0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Mακάρι συνάδελφε Αποστόλη να δικαιωθεί η προσπάθειά σας και ο αγώνας σας. Άλλωστε έχω δικούς μου ανθρώπους που θίγονται άμεσα από αυτή την τροπολογία. Αλλά επειδή έχουν δει πολλά τα μάτια μου τα βλέπω δύσκολα τα πράγματα κάτω από αυτές τις συνθήκες
Ακόμα και στην έσχατη περίπτωση που δεν καταφέρουμε τίποτα, ο νόμος δεν πρέπει να ισχύει για τους νέους αποφοίτους του τμήματος, μιας και έχουν ακριβώς τα ίδια μαθήματα με την πλειοψηφία των τμημάτων Πληροφορικής ανά την επικράτεια.
.......Από έγκυρη πηγή πληροφορήθηκα σήμερα, ότι Τρίτη το αργότερο Τετάρτη θα βγούν οι οριστικοί πίνακες διορισμών-αναπληρωτών-ωρομισθίων και η εγκύκλιος διορισμών. Άλλωστε το υπουργείο επείγεται να καλύψει τα κενά σε όλες τις βαθμίδες όσο το δυνατόν γρηγορότερα, οπότε δεν θα γίνουν ασφαλιστικά μέτρα........Πλέον με βάση τα παραπάνω θεωρώ χάσιμο χρόνου και χρημάτων την οπόια προσπάθεια για δικαστήρια και ασφαλιστικά μέτρα. Με τα παραπάνω ατού του ΣΥ.Α.Ψ.Σ και με το δεδομένο ότι ζούμε στην Ελλάδα (όπου βασιλεύει το βύσμα και το ρουσφέτι) η υπόθεση έχει τελειώσει........Γι' αυτό πρέπει στον κλάδο μας να υπάρξει ομοψυχία και συστράτευση για την επίτευξη ενός άλλου σκοπού ο οποίος είναι στο φινάλε και ρεαλιστικός. Δεν είναι άλλος από την διεκδίκηση μόνιμων οργανικών θέσεων στο δημοτικό από καθηγητές πληροφορικής με ταυτόχρονη παρακολόυθηση προγράμματος μαθημάτων παιδαγωγικών για μικρούς μαθητές από τους νεοδιοριμένους , αντιδρώντας στην τοποθέτηση του Μπρατή και η αναγνώριση ώς καθηγητικών σχολών όλων των τμημάτων του κλάδου μας, μιας και καλώς ή κακώς έγινε η αρχή με το τμήμα αυτό.
Γι' αυτό πρέπει στον κλάδο μας να υπάρξει ομοψυχία και συστράτευση για την επίτευξη ενός άλλου σκοπού ο οποίος είναι στο φινάλε και ρεαλιστικός. Δεν είναι άλλος από την διεκδίκηση μόνιμων οργανικών θέσεων στο δημοτικό από καθηγητές πληροφορικής με ταυτόχρονη παρακολόυθηση προγράμματος μαθημάτων παιδαγωγικών για μικρούς μαθητές από τους νεοδιοριμένους , αντιδρώντας στην τοποθέτηση του Μπρατή και η αναγνώριση ώς καθηγητικών σχολών όλων των τμημάτων του κλάδου μας, μιας και καλώς ή κακώς έγινε η αρχή με το τμήμα αυτό.
apostolis_veria γίνεσαι γραφικός επαναλαμβάνοντας τα ίδια και τα ίδια. Έχω βαρεθεί να διαβάζω, χωρίς παρεξήγηση, τα λογίδρια σου και τις επαναλήψεις σου. Αφού δεν σε ενδιαφέρει η εκπαίδευση και το Δημόσιο κατ'επέκταση γιατί μας τα ... ζαλίζεις? Μείνε εκεί που είσαι εξασφαλισμένος κι έχεις τη καβάτζα σου... Αν μη τι άλλο όλοι έχουμε, θέλω να πιστεύω, μία στοιχειώδη αντίληψη για το τι θέλουμε και τι μας συμφέρει. Ενήλικα άτομα είμαστε. Το τι με συμφέρει εμένα που έχω ΑΣΠΑΙΤΕ ή οποιονδήποτε άλλο, άσε να το κρίνουμε μόνοι μας. Είσαι ο τελευταίος που θα έπαιρνα για συνήγορο. Το συμπέρασμα, κατά τη δική μου άποψη και όχι απαραίτητα σωστή, είναι να επιμείνουμε σε αυτά που έχει πει ο psychara σε παλαιότερα post και σιγά σιγά τα ενστερνίζεται και ο Don Quixote.