0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδια ήθελα να ρωτήσω πως βρίσκω σε ποια κατατάξη είμαι στον πίνακα Α Πειραια,
Παράθεση από: fermat στις Δεκεμβρίου 09, 2009, 01:46:02 pmΠαιδια ήθελα να ρωτήσω πως βρίσκω σε ποια κατατάξη είμαι στον πίνακα Α Πειραια,
Παιδιά ξέρει κανείς αν είναι δυνατόν να μας καλέσουν 12 ώρες ωρομίσθιους σε ολοήμερα ΚΑΙ αλλες 11 σε δευτεροβάθμια;;;
Η Δ Θεσσαλονίκης έχει περασει το 170. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,ΕΙΜΑΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΕΣΕΙ; ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ; ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΗΛ ΓΙΑ Δ ΘΕΣΝΙΚΗ;
Παράθεση από: nikol_t στις Δεκεμβρίου 10, 2009, 08:55:01 pmΗ Δ Θεσσαλονίκης έχει περασει το 170. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,ΕΙΜΑΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΕΣΕΙ; ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ; ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΗΛ ΓΙΑ Δ ΘΕΣΝΙΚΗ;καλημέρα, πριν από λίγο κάλεσα δυτική θεσσαλονίκη και μου είπαν ότι δεν έχουν πιστώσεις από την δευτέρα που ήταν στο 153.
Παράθεση από: ek Π20 στις Δεκεμβρίου 11, 2009, 10:39:34 amΠαράθεση από: nikol_t στις Δεκεμβρίου 10, 2009, 08:55:01 pmΗ Δ Θεσσαλονίκης έχει περασει το 170. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,ΕΙΜΑΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΕΣΕΙ; ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ; ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΗΛ ΓΙΑ Δ ΘΕΣΝΙΚΗ;καλημέρα, πριν από λίγο κάλεσα δυτική θεσσαλονίκη και μου είπαν ότι δεν έχουν πιστώσεις από την δευτέρα που ήταν στο 153.