανίστηκε... και τις ώρες τις πήρα.

Πηγαίντε κάντε αιτήσεις!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος psira

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Οκτωβρίου 06, 2009, 03:06:12 pm »
αρχικά θα πρέπει να ξέρουμε σε ποιες δευτεροβάθμιες άρχισαν να καλούν για ΠΔΣ. Όποιος ξέρει ας αρχίσει να ενημερώνει για να αρχίσουμε να ψαχνόμαστε

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Οκτωβρίου 06, 2009, 03:18:49 pm »
'Eχω τηλεφωνήσει σε πολλούς προϊστάμενους γραφείων δδε, και σε σχολεία και μου είπαν δεν έχουν καλέσει ακόμα και στην ερώτησή μου πώς και πότε θα καλέσουν , απαντούν ο διευθυντής της δευτεροβάθμιας θα αποφασίσει.

Εντωμεταξύ οι διευθυντές των δδε είναι ν.δ. και η κυβέρνηση πασοκ. Αν είχαν βάλει διαφάνεια με πίνακα δε θα γινόταν αυτό το μπάχαλο και η καθυστέρηση.

Αποσυνδεδεμένος Pantelis80

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Οκτωβρίου 06, 2009, 03:40:37 pm »
charm quark σε ποιο νομο εισαι???Για να ξερουμε τι γινεται.....Εγω παντως εδω στην Αιτ/νια που ειμαι δεν εχω ακουσει να εχουν καλεσει κανεναν.

Αποσυνδεδεμένος vnikolitsa

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Οκτωβρίου 06, 2009, 04:03:33 pm »

Eγώ που δεν μπορώ να μάθω αν έχουν καλέσει και ονόματα αυτών που έχουν καλέσει, τί μπορώ να κάνω ???

Για οσους δεν γνωριζουν συγκεκριμενα στοιχεια τι θα γινοταν εαν ζητουσαμε μεσω δικηγορου να μας πουν ποιοι εχουν προσληφθει στην πολη που μας ενδιαφερει και με ποια κριτηρια;

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ04.01
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Οκτωβρίου 06, 2009, 05:05:45 pm »
Εγώ είμαι περιφέρεια δυτικής Ελλάδας, νομος Αχαίας.
Για οσους δεν γνωριζουν συγκεκριμενα στοιχεια τι θα γινοταν εαν ζητουσαμε μεσω δικηγορου να μας πουν ποιοι εχουν προσληφθει στην πολη που μας ενδιαφερει και με ποια κριτηρια;
Αυτό πρέπει να ρωτήσεις έναν δικηγόρο για να σου συντάξει μία αίτηση ανάλογη. Προφανώς και γίνεται.... γιατι θα έπρεπε να δημοσιεύονται αυτά τα ονόματα.
Μην ξεχνάτε να πάρετε αριθμό πρωτοκόλλου.
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 06, 2009, 05:08:38 pm από charm_quark »

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Οκτωβρίου 06, 2009, 05:25:41 pm »
Εγώ είμαι περιφέρεια δυτικής Ελλάδας, νομος Αχαίας.
Αυτό πρέπει να ρωτήσεις έναν δικηγόρο για να σου συντάξει μία αίτηση ανάλογη. Προφανώς και γίνεται.... γιατι θα έπρεπε να δημοσιεύονται αυτά τα ονόματα.
Μην ξεχνάτε να πάρετε αριθμό πρωτοκόλλου.

Mε αφορμή αυτή τη προτεινόμενη λύση για να αντισταθούμε στον τρόπο πρόσληψης στην πδσ χωρίς κοινά κριτήρια, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΤΥΧΙΟ  ΝΟΜΙΚΗΣ;

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ04.01
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Οκτωβρίου 06, 2009, 05:29:05 pm »
Mε αφορμή αυτή τη προτεινόμενη λύση για να αντισταθούμε στον τρόπο πρόσληψης στην πδσ χωρίς κοινά κριτήρια, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΤΥΧΙΟ  ΝΟΜΙΚΗΣ;

:D ή αν έχει κανέναν στο σόι του με πτυχίο νομικής.....
Και δικαστικός μας κάνει... αρκει να μπορει να συντάξει μία αίτηση που να είναι άρτια και να ευσταθεί.

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ04.01
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Οκτωβρίου 06, 2009, 11:53:31 pm »
Συνάδελφοι, δεν μπορώ να δημοσιεύσω την ακριβή αίτηση μου, όπως καταλαβαίνετε....
Σας έφτιαξα μία αίτηση,  για να έχετε ως παράδειγμα, σε ποιο απλή γλώσσα και όχι δικηγορίστικη..... ;)
Θα συνιστούσα, ο καθένας να την εμπλουτίσει με ότι πληροφορίες διαθέτει ή να την διασκευάσει όπως αλλιώς νομίζει αναλόγως με την περιπτωση του.

προς το (αριθμός/όνομα γραφείο δευτεροβάθμιας)

Αίτηση

του/της (όνομα) κάτοικος (πόλη) Νομού (νομός), ειδικότητας (ειδικότητα).

Κύριοι

Στηριζόμενός/η στην ανακοίνωση της έναρξης του προγράμματος της πρόσθετης διδακτικής στήριξης απο τη διεύθυνση του σχολείου (πχ 1ο Λύκειο τάδε), για το μάθημα (μάθημα ειδικότητας σας) που θα διδαχθεί απο τον/την συνάδελφο (όνομα συναδέλφου που έχει λιγότερα μόρια απο εσάς) και στηριζόμενος/η στο γεγονός ότι έχω εμπρόθεσμα υποβάλλει την αίτηση μου στην δευτεροβάθμια (που καταθέσατε τα χαρτιά σας) για να συμπεριληφθώ, στο πρόγραμμα του συγκεκριμένου σχολείου, επιθυμώ να μου απαντήσετε στο εξής αιτήμα:

Ποιά είναι τα κριτήρια που θεσπίστηκαν απο το αρμόδιο όργανο, βάση της εγκυκλίου, σύμφωνα με τα οποία αποφασίστηκε η εξαίρεση μου απο το πρόγραμμα και σύμφωνα με τα οποία αποφασίστηκε η προσληψη του/της (ονομα συναδέλφου με λιγότερα μόρια απο εσάς).

Επιθυμώ την άμεση, αιτιολογημένη και έγγραφη απάντηση σας για το παραπάνω θέμα, προκειμένου να υπερασπιστώ με νόμιμες διαδικασίες τα δικαιώματα μου.
Σας ευχαριστώ.

ο/η αιτών/αιτούσα

(υπογραφή)
(ημερομηνία και διεύθυνση κατάθεσης)

Φανταστείτε... τι έχει να γίνει, όταν η κάθε δευτεροβάθμια, θα απαντάει άλλα κριτήρια απο την άλλη....  ;)
Γιατι μη μου πει κανένας ότι θα καταφέρουν να συνενοηθούν μέσα σε 3 μέρες που πρέπει να απαντήσουν....
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 06, 2009, 11:55:39 pm από charm_quark »

Αποσυνδεδεμένος koleygr

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ 04.01
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Οκτωβρίου 07, 2009, 03:56:00 pm »
Μπράβο charm_quark...
Προσθέτω εδώ πως οι δευτεροβάθμιες δε θα δώσουν τα ίδια κριτήρια έτσι κι αλλιώς... ούτε κατόπιν συνενόησης... Δέν έχουν τέτοια δυνατότητα όταν το κριτήριο που χρησιμοποιούν είναι απλώς το "βύσμα"... Παρ όλα αυτά θα ψάξουν και θα βρούν κάτι για να καλύψουν το λάθος τους... Πχ θα απαντήσουν πως είχε παλαιότητα πτυχίου... Δέν έχουν όμως όλα τα "βύσματα" παλαιότητα πτυχίου... Έτσι η κάθε δευτεροβάθμια θα απαντήσει με διαφορετικά κριτήρια και αυτό θα μας δώσει μεγάλο πλεονέκτημα στον αγώνα μας... Αρκεί βέβαια να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε και να ακολουθήσουν κι άλλοι...

Και κάτι ακόμα...
Λίγες ώρες πριν, έλαβα μήνυμα στο κινητό μου, να παρουσιαστώ στο 3ο Λύκειο Χανίων την Παρασκευή για την ΠΔΣ... Αρχικά απογοητεύτηκα λίγο που έχουν αρχίσει να καλούν πριν πραγματοποιηθεί το ζητούμενο του αγώνα μας... Καταλαβαίνω βέβαια πως δε μπορούν να περιμένουν πολύ ακόμα γιατι στο τέλος δε θα γραφτεί κανένας μαθητής στο πρόγραμμα της ΠΔΣ... θα έχουν αναγκαστεί όλοι να πάνε σε φροντιστήρια... Δε λέω πως δε χάρηκα κιολας... απλώς το δέχτηκα με ανάμεικτα συναισθήματα...

Όποιος φυσικός λοιπόν έχει κάνει τα χαρτιά του στο συγκεκριμένο λύκειο και έχει περισσότερα από 13.55 μόρια, μπορεί να επικοινωνίσει μαζί μου με προσωπικό μήνυμα ωστε άν δεν του έχουν δώσει ώρες να του δώσω τα στοιχεία που χρειάζεται για να ακολουθήσει τη διαδικασία που έχουμε πεί... (ή για οτι άλλο θεωρεί χρήσιμο)... Προσοχή όμως... Την Παρασκευή θα πάω... δεν έχω πάρει ακόμα επίσημα ώρες...
Και το τονίζω αυτό γιατι αν γίνει οποιαδήποτε κίνηση πρίν πάρω τις ώρες επίσημα, απλώς δε θα μου δώσουν ώρες και θα χάσουμε την ευκαιρία να διεκδικήσουμε...

Τέλος, σας ενημερώνω πως σήμερα το βράδυ μετά τα μαθήματα που έχω, θα κάτσω να φτιάξω ένα ενημερωτικό κείμενο για να το στείλω στην καινούρια Υπουργό Παιδείας στο meafora... Θα την ενημερώσω επίσης για την κίνηση που κάνουμε και θα την προτρέψω να στείλει καινούρια υπουργική απόφαση για την ΠΔΣ πρίν γίνουν περισσότερες προσλήψεις... Σκέφτομαι να βάλω τίτλο "ΠΔΣ: Η πρώτη σας πρόκληση" οπότε καταλαβαίνεται πάνω κάτω τι θα γράψω...

Αυτά προς το παρόν... Για οτιδήποτε νεότερο θα σας ενημερώσω...

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182597
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)