0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: titinoulita στις Δεκεμβρίου 14, 2009, 03:06:19 pmπηρα σημερα τη διευθυνση ανατολικης αττικης και μου ειπαν εχουν σταματησει να καλουν!θα περιμενουν μεχρι τα μεσα τις αλλης εβδομαδας να καλυψουν καποια κενα απο την δευτεροβαθμια εκπαιδευση και μετα αν περισσεψει κατι θα ξανακαλεσουν!Πρωτη φορα το ακουω αυτο ρε παιδια! Τελος παντων γνωριζει κανεις μεχρι ποιο νουμερο εχουν φτασει? Η Ανατολική Αττική ποιες περιοχές περιλαμβάνει; Α,
πηρα σημερα τη διευθυνση ανατολικης αττικης και μου ειπαν εχουν σταματησει να καλουν!θα περιμενουν μεχρι τα μεσα τις αλλης εβδομαδας να καλυψουν καποια κενα απο την δευτεροβαθμια εκπαιδευση και μετα αν περισσεψει κατι θα ξανακαλεσουν!Πρωτη φορα το ακουω αυτο ρε παιδια! Τελος παντων γνωριζει κανεις μεχρι ποιο νουμερο εχουν φτασει?
Καλημέρα συνάδελφοι,Θα ήθελα να ρωτήσω, αν οι ωρομίσθιοι (εμείς δηλαδή) παίρνουν επιπλέον μόρια ανάλογα με τη κατηγορία του σχολείου που εργάζονται; Α,
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΝΟΜΟΣ: ΔΥΤΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΠΕΡΙΟΧΗ: ΓΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ: ~220Σήμερα ανέλαβα υπηρεσία με 12 ώρες. Καλή επιτυχία και υπομονή σε όλους!
Η Καρδίτσα σήμερα κάνει τις τελευταίες προσλήψεις, έφτασε μέχρι το 97. Στο
psych@ra,Είναι εύκολο να αναρτήσεις τα ολοήμερα δημοτικά σχολεία που είναι δυσπρόσιτα στη Κεντρική Μακεδονία;
Παράθεση από: taba-co στις Δεκεμβρίου 17, 2009, 12:06:06 ampsych@ra,Είναι εύκολο να αναρτήσεις τα ολοήμερα δημοτικά σχολεία που είναι δυσπρόσιτα στη Κεντρική Μακεδονία; Το Γομάτι είναι σίγουρα. Το Κιλκίς είχε παλιά αλλά πέρσι δεν λειτούργησε κανένα δυσπρόσιτο σαν ολοήμερο.Τα υπόλοιπα πάλι δεν ξέρω γιατί μπορεί να φαίνεται στους πίνακες που έδωσε η pixel αλλά δεν είναι σίγουρο ότι όλα λειτουργούν ως ολοήμερα.
Καλημέρα συνάδελφοι,Γνωρίζει κάποιος τι γίνεται στην περίπτωση που κάποιος παραιτηθεί απο τα σχολεία που είναι ως ωρομίσθιος; Ξαναμπαίνει στους πίνακες και μπορούν να τον ξανακαλέσουν απο άλλη ή και την ίδια πρωτοβάθμια, το ίδιο σχολικό έτος;;; Ή θα πρέπει να περιμένει την επόμενη χρονιά;Υπάρχει πουθενά καμία εγκύκλιος που να τα αναφέρει αυτά;