0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: elia στις Νοεμβρίου 05, 2009, 05:16:17 pmΤα ασφαλιστικά μέτρα θα κατατεθούν τη Δευτέρα. Το τι θα γίνει με τις προσλήψεις θα το αποφασίσει το δικαστήριο.TA ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΘΑ ΚΑΤΑΤΕΘΟΥΝ ΑΥΡΙΟ!!! ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΥΤΕ ΩΡΑ ΑΝΑ
Τα ασφαλιστικά μέτρα θα κατατεθούν τη Δευτέρα. Το τι θα γίνει με τις προσλήψεις θα το αποφασίσει το δικαστήριο.
Μέσα στο 40% (Δηλαδή τα 80 άτομα που διορίζονται από τον πίνακα) υπάρχει κάποιος/κάποια από το ΔΤΨΣ ο οποίος βρίσκεται εκεί λόγω της επίμαχης τροπολογίας? Γιατί αν δεν βρίσκεται κάποιος εκεί, τότε τα ασφαλιστικά μέτρα κατά των πινάκων διορισμών δεν έχουν κανένα νόημα.Επίσης θα μπορούσε να διευκρινιστεί αν θα κατατεθούν δύο ξεχωριστά ασφαλιστικά μέτρα? Ένα κατά του πίνακα διορισμών και ένα κατά των πινάκων Αναπληρωτών/Ωρωμισθίων ή είναι ένα κοινό?
ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ...... εγώ ξέρω προσωπικά ξέρω μια κοπέλα από θεσσαλονίκη που χάνει διορισμό!!!!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ??
Παράθεση από: anesto στις Νοεμβρίου 06, 2009, 10:54:42 amΝΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ...... εγώ ξέρω προσωπικά ξέρω μια κοπέλα από θεσσαλονίκη που χάνει διορισμό!!!!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ?? Τότε καλώς γίνονται... Τα ασφαλιστικά αυτά μέτρα θα διασφαλίσουν το δικαίωμα της κοπέλας στον διορισμό και αν τελικά δικαιωθεί θα διοριστεί κανονικά ΧΩΡΙΣ όμως να αρθεί ο διορισμός στον ΔΤΨΣ που της πήρε την θέση. Δηλαδή θα διοριστούν 81 τελικά...Έχω την αίσθηση (ας με διορθώσουν αυτοί που το έχουν ψάξει καλύτερα) ότι τα ασφαλιστικά μέτρα διασφαλίζουν ΑΤΟΜΙΚΑ δικαιώματα όσων θίγονται, και φυσικά ΜΟΝΟ αυτών που τα έχουν καταθέσει... Οπότε όποιος θίγεται (όπως η κοπέλα που αναφέρεις ή κάποιοι άλλοι που θα γίνονταν αναπληρωτές και δεν έγιναν) και δικαιωθεί, δικαιώνεται ατομικά και διορίζεται. Τα ασφαλιστικά μέτρα ΔΕΝ αρκούν για να πέσει η τροπολογία... Ο θόρυβος όμως που δημιουργείται μπορεί να έχει σαν αποτέλεσμα να την ξαναθέσουν υπό εξέταση και να την καταργήσουν...
Παράθεση από: spyvou στις Νοεμβρίου 06, 2009, 11:12:32 amΠαράθεση από: anesto στις Νοεμβρίου 06, 2009, 10:54:42 amΝΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ...... εγώ ξέρω προσωπικά ξέρω μια κοπέλα από θεσσαλονίκη που χάνει διορισμό!!!!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ?? Τότε καλώς γίνονται... Τα ασφαλιστικά αυτά μέτρα θα διασφαλίσουν το δικαίωμα της κοπέλας στον διορισμό και αν τελικά δικαιωθεί θα διοριστεί κανονικά ΧΩΡΙΣ όμως να αρθεί ο διορισμός στον ΔΤΨΣ που της πήρε την θέση. Δηλαδή θα διοριστούν 81 τελικά...Έχω την αίσθηση (ας με διορθώσουν αυτοί που το έχουν ψάξει καλύτερα) ότι τα ασφαλιστικά μέτρα διασφαλίζουν ΑΤΟΜΙΚΑ δικαιώματα όσων θίγονται, και φυσικά ΜΟΝΟ αυτών που τα έχουν καταθέσει... Οπότε όποιος θίγεται (όπως η κοπέλα που αναφέρεις ή κάποιοι άλλοι που θα γίνονταν αναπληρωτές και δεν έγιναν) και δικαιωθεί, δικαιώνεται ατομικά και διορίζεται. Τα ασφαλιστικά μέτρα ΔΕΝ αρκούν για να πέσει η τροπολογία... Ο θόρυβος όμως που δημιουργείται μπορεί να έχει σαν αποτέλεσμα να την ξαναθέσουν υπό εξέταση και να την καταργήσουν... δεν είναι ακριβώς έτσι...... τα ασφαλιστικά μέτρα από ότι έχω καταλάβει θα κινηθούν σε δύο κατευθύνσεις:--> οι μη έχοντες ΑΣΠΑΙΤΕ θα ζητάν την αναγνώριση παιδαγωγικής επάρκειας παρομοίως με τους ΔΤΨΣ και εκ νέου υπολογισμό των θέσεων στους πίνακες-->οι απόφοιτοι ΑΣΠΑΙΤΕ ζητάν κατάργηση της αναγνώρισης παιδαγωγικής επάρκεια των ΔΤΨΣ και εκ νέου υπολογισμό των θέσεων στους πίνακες (*και τα δύο ακούγονται λογικά και δίκαια)Για αυτό λέμε ότι στον δικαστικό αγώνα έχουν θέση όλοι!!!!!!!
