0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
θέλω να απαντήσω στο θέμα για να μην υπάρχουν λάθος συμπεράσματα. Επειδή έχω δει τις περισσότερες συνεντεύξεις της υπουργού θεωρώ ότι μιλώντας για το "ωράριο των εκπαιδευτικών" και ότι αυτό θα πρέπει να εξαντλείται νομίζω ότι αναφέρεται στις υποχρεωτικές ώρες που πρέπει ο καθένας να δουλεύει κάθε εβδομάδα π.χ. 21 ή 19 κ.λ.π. αυτό επιβεβαιώνεται από το ότι αμέσως μόλις το είπε πρόσθεσε ΄"ξέρετε ότι υπάρχουν κάποιοι που δουλεύουν 4 ώρες την εβδομάδα"? αν ακούσατε ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ οτι αναφέρθηκε στο 8-2 φυσικά αυτό είναι διαφορετικό. Εγώ πάντως δεν το άκουσα. Τέλος, αν δεν ακούμε κάτι συγκεκριμένο και με σαφήνεια διατυπωμένο ας μην το βάζουμε ως θέμα γιατί δημιουργούνται παρεξηγήσεις και εκτός των άλλων δίνουμε ιδέες. (αν καταλαβαίνετε τί εννοώ)...
εγω ακουσα τη διαμαντοπουλου παντως σε συνεντευξη να λεει οτι πρεπει να συμπληρωνουν το ωραριο των 30 ωρων
Μακάρι να γίνει αυτό το μέτρο να συμμαζευτούν κάποιοι! Να αγιάσει το στόμα της Διαμαντοπούλου αν εφαρμόσει αυτό το μέτρο!
Μη γελάτε παρακαλώ...επειδή μιλάει για ψηφιακή τάξη φαντάζομαι ότι θα εννοεί και για ψηφιακούς καθηγητές...μπορεί να γίνει αυτό στην πράξη άραγε?