0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και ξαναρωτάω...Εσείς δεν λέγατε ότι οι διορισμοί δεν πρόκειται να σταματήσουν και ότι τα ασφαλιστικά μέτρα θα αφορούν μόνο τον πίνακα αναπληρωτών??? Τελικά θα κάνετε ασφαλιστικά μέτρα και στον πίνακα διορισμών?
Αν ήθελαν να είχαν κάνει κάτι με την τροπολογία θα το είχαν κάνει τόσο καιρό το πασοκ. Τώρα πια δε νομίζω να κάνει κάτι,προφανώς δεν το θεωρεί αδικία...
Σύμφωνα με το δικηγόρο δε μπορούμε να κινηθούμε γενικά και αόριστα ενάντια στο νόμο. Κινούμαστε εναντίον των εφαρμογών του που μας επηρρεάζουν (δεν θυμάμαι ακριβώς την ορολογία που χρησιμοποίησε, ήταν πολύ πιο σαφής και κατανοητή - ίσως μπορούν ο mirmigois ή ο lampros να μας διαφωτίσουν πάλι). Η κίνηση που κάνουμε εμείς είναι κίνηση αναπληρωτών-ωρομισθίων και τα ασφαλιστικά μέτρα που προετοιμάζονται στοχεύουν αποκλειστικά και μόνο σε αυτές τις προσλήψεις. Αν μαζεύονταν θιγόμενοι άλλων κατηγοριών (π.χ. διοριστέοι ΑΣΕΠ, ή ενιαίου) θα έπρεπε να κάνουν oυσιαστικά ξεχωριστά ασφαλιστικά μέτρα. Δεν θέλω με αυτό να περιορίσω την κίνηση μας σε μία μόνο ομάδα πληροφορικών, απλά αυτή τη συγκεκριμένη στιγμή αυτοί είμαστε που κινούμαστε δικαστικά.
Θεωρώ πως ήταν ξεκάθαρη η θέση των συναδέλφων...Σε περίπτωση που εφαρμοστεί η ρύθμιση στους πίνακες, θα ζητήσουν "πάγωμα" σε όλους τους πίνακες, άρα και στους πίνακες διορισμών...
mmakετσι οπως τα λες ειναι.. πρεπει να βρεθει καποιος που πραγματι να θιγεται για για κινησει την διαδικασιααφενος και απο την αλλη εχουμε να κανουμε με εναν νομο μα κακος μα καλος ειναι νομοςκαι δυστυχως (και λεω δυστυχως γιατι αν και διοριστεος μεσω ασεπ βλεπω την αδικια)δεν στηριζεται πουθενα το να το πολεμησει καποιος δηλαδη επιχειρημα του τυπου σπουδαζε η κορη του υφυπουργου σαν κουτσομπολιο στεκει πιο πολυ παρα σαν νομικο επιχειρημαΕστω και υπουλα περασε απο το παιδαγωγικο ινστιντουτο η καθηγητοποιηση του ΔΠΨΣ..οποτε ολα εχουν και βουλα και βουλοκεριΤο μονο που υπαρχει πιθανοτητα να γινει ειναι να καθυστερησει καπως η διαδικασια διορισμων αν και αυτο το θεωρω δυσκολο στο σημειο που ειμαστεΘα ειχε ενδιαφερον να μας πει ο δικηγορος πως σκοπευει να το αντιμετωπισει το θεμα γιατι πολυ φοβαμαι πως και οι δικηγοροι δικες θελουνε για το μπερντε και στα *&(*& αν εχει βαση το ολο θεμαΤο εχω δει επανειλημενως το παραπανω για αυτο το λεωΓια μενα για ολα φταιει η σημερινη υπουργος..αφου δεν εκανε τιποτα μεχρι τωραξεχαστε το.. αφηστε να γινουν οι διορισμοι και παλεψτε το απο εδω και περα να παρει αναγνωριση οσο γινεται μεγαλυτερο μερος του κλαδου οσο αφορα την επαρκεια.. ετσι ωστε να αμβλυνθει η αδικια
Εχει σκεφτει κανεις απο εμας τους διοριστεους οτι μπορουνε να κανουνε αγωγη για αναδρομικη εφαρμογη του νομου οι ΔΤΨΣ... και να διεκδικησουν θεσεις διορισμου και στον ΑΣΕΠ Μπορει να σας φανει παραλογο αυτο που θα σας πω...αλλα αυτη η συγκεκριμενη αγωγη ευσταθει πιο πολυ νομικα απο την αλλη που θελουν να κανουν οι υπολοιπο που ορθα διαμαρτυρονται...Γιατι υπαρχει στην ελλαδα δεδικασμενο σε ΠΑΡΑ πολλες περιπτωσεις για αναδρομικες εφαρμογες καινουργιων νομων..Στην περιπτωση βεβαια αυτη εκει που μας χρωστουσανε μας πηραν και το γαιδαρο..απλα το αναφερω σαν ΠΟΛΥ πιθανη εξελιξη...Και να σας το πω και αλλιως ..εγω αν ημουνα στον ΔΤΨΣ ...θα το κυνηγουσα...μη μου πειτε οτι εσεις θα κανατε κατι διαφορετικο..γιατι δεν θα σας πιστεψω