0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ναι φίλε μου είναι κακό. Γιατί δεν μπορεί να λες στον άλλο τόσα χρόνια πήγαινε ΑΣΠΑΙΤΕ ή κάνε μεταπτυχιακό στα παιδαγωγικά - χάνοντας ένα ή δύο χρόνια και πληρώνοντας τόσα λεφτά - για να διοριστείς και ξαφνικά να εξισώνεσαι με αυτούς που δεν έχουν κάνει τίποτα...Είιναι πολύ άδικο. Αν όλοι πάρουν επάρκεια θα πρέπει οι κάτοχοι ΑΣΠΑΙΤΕ ή μεταπτυυχιακού στα παιδαγωγικά