0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τι στο δια*!!!...τι δύναμη έχουν οι του ΔΤΨΣ που ΝΔ και ΠΑΣΟΚ κάνουν ότι τους λένε; Ακούνε μερικές εκατοντάδες αποφοίτων και κάνουν τους κουφούς σε χιλιάδες!!! Περίεργα πράγματα... ούτε καμιά μυστική στοά να ήταν, που έχει περίεργες άκρες!
γιατι να ειμαι εγωιστης εγω και να μην εισαι εσυ elia ?
Με τα ασφαλιστικά μέτρα τι ζητάτε ακριβώς; Να γίνουν διορισμοί με τον παλιό πίνακα (άνευ τροπολογίας) ή να γίνουν όλες οι σχολές καθηγητικές;
Παράθεση από: fortran στις Νοεμβρίου 05, 2009, 08:17:05 pmγιατι να ειμαι εγωιστης εγω και να μην εισαι εσυ elia ?Επειδή εσύ το μόνο που μπορεί να χάσεις είναι λίγος χρόνος, ενώ εμείς (1500+ άτομα δηλαδή) αν μπει σε εφαρμογή κανονικά η τροπολογία με τις προσλήψεις αναπληρωτών - ωρομισθίων, θα βγούμε πολύ ζημιωμένοι, αφού οι απόφοιτοι του ΔΤΨΣ θα δουλέψουν πολύ περισσότερο από εμάς φέτος, μπορεί και του χρόνου (η μεγαλύτερη αγωνία μας αυτή τη στιγμή είναι να μπορέσουμε να εκδικαστεί η υπόθεση ως το Μάϊο, πριν δηλαδή από τις αιτήσεις αναπληρωτών, για να μην προηγούνται και του χρόνου οι απόφοιτοι του ΔΤΨΣ στους πίνακες).Τέλος πάντων, έτσι και αλλιώς αυτό που ζήτησες δεν στέκει. Η επόμενη εβδομάδα είναι ο χρόνος που πρέπει να γίνουν τα ασφαλιστικά μέτρα. Δεν είναι κάτι που παίρνει αναβολή...
Παράθεση από: fortran στις Νοεμβρίου 05, 2009, 08:17:05 pmγιατι να ειμαι εγωιστης εγω και να μην εισαι εσυ elia ?η μεγαλύτερη αγωνία μας αυτή τη στιγμή είναι να μπορέσουμε να εκδικαστεί η υπόθεση ως το Μάϊο, πριν δηλαδή από τις αιτήσεις αναπληρωτών, για να μην προηγούνται και του χρόνου οι απόφοιτοι του ΔΤΨΣ στους πίνακες.
Παίδες καλή τύχη με τα ασφαλιστικά μέτρα. Και ας είμαι από αυτούς που διορίζονται.Εγώ το μόνο που έχω να καταθέσω είναι ότι (μπορεί να με πείτε και συνομοσιωλόγο) , η όλη καθυστέρηση της έκδοσης των αποτελεσμάτων απο τον ΑΣΕΠ μπορεί να ήταν και προσχεδιασμένη ώστε το φυντάνι να μπορέσει να περάσει την τροπολογία εν μέσω της καλοκαιρινής ραστώνης, στα κρυφά δηλαδή, και δυστυχώς στην ελλάδα από ότι βλέπετε και εσείς ισχύουν τα 2 παρακάτω ρητά:1. Κάθε πέρσι και καλύτερα2. Όποιος πρόλαβε τον κύριο είδε....και ο νοών νοείτω....τρανταχτό παράδειγμα η απόσυρση των αυτοκινήτων....ΥΓ. Ξέχασα να σας πω ότι στην Ελλάδα συμβαίνει και το εξής: ότι γίνεται δεν ξεγίνεται....
Παράθεση από: sakis79 στις Νοεμβρίου 05, 2009, 08:22:33 pmΤι στο δια*!!!...τι δύναμη έχουν οι του ΔΤΨΣ που ΝΔ και ΠΑΣΟΚ κάνουν ότι τους λένε; Ακούνε μερικές εκατοντάδες αποφοίτων και κάνουν τους κουφούς σε χιλιάδες!!! Περίεργα πράγματα... ούτε καμιά μυστική στοά να ήταν, που έχει περίεργες άκρες! Εγώ το μόνο που μπορώ να υποθέσω αυτή τη στιγμή είναι ότι παίζει κάποιον ρόλο ο καθηγητής του τμήματος Γιάννης Μανιάτης, ο οποίος τυχαίνει να είναι Υφυπουργός Περιβάλλοντος Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής. Αυτό όμως είναι μία απλή υπόθεση...
• Αντίγραφο Πτυχίου (το αποστέλλουμε)• Ονοματεπώνυμο• Πατρώνυμο• Διεύθυνση μόνιμης κατοικίας• Τηλ. επικοινωνίας Τα παραπάνω στοιχεία μπορούν να αποσταλούν με: • email• fax• ταχυδρομικά Δεν απαιτείται να είναι επικυρωμένα. Τα στοιχεία επικοινωνίας του κ. Τσαγκατάκη είναι: Τηλ.: 2105222161 Email: mtsagatakis ΑΤ ath.forthnet.gr fax: 2119558459 Διεύθυνση: Στουρνάρη 63, ΤΚ 104 32, Αθήνα
Είναι ζήτημα αξιοπρέπειας να το κάνουμε όλοι αυτό. Να έχουμε τη συνείδηση μας ήσυχη, ότι προσπαθήσαμε ρε αδελφέ. Ότι και να γίνει, προσπαθήσαμε. Δεν σκύψαμε το κεφάλι. Δεν φάγαμε το χαστούκι και είπαμε ευχαριστώ. Συνάδελφοι αν δεν το έχετε καταλάβει δεν ψιχαλίζει. Μας φτύνουν κατάμουτρα όλοι τους.