0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οπότε πάμε γερά ντου...
Να καταργηθεί η ΑΣΠΑΙΤΕ!
Όλοι να αποκτούν παιδαγωγική επάρκεια χωρίς να έχουν διδαχτεί κανένα σχετικό μάθημα.
Να διορίζονται όλοι!
Κατώτερος μισθός 1400 ευρώ.
Να διορίζεσαι με την μια στο τόπο κατοικίας σου.
Σίγουρο μέλλον για όλους.Nice...
nfountou να σου κάνω μια ερώτηση;και εσύ παιδαγωγος είσαι;στην μεγάλη ασπαίτε σχολή που πήγες ήταν κανένας που δεν πήρε το χαρτάκι διορισμού ή όλοι είσασταν άξιοι;εαν πληρώσω και πάρω το μεταπτυχιακό της πλάκας τότε θα είμαι παιδαγωγός;πες μου σε παρακαλώ!εαν πληρώσω τότε θα είμαι παιδαγωγός και τώρα που δεν τα σκάω δεν είμαι;
Αποστόλη σε έχει πιάσει πάλι το παραλήρημα της ισοπέδωσης. Αντε, έχεις και να πας και στη δουλειά...
----> γιατί δεν κάνουν την ΑΣΠΑΙΤΕ όπως τα ετήσια σεμινάρια ειδικής αγωγής ή διαπολιτισμικής εκπαίδευσης που κάνουν διάφοροι εκπαιδευτικοί φορείς πχ εταιρεία φυσικών και διάφορα πανεπιστήμια..............έτσι θα δίνεται η δυνατότητα σε όποιο συνάδελφο το επιθυμεί να μαζέψει λεφτά να παρακολουθήσει το ετήσιο εκπαιδευτικό σεμινάριο 400 ωρών και να αποκτήσει Διδακτική Επάρκεια (*και μετά ας την κάνει ότι θέλει, ας την κορνιζώσει και στον τον τοίχο).... και επιπλέον δε θα δημιουργείται μια τεχνική κάστα εκλεκτών προς διορισμό, αφού όποιος το επιθυμεί θα μπορεί να παρακολουθεί το ετήσιο σεμινάριο!!!!;;;;;;;;;έτσι θα είναι όλοι ίσοι και όσοι το επιθυμούν θα είναι παιδαγωγικά καταρτισμένοι!!!αλλά ξέχασα η ΑΣΠΑΙΤΕ είναι το κάτι άλλο....... υπεράνω φυσικά μιας τέτοιας δίκαιης λύσης!!!!!!
Παράθεση από: anesto στις Νοεμβρίου 03, 2009, 12:50:06 pm----> γιατί δεν κάνουν την ΑΣΠΑΙΤΕ όπως τα ετήσια σεμινάρια ειδικής αγωγής ή διαπολιτισμικής εκπαίδευσης που κάνουν διάφοροι εκπαιδευτικοί φορείς πχ εταιρεία φυσικών και διάφορα πανεπιστήμια..............έτσι θα δίνεται η δυνατότητα σε όποιο συνάδελφο το επιθυμεί να μαζέψει λεφτά να παρακολουθήσει το ετήσιο εκπαιδευτικό σεμινάριο 400 ωρών και να αποκτήσει Διδακτική Επάρκεια (*και μετά ας την κάνει ότι θέλει, ας την κορνιζώσει και στον τον τοίχο).... και επιπλέον δε θα δημιουργείται μια τεχνική κάστα εκλεκτών προς διορισμό, αφού όποιος το επιθυμεί θα μπορεί να παρακολουθεί το ετήσιο σεμινάριο!!!!;;;;;;;;;έτσι θα είναι όλοι ίσοι και όσοι το επιθυμούν θα είναι παιδαγωγικά καταρτισμένοι!!!αλλά ξέχασα η ΑΣΠΑΙΤΕ είναι το κάτι άλλο....... υπεράνω φυσικά μιας τέτοιας δίκαιης λύσης!!!!!! Συνάδελφε Αnesto, η Παιδαγωγική Επάρκεια είναι κάτι χρήσιμο σε κάθε εκπαιδευτικό, αναφέρομαι στις Παιδαγωγικές Γνώσεις....Δεν θα πρέπει να είναι τρυκ, απάτη για να ανακατεύουμε τους Πίνακες ή να αλλάζουμε τους όρους του Παιχνιδιού Διορισμού!!!Κατά τη γνώμη μου η Επάρκεια πρέπει να δίνεται με Σεμινάρια στους Νεοδιόριστους. Να μην περιπλέκει τη διαδικασία επιλογής.Αφήστε την ΑΣΠΑΙΤΕ, γιατί υπάρχουν χειρότερα.....Η μεγαλύτερη απάτη είναι η Τροπολογία της Ντροπής, με το Νοσηρό περιβάλλον και περιεχόμενο. Ντροπή στουςφτηνούς Πολιτικάντηδες, Παπατζήδες που σκέφτηκαν αυτό το Έκτρωμα. Νομίζουν ότι είμαστε Ηλίθιοι να μας κοροϊδεύουν έτσι?Είναι η μέγιστη γυφτιά, αρπαχτή μιας τελειωμένης Υπουργείας. Αννούλα κάνε κάτι!!!!!!Φίλοι χτυπήστε την Τροπολογία που θέλει να βάλει Ταφόπλακα και Διχασμό στον Κλάδο μας!Έπεται η απάτη της ΑΣΠΑΙΤΕ και της γενικότερης Επάρκειας-ΤΡΥΚ(προς Θεού δεν θέλω να αδικηθούν τα παιδιά πουέχουν ήδη τελειώσει την ΑΣΠΑΙΤΕ, αλλά μιλάωγια το μέλλον....).
Να καταργηθεί η ΑΣΠΑΙΤΕ! Όλοι να αποκτούν παιδαγωγική επάρκεια χωρίς να έχουν διδαχτεί κανένα σχετικό μάθημα.Να διορίζονται όλοι!Κατώτερος μισθός 1400 ευρώ.Να διορίζεσαι με την μια στο τόπο κατοικίας σου.Σίγουρο μέλλον για όλους.
Επειδή για κάποιον απροσδιορίστο προς το παρόν λόγο, η εγκύκλιος διορισμών δεν ανακοινώνεται, μήπως οφείλεται στα ασφαλιστικά μέτρα; Και να όντως ισχύει, αυτό τι σημαίνει; Ότι για 2-3 χρόνια, μέχρι να βγάλει το δικαστήριο απόφαση, παγώνουν όλοι οι διορισμοί μονίμων, αναπληρωτών, ωρομισθίων;Ας απαντήσει κάποιος της ομάδας κατάθεσης των ασφαλιστικών μέτρων. Ευχαριστώ.