0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Είναι φανερό ότι υπάρχει "συμφωνία κάτω από το τραπέζι" Και το κακό είναι ότι πολλοί ψήφισαν πριν από 1 μήνα τις υποσχέσεις και τα ψέματα.
Παράθεση από: mpi στις Νοεμβρίου 07, 2009, 05:30:28 pmΕίναι φανερό ότι υπάρχει "συμφωνία κάτω από το τραπέζι" Και το κακό είναι ότι πολλοί ψήφισαν πριν από 1 μήνα τις υποσχέσεις και τα ψέματα.Αυτο ξανα πες το... Πες μου αληθεια... ολοι αυτοι οι 5000 που βρισκονται στους πινακες + οι φοιτητες ολων των σχολων που ανηκουν στον κλαδο ΠΕ19, τι πιστευεις οτι θα ψηφισουν την επομενη τετραετια; (αν αντεξουν τοσο τελικα...)Για αυτο λεω οτι πρεπει να αρχισουμε να κλεινουμε δρομους κτλπ. δεν μιλαω για φασαριες, απλα για να δει και ο κοσμος τι συμβαινει.
...Αν μαζευτούμε 1000 άτομα το κόστος θα είναι 5 ευρώ. Όποιος έχει την οικονομική δυνατότητα βοηθά....
...Για αυτο λεω οτι πρεπει να αρχισουμε να κλεινουμε δρομους κτλπ. δεν μιλαω για φασαριες, απλα για να δει και ο κοσμος τι συμβαινει....
...εδώ δε συμμετέχουν στο δικαστικό αγώνα γιατί λυπούνται τα 50 ευρώ..... που με μαζική συμμετοχή θα ήταν πολύ πολύ λιγότερα ...
Παράθεση• Αντίγραφο Πτυχίου (το αποστέλλουμε)• Ονοματεπώνυμο• Πατρώνυμο• Διεύθυνση μόνιμης κατοικίας• Τηλ. επικοινωνίας Τα παραπάνω στοιχεία μπορούν να αποσταλούν με: • email• fax• ταχυδρομικά Δεν απαιτείται να είναι επικυρωμένα. Τα στοιχεία επικοινωνίας του κ. Τσαγκατάκη είναι: Τηλ.: 2105222161 Email: mtsagatakis ΑΤ ath.forthnet.gr fax: 2119558459 Διεύθυνση: Στουρνάρη 63, ΤΚ 104 32, ΑθήναΕγώ προσωπικά, σκαναρα το πτυχίο, και το έστειλα με email μαζί με τα υπόλοιπα στοιχεία.
Μου αρέσει πολύ ο τίτλος "Συσπείρωση του κλάδου ΠΕ19-20..." Ακριβώς αυτό γίνεται εδώ μέσα....Παρεπιμπτόντως τα ίδια και χειρότερα γίνονται όταν διοριστείτε. Τσακώνονται οι ΠΕ19 με τους ΠΕ20, η ΕΠΕ δεν αναγνωρίζει για μέλη της τους καθηγητές που έχουν τελειώσει μηχανικοί κτλΆστα να πάνε
Αν κάποιος θεωρεί ότι μπορούμε να διεκδικήσουμε πιο εύκολα την πρωτοβάθμια χωρίς να είμαστε καθηγητικές σχολές όλοι, χωρίς να είμαστε ενωμένοι, εγώ μαζί του. Ας το στηρίξει με επιχειρήματα και εγώ μαζί του.
πάντως είναι μεγάλη ανάγκη να δημιουργηθεί ένας σύλλογος αδιόριστων πληροφορικών .................... μόνο έτσι θα γίνει κάτι και θα αποτρέπονται και μελλοντικές κυβερνητικές αυθαιρεσίες