0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
παιδια ποτε θα ξερουμε αν αποδωσει ο αγωνας?σημερα αυριο,πότε?
Παιδαγωγική επάρκεια για όλους;;; Με τι προσόντα;;;
Δηλαδή εγώ είμαι ηλίθιος που πήγα ΑΣΠΑΙΤΕ;;;
Όποιος έχει τα κότσια να πάει να πάρει την επάρκεια σταματήστε την κλάψα.
Πληροφορικοί είμαστε και όχι φιλόλογοι να μην έχουμε άλλες εναλλακτικές για εργασία.
Παράθεση από: geok_salonika στις Νοεμβρίου 02, 2009, 12:20:01 amΜη με πείτε προβοκάτορα πάλι, αλλά η δική μου άποψη είναι ότι αν ήθελε το Υπουργείο να παγώσει την ν-τροπολογία θα την πάγωνε. Δεν είναι τόσο ευκολο η νέα υπουργός να παγωσει μια τροπολογία και να στενοχωρήσει το Παπει οταν δεν υπάρχουν επισημες αντιδράσεις...Χαζή είναι να κάνει την κακιά;πολιτική κάνουν ,μεγάλα παιδια είμαστε και καταλαβαίνουμε...Η επίσημη αντίδραση θα είναι αυριο.Το πιο πιθανό είναι να γίνουν ισότιμα και τα άλλα τμήματα ,έτσι θα βγει από την δύσκολη θέση..τωρα εάν αντί για 1 τμήμα πάρουν παιδαγωγικό και άλλα 5 τμήματα το θεωρώ χαζό..Μια τρύπα στο νερό θα έχει κάνει.το πιο σωστό είναι να πάρουν όλα.θα δούμε
Μη με πείτε προβοκάτορα πάλι, αλλά η δική μου άποψη είναι ότι αν ήθελε το Υπουργείο να παγώσει την ν-τροπολογία θα την πάγωνε.
... Για να είναι η σχολή μου, η σχολή σου κτλ καθηγητική πρεπει στο πρόγραμμα σπουδών της να έχει συγκεκριμένες ώρες παιδαγωγικών μαθημάτων. Ποιά ΑΕΙ και ΤΕΙ πληροφορικής έχουν;
Για πες μας τον αριθμό των συγκεκριμένων αυτών ωρών... Πες μας τον αριθμό παιδαγωγικών μαθημάτων πάνω από τα οποία θεωρεί το ΥΠΕΠΘ μια σχολή καθηγητική. Ψάξε ψάξε, δεν θα τον βρεις! Αν υπήρχε σαφές πλαίσιο για τις καθηγητικές σχολές, τώρα δεν θα τρέχαμε με ενστάσεις. Τα λεφτά μας δεν μας αρέσει να τα σκορπάμε σε δικηγόρους
Παράθεση από: apostolis_veria στις Νοεμβρίου 02, 2009, 12:37:20 amΠαράθεση από: geok_salonika στις Νοεμβρίου 02, 2009, 12:20:01 amΜη με πείτε προβοκάτορα πάλι, αλλά η δική μου άποψη είναι ότι αν ήθελε το Υπουργείο να παγώσει την ν-τροπολογία θα την πάγωνε. Δεν είναι τόσο ευκολο η νέα υπουργός να παγωσει μια τροπολογία και να στενοχωρήσει το Παπει οταν δεν υπάρχουν επισημες αντιδράσεις...Χαζή είναι να κάνει την κακιά;πολιτική κάνουν ,μεγάλα παιδια είμαστε και καταλαβαίνουμε...Η επίσημη αντίδραση θα είναι αυριο.Το πιο πιθανό είναι να γίνουν ισότιμα και τα άλλα τμήματα ,έτσι θα βγει από την δύσκολη θέση..τωρα εάν αντί για 1 τμήμα πάρουν παιδαγωγικό και άλλα 5 τμήματα το θεωρώ χαζό..Μια τρύπα στο νερό θα έχει κάνει.το πιο σωστό είναι να πάρουν όλα.θα δούμεΚαλά ρε παιδιά μη λέμε ό,τι μας κατέβει τώρα. Καθηγητικές σχολές όλες οι σχολές πληροφορικής; Γιατί πετάμε ότι μας κατέβει πάνω στην - έστω - δικαιολογημένη αγανάκτηση; Για να είναι η σχολή μου, η σχολή σου κτλ καθηγητική πρεπει στο πρόγραμμα σπουδών της να έχει συγκεκριμένες ώρες παιδαγωγικών μαθημάτων. Ποιά ΑΕΙ και ΤΕΙ πληροφορικής έχουν; Το ψηφιακών συστημάτων έχει, ας το επιβεβαιώσει ή διαψεύσει κάποιος που το έχει ψάξει καλύτερα. Με άλλα λόγια οι κύριοι υπεύθυνοι του τμήματος αυτού, πρώτα έβαλαν στο πρόγραμμα σπουδών τα παιδαγωγικά και μετά διεκδίκησαν την επάρκεια για τους φοιτητές τους.Εδώ βλέπω κάτι... μην πω τώρα του στυλ "Να γίνουν όλες καθηγητικές" από τον νόμο κλπ. Να γίνουν, σύμφωνοι, αλλά πρέπει να μπουν στο πρόγραμμα σπουδών τα παιδαγωγικά. Εμείς θέλουμε να βγει 1 νόμος και να μας βαπτίσει ομαδικά και ΧΩΡΙΣ παιδαγωγικά - παιδαγωγούς. Εντάξει να είμαστε και ρεαλιστές και δίκαιοι. Να διεκδικούμε πάντα αλλά με επιχειρήματα που στέκουν γ@μ..το.
Επειδή θέλεις να είσαι ακριβοδίκαιος, εξήγησε μου γιατί οι παρακάτω σχολές έχουν παιδαγωγική επάρκεια (εκτός και αν είναι κάποιο ανεξήγητο παραφυσικομαθηματικό φαινόμενο )Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο - Πρόγραμμα Σπουδών Τμημάτων Μαθηματικού και Χημείας:http://www.math.auth.gr/index.php?action=underGrad&view=newProgramLessonshttp://www.chem.auth.gr/index.php?rm=5&mn=84Το ίδιο ισχύει και για πααααρα πολλά τμήματα. Μη σου πω ότι τουλάχιστον οι σχολές Πληροφορικής έχουν κάποια παιδαγωγικά για τα μάτια του κόσμου!Το ψηφιακών συστημάτων με το παλιό πρόγραμμα σπουδών είχε πολλά παιδαγωγικά μαθήματα, οι υπόλοιπες όμως σχολές πληροφορικής είχαν πολλά ειδικότητας... ποιος είναι καλύτερος καθηγητής; (εδώ μπαίνουμε σε έναν ατέρμονο βρόχο μιας και η προοπτική αλλάζει κάθε φορά, αναλόγως πως θα το δεις)