0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κανείς δε στράφηκε εναντίον σου/σας. Τα παιδιά είπαν γιατί από 45 τμήματα επιλέχτηκε τυχαία ΜΟΝΟ ένα?Άρα μάλλον εσύ δεν θέλεις να αποκτήσει ο γείτονας γάιδαρο...Και όπως είδες επικαλέστηκαν την επιστολή του συλλόγου σου..Δεν αρνήθηκαν κατι..
Τελικά η τροπολογία ήταν για να δώσετε Ασεπ ή για να διοριστείτε;
αντέ πάλι..Dimpas αφου εσείς πήρατέ παιδαγωγικό με την αξία σου πες μου ένα πράγμα:Το ινστιτούτο δίνει παιδαγωγικό σύμφωνα με τα κονέ ή σύμφωνα με κριτήρια;Αν είναι τα κριτήρια, στα πόσα μαθήματα λέει ο νόμος ορίζεται η καθηγητική σχολή;οσά να να ναι ή όσα έχει το κονέ; πες μου το αριθμό μαθημάτων για να πάω να ζητήσω και εγώ...Τελικά η τροπολογία ήταν για να δώσετε Ασεπ ή για να διοριστείτε;
κύριε aronioti να σου τι λύσω εγώ την απορία γιατί ο κύριος dimpas δεν γνωρίζει ούτε στα πόσα μαθήματα ορίζεται μια καθηγητική σχολή ούτε μπορεί να απαντήσει γιατί είπε ψέματα στην αρχή ο υφυπουργός:ο καλός υφυπουργός είπε στην αρχή για ασεπ γιατί ήταν καλοκαίρι,σου λέει θα πετάξω την πατάτα και αν πιασει το κολπάκι έπιασε.Τώρα όμως που είδε τα ασφαλιστικά μέτρα και τον τριανταφυλλοπουλο δεν τον έπαιρνε να πει την ίδια πατάτα και το γύρισε στο άλλο παραμύθι:το ινστιτούτο αποφάσισε, εγώ δεν ξέρω τίποτα!!!βρε τον αθώο ,δεν ήξερε τίποτα,στην αρχή για τον ασεπ ήξερε να μας πει!!!
dimpas δεν βοηθάς την συζήτηση..........Το μόνο που ξέρεις είναι ότι τα άλλα τμήματα δεν πρέπει όλα να πάρουν παιδαγωγικό.............
Για μένα στόχος είναι:Α) να μην αλλάξουν οι πίνακες μέχρι να λυθεί το πρόβλημα και να μας ξεκαθαρίσει κάποιος για ποιο λόγο αναγνωρίζουν παιδαγωγική κατάρτιση σε όλους τους απόφοιτους του ΔΤΨΣ αφού από ένα σημείο και μετά το Πρόγραμμα Σπουδών δεν έχει πολλά παιδαγωγική μαθήματα. Αυτό δε σημαίνει ότι έχω κάτι με τους απόφοιτους του συγκεκριμένου τμήματος αλλά όπως έχω πει και παλαιότερα, έχω πρόβλημα με την ύπουλη – ξαφνική κίνηση του υφυπουργού και τα λάθη που προέκυψαν από την υπερβολική βιασύνη του να περάσει το νομοσχέδιο χωρίς καν να μας προετοιμάσει για να δει αν θα υπάρξουν αντιδράσεις ή αν υπάρχει καλύτερη λύση.