δεν είναι ακριβώς έτσι...... τα ασφαλιστικά μέτρα από ότι έχω καταλάβει θα κινηθούν σε δύο κατευθύνσεις:--> οι μη έχοντες ΑΣΠΑΙΤΕ θα ζητάν την αναγνώριση παιδαγωγικής επάρκειας παρομοίως με τους ΔΤΨΣ και εκ νέου υπολογισμό των θέσεων στους πίνακες-->οι απόφοιτοι ΑΣΠΑΙΤΕ ζητάν κατάργηση της αναγνώρισης παιδαγωγικής επάρκεια των ΔΤΨΣ και εκ νέου υπολογισμό των θέσεων στους πίνακες (*και τα δύο ακούγονται λογικά και δίκαια)Για αυτό λέμε ότι στον δικαστικό αγώνα έχουν θέση όλοι!!!!!!!
xaxaxaΡε συ anesto.... πως ειναι δυνατον να ειναι λογικα και δικαια ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ αφου ειναι αντικρουομενα ??Μην τρελαθουμε κιολας.... με εκανες και γελασα...σορυ...μαλλον δεν στα εχουνε πει καλα..γιατι αν ισχυουν αυτα που εγραψες τοτε ο δικηγορος δεν ξερει τι του γινεται...
....Τα ασφαλιστικά μέτρα ΔΕΝ αρκούν για να πέσει η τροπολογία... Ο θόρυβος όμως που δημιουργείται μπορεί να έχει σαν αποτέλεσμα να την ξαναθέσουν υπό εξέταση και να την καταργήσουν...
Παράθεση από: fortran στις Νοεμβρίου 06, 2009, 11:27:46 amxaxaxaΡε συ anesto.... πως ειναι δυνατον να ειναι λογικα και δικαια ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ αφου ειναι αντικρουομενα ??Μην τρελαθουμε κιολας.... με εκανες και γελασα...σορυ...μαλλον δεν στα εχουνε πει καλα..γιατι αν ισχυουν αυτα που εγραψες τοτε ο δικηγορος δεν ξερει τι του γινεται...το έχουμε πει εκατό χιλιάδες φορές..... εμείς δεν έχουμε πρόβλημα με τους απόφοιτους ΑΣΠΑΙΤΕ...... και για αυτό τόσα χρόνια δεχόμασταν το σύστημα που επικρατούσε..... εμείς έχουμε πρόβλημα διότι μας πετάν από την εκπαίδευση!!!! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ!!!!! έχουμε φάει τη ζωή μας στις ωρομίσθιες και παρόλο που έχουμε πλειάδα προσόντων δε μπορούμε να μπούμε στην ΑΣΠΑΙΤΕ γιατί οι θέσεις είναι τραγικά λίγες .... και κάθε χρόνο το ΔΤΨΣ θα βγάζει καμία 100 "παιδαγωγούς"........ αυτό είναι το πρόβλημα μας..........αν οι συνάδελφοι από με ΑΣΠΑΙΤΕ θίγονται..... ας δώσουν παράλληλα με εμάς τον δικό τους αγώνα!!! εμείς θα αγωνιστούμε για αυτούς? ας αγωνιστούν αυτοί για τον εαυτό τους!!!!Τώρα για τον δικηγόρο..... είναι μοναδικός ίσως στην Ελλάδα ειδικευμένος απόλυτα σε θέματα τεχνολογία και πληροφορικής http://www.eunomia.gr/ το σιτε του!!!!!
anesto με μπερδεύεις λιγάκι... Θα συμφωνήσω ότι αυτά τα δύο είναι αντικρουόμενα, και επιπλέον όταν κάνεις ασφαλιστικά μέτρα ΔΕΝ μπορείς να ζητάς κατάργηση τροπολογίας και αναγνώριση επάρκειας!!! Τα ασφαλιστικά μέτρα προασπίζουν ατομικά θιγόμενα δικαιώματα. Σου διασφαλίζουν την θέση σου σε περίπτωση που έχεις αδικηθεί και μπορείς να το αποδείξεις δικαστικά!!! Δεν καταργούν τροπολογίες ούτε δίνουν επάρκειες!!!
@ anesto μην ερμηνεύεις τον δικηγόρο. Και σε τέτοιες ερωτήσεις απαντάνε άτομα που συντονίζουν. Αν συντονίζεις καλώς απαντάς. Αν όχι διόρθωσε τα μηνύματα σου.