0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: aktorion στις Νοεμβρίου 13, 2009, 08:11:34 pmΠαράθεση από: anesto στις Νοεμβρίου 13, 2009, 06:46:29 pmνα ρωτήσω τώρα κάτι λίγο ψιλοάσχετο..... τώρα που θα μας καλέσουν στα ολοήμερα ωρομίσθιους .... θα πάμε? αν οι πίνακες σταματήσουν να τροφοδοτούνται με προϋπηρεσία δεν έχουμε κανένα λόγο να πάμε!!!!! εεεε Δεν υπάρχει περίπτωση, να μην μετράει η προυπηρεσία σε ότι και να γίνει. Θα ήταν απολύτως παράλογο... οπότε δεν θα πρότεινα σε κανέναν το sport της συλογης μορίων...eeeeeeeee
Παράθεση από: anesto στις Νοεμβρίου 13, 2009, 06:46:29 pmνα ρωτήσω τώρα κάτι λίγο ψιλοάσχετο..... τώρα που θα μας καλέσουν στα ολοήμερα ωρομίσθιους .... θα πάμε? αν οι πίνακες σταματήσουν να τροφοδοτούνται με προϋπηρεσία δεν έχουμε κανένα λόγο να πάμε!!!!! εεεε Δεν υπάρχει περίπτωση, να μην μετράει η προυπηρεσία σε ότι και να γίνει. Θα ήταν απολύτως παράλογο... οπότε δεν θα πρότεινα σε κανέναν το sport της συλογης μορίων...
να ρωτήσω τώρα κάτι λίγο ψιλοάσχετο..... τώρα που θα μας καλέσουν στα ολοήμερα ωρομίσθιους .... θα πάμε? αν οι πίνακες σταματήσουν να τροφοδοτούνται με προϋπηρεσία δεν έχουμε κανένα λόγο να πάμε!!!!! εεεε
παιδια ειναι μεταβατικη περιοδος και δεν ξερουμε που θα μας βγαλει.αλλα γιατι να μη δεχτουμε φετος να δουλεψουμε?το ειπε καθαρα οτι για μας που εχουμε ηδη προυπηρεσια θα ισχυσει ειδικη ρυθμιση.δεν θα τολμησει να ακυρωσει τοσα χρονια δουλειας.δεν τη συμφερει.θυμηθειτε με.
Παράθεση από: asus07 στις Νοεμβρίου 13, 2009, 12:59:51 pmπαιδια ειναι μεταβατικη περιοδος και δεν ξερουμε που θα μας βγαλει.αλλα γιατι να μη δεχτουμε φετος να δουλεψουμε?το ειπε καθαρα οτι για μας που εχουμε ηδη προυπηρεσια θα ισχυσει ειδικη ρυθμιση.δεν θα τολμησει να ακυρωσει τοσα χρονια δουλειας.δεν τη συμφερει.θυμηθειτε με.Όσοι έχουν περάσει στον ΑΣΕΠ δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα. Είναι σίγουρο ότι θα είναι ξανά στους πίνακες. Αυτό θα είναι το βασικό κριτήριο. Από εκεί και πέρα θα μετράει τόσο η βαθμολογία όσο και η προϋπηρεσία. Απλά δεν είπε ακόμα πόσο. Πχ αν 6 μήνες μετράν 1 μόριο όπως το μετράει ο ΑΣΕΠ καταλαβαινετε ότι με ένα χρονο ολοήμερο δεν μαζεύεις και πολλά. Εγώ πιο πολύ για τα ένσημα θέλω να δουλέψω.
καλημερα!παντως περασα(με) τοσο αγχος για τον ασεπ,αγχος τρελο μεχρι να βγουν οι πινακες ολοημερων γιατι δεν ηξερα καν αν θα δουλεψω με τις ανακαταταξεις(και φυσικα ακομη δεν ξερω γιατι δεν εχω πλεον τη δυνατοτητα να τρεχω οπου με στειλουν).και αναρωτιεμαι...ολα αυτα για ποιο λογο?για να βγει η κυρια και να τα τιναξει ολα στον αερα??δεν υπαρχει ρε παιδια.δεν υπαρχει.και τα παιδια διπλα(συσπειρωση για τον δικαστικο αγωνα) σκοτωνονται για την επαρκεια.καλο ε?
Παράθεση από: asus07 στις Νοεμβρίου 14, 2009, 10:45:23 amκαλημερα!παντως περασα(με) τοσο αγχος για τον ασεπ,αγχος τρελο μεχρι να βγουν οι πινακες ολοημερων γιατι δεν ηξερα καν αν θα δουλεψω με τις ανακαταταξεις(και φυσικα ακομη δεν ξερω γιατι δεν εχω πλεον τη δυνατοτητα να τρεχω οπου με στειλουν).και αναρωτιεμαι...ολα αυτα για ποιο λογο?για να βγει η κυρια και να τα τιναξει ολα στον αερα??δεν υπαρχει ρε παιδια.δεν υπαρχει.και τα παιδια διπλα(συσπειρωση για τον δικαστικο αγωνα) σκοτωνονται για την επαρκεια.καλο ε?Πολύ καλά τα λες. Συζητάς ένα νόμο που δεν ξέρουμε αν θα εφαρμοστεί. Η τροπολογία του κυρ Λυκουρεντζου όμως εφαρμόστηκε. Κάποιοι έχασαν το διορισμό τους. Κάποιους δεν θα τους καλέσουν φέτος στα σχολεία. Κατά τα άλλα εσύ σχολιάζεις δηλώσεις της Διαμαντοπούλου που δεν ξέρουμε καν αν εφαρμοστούν. Καλό ε;Να ξέρεις ότι αυτά τα παιδιά που "σκοτώνονται", "σκοτώνονται" και για σένα. "Σκοτώνονται" για να μην αδικηθεί κανείς. Και θα "σκοτωθούν" και αύριο με τη ΔΟΕ για να μπει η πληροφορική στα δημοτικά. Και να τη διδάσκουν πληροφορικοί.
Αν δεχτώ κάποιες ώρες και δω ότι δεν γίνεται το πρόγραμμα στα μέτρα μου μπορώ να παραιτηθώ;
και μετά χάνω το δικαίωμα για φέτος αφού παραιτήθηκα;
Αν με καλέσουν για 12 ώρες όμως και αρνηθώ απ'την αρχή δεν υπάρχει πρόβλημα ε; Θα με καλέσουν πάλι για άλλο κενό; Καλά έχω καταλάβει;
Καλησπέρα!Είμαι γύρω στο 35 στην Δυτική Ελλάδα και πιστεύω πως είναι πολύ πιθανό να με καλέσουν. Ήθελα να ρωτήσω τα εξής: επειδή παρακολουθώ ένα μεταπτυχιακό με υποχρεωτικές παρουσίες μπορώ να χωρέσω το πολύ 10 ώρες και αυτές με πολύ κόπο.