0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: nikit στις Νοεμβρίου 02, 2009, 07:30:39 pmΕμείς τρωγόμαστε μεταξύ μας κι αυτοί τρώνε με χρυσά κουτάλια!!!!Πάντως πέρα απ το δικαστικό αγώνα...(εγώ είμαι απόφοιτη του ΔΤΨΣ...μην με πυροβολήσετε και σας παρακαλώ μην αρχίσετε τα ειρωνικά σχόλια και την επίθεση...)να έχουμε υπόψη μας και όσα ετοιμάζονται στην Πρωτοβάθμια....δεν θα μας δεχτούν τόσο εύκολα εκεί....δεν είναι τυχαίο που η ΔΟΕ τα τελευταία 2 χρόνια στην γενική τους συνέλευση ζητάνε να φύγουν οι ειδικότητες Θεατρολογίας,Πληροφορικης και Εικαστικών....και ενώ οι εκπρόσωποι μας έχουν ενημερωθεί δεν είδα καμία ανακοίνωση...φοβάμαι μήπως του χρόνου βρεθούμε πίσω απ τα γεγονότα....Και κάτι άλλο...δεν έχει νόημα να μαλώνουμε στα forums απ τη στιγμή που γίνονται νομικές διαδικασίες, εδώ με το να τσακωνόμαστε χαλάμε απλα την διάθεση μας...ας λέμε τις απόψεις μας όλοι,εξάλλου ΟΛΟΙ οι ΠΕ19/20 είμαστε ένας κλάδος...είδατε οι δάσκαλοι και οι νηπιαγωγοί που είναι ένα και έχουν μια ισχυρή ΔΟΕ πόσα πολλά έχουν καταφέρει...Είναι εντελώς άκυρο αυτό που λες....... γιατί εμείς οι υπόλοιποι .... οι απέξω που δεν έχουμε καθηγητική επάρκεια.... αν και πολύ από εμάς έχουν κάνει πολλά παιδαγωγικά μαθήματα και στη σχολή και στα μεταπτυχιακά ΤΠΕ τους δε θα είμαστε ούτε στα Δημοτικά!!! Δηλαδή να μην ασχοληθούμε με τη διδακτική επάρκεια και να ασχοληθούμε με αυτό που προτείνεις για να βολευτείς ακόμα περισσότερο συνάδερφε!!! αυτό μας λες;;;;;;;;;;;
Εμείς τρωγόμαστε μεταξύ μας κι αυτοί τρώνε με χρυσά κουτάλια!!!!Πάντως πέρα απ το δικαστικό αγώνα...(εγώ είμαι απόφοιτη του ΔΤΨΣ...μην με πυροβολήσετε και σας παρακαλώ μην αρχίσετε τα ειρωνικά σχόλια και την επίθεση...)να έχουμε υπόψη μας και όσα ετοιμάζονται στην Πρωτοβάθμια....δεν θα μας δεχτούν τόσο εύκολα εκεί....δεν είναι τυχαίο που η ΔΟΕ τα τελευταία 2 χρόνια στην γενική τους συνέλευση ζητάνε να φύγουν οι ειδικότητες Θεατρολογίας,Πληροφορικης και Εικαστικών....και ενώ οι εκπρόσωποι μας έχουν ενημερωθεί δεν είδα καμία ανακοίνωση...φοβάμαι μήπως του χρόνου βρεθούμε πίσω απ τα γεγονότα....Και κάτι άλλο...δεν έχει νόημα να μαλώνουμε στα forums απ τη στιγμή που γίνονται νομικές διαδικασίες, εδώ με το να τσακωνόμαστε χαλάμε απλα την διάθεση μας...ας λέμε τις απόψεις μας όλοι,εξάλλου ΟΛΟΙ οι ΠΕ19/20 είμαστε ένας κλάδος...είδατε οι δάσκαλοι και οι νηπιαγωγοί που είναι ένα και έχουν μια ισχυρή ΔΟΕ πόσα πολλά έχουν καταφέρει...
Παράθεση από: anesto στις Νοεμβρίου 02, 2009, 07:44:46 pmΠαράθεση από: nikit στις Νοεμβρίου 02, 2009, 07:30:39 pmΕμείς τρωγόμαστε μεταξύ μας κι αυτοί τρώνε με χρυσά κουτάλια!!!!Πάντως πέρα απ το δικαστικό αγώνα...(εγώ είμαι απόφοιτη του ΔΤΨΣ...μην με πυροβολήσετε και σας παρακαλώ μην αρχίσετε τα ειρωνικά σχόλια και την επίθεση...)να έχουμε υπόψη μας και όσα ετοιμάζονται στην Πρωτοβάθμια....δεν θα μας δεχτούν τόσο εύκολα εκεί....δεν είναι τυχαίο που η ΔΟΕ τα τελευταία 2 χρόνια στην γενική τους συνέλευση ζητάνε να φύγουν οι ειδικότητες Θεατρολογίας,Πληροφορικης και Εικαστικών....και ενώ οι εκπρόσωποι μας έχουν ενημερωθεί δεν είδα καμία ανακοίνωση...φοβάμαι μήπως του χρόνου βρεθούμε πίσω απ τα γεγονότα....Και κάτι άλλο...δεν έχει νόημα να μαλώνουμε στα forums απ τη στιγμή που γίνονται νομικές διαδικασίες, εδώ με το να τσακωνόμαστε χαλάμε απλα την διάθεση μας...ας λέμε τις απόψεις μας όλοι,εξάλλου ΟΛΟΙ οι ΠΕ19/20 είμαστε ένας κλάδος...είδατε οι δάσκαλοι και οι νηπιαγωγοί που είναι ένα και έχουν μια ισχυρή ΔΟΕ πόσα πολλά έχουν καταφέρει...Είναι εντελώς άκυρο αυτό που λες....... γιατί εμείς οι υπόλοιποι .... οι απέξω που δεν έχουμε καθηγητική επάρκεια.... αν και πολύ από εμάς έχουν κάνει πολλά παιδαγωγικά μαθήματα και στη σχολή και στα μεταπτυχιακά ΤΠΕ τους δε θα είμαστε ούτε στα Δημοτικά!!! Δηλαδή να μην ασχοληθούμε με τη διδακτική επάρκεια και να ασχοληθούμε με αυτό που προτείνεις για να βολευτείς ακόμα περισσότερο συνάδερφε!!! αυτό μας λες;;;;;;;;;;;Συγγνώμη διάβασες καλά τι 'εγραψα????Είπα εγώ να μην ασχοληθείς με τον δικαστικό αγώνα????Μίλα λίγο καλύτερα σε παρακαλώ ούτε βολεμένη είμαι ούτε θα βολευτώ ακόμα περισσότερο!!!!Αλλά δε νομίζω ότι θα λύθουν τα θέματα της τροπολογίας με το να βρίζει ο ένας τον άλλο στο forum είπα λοιπόν συνάδελφε...που έχεις πολλά νεύρα και εμπάθεια....ότι ΑΦΟΥ γίνεται δικαστικός αγώνας καλό θα ήταν ΜΕΤΑ να ασχοληθούμε όλοι μαζί με το θέμα που έθεσε η ΔΟΕ....γιατί αν φύγουν οι ειδικότητες απ τα ολοήμερα ΟΥΤΕ ωρομίσθιοι δεν θα πηγαίνουμε!!!!
Εντάξει...δεν θα συνεχίσω είναι προφανές ότι είσαι εμπαθής...γιατί αυτό που ανέφερα εγώ το ανεφεραν κι άλλοι που δεν είναι απόφοιτοι του ΔΤΨΣ και συμμετέχουν στο δικαστικό αγώνα...εκέι φυσικά δεν σε πείραξε, ούτε μίλησες με υφάκι και προσβολές...δεν σχολίασες καν....
Ο καθένας, ως επί το πλείστον και καλώς ή κακώς, κοιτάζει πως να διασφαλίσει τα συμφέροντα του. Λογικό είναι να μη θέλει η Νίκη να αρθεί η τροπολογία, εγώ να θέλω να προτάσσονται αυτοί που έχουν ΑΣΠΑΙΤΕ κι εσύ Ανέστη να πάρεις παιδαγωγική επάρκεια ώστε να μη μείνεις πίσω από το τρένο. Η ουσία όμως είναι μία: Αν δεν πάρουμε τα δημοτικά ή δεν αυξηθούν οι ώρες στο γυμνάσιο θα καθόμαστε να κοιτάμε την επάρκεια μας και να χαιρόμαστε την ανεπάρκεια μας
ούτε ο Geok μπήκε στην σχολή ΑΣΠΑΙΤΕ από την πίσω πόρτα (βρε λες ).
[quote author=geok_salonika link=topic=15456.msg248397#msg248397 date=1257186133Η ουσία όμως είναι μία: Αν δεν πάρουμε τα δημοτικά ή δεν αυξηθούν οι ώρες στο γυμνάσιο θα καθόμαστε να κοιτάμε την επάρκεια μας και να χαιρόμαστε την ανεπάρκεια μας
ΑΥτό είπα και έπεσαν να με φάνε...αλλά είπαμε εχω την ταμπέλα του αποφοίτου του ΔΤΨΣ....και είπα καλό θα ήταν να γίνει ολος ο κλάδος καθηγητικός και να ρυθμιστεί το θέμα με τους απόφοιτους ΑΣΠΑΙΤΕ...πέρα λοιπόν και μετα το δικαστικό αγώνα...να κοιτάξουμε να μην χάσουμε τα δημοτικά...
Nelson, δεν σου απαντώ ξανά. Όλα σου τα μηνύματα δείχνουν καθαρά το σκοπό σου. Και είναι 100% διχαστικός. Τουλάχιστον εγώ έτσι τον βλέπω. Αν οι υπόλοιποι συνάδελφοι σε θεωρούν καλοπροαίρετο και βλέπουν ότι προασπίζεσαι την ενότητα και το συμφέρον του κλάδου, ας σου απαντούν αυτοί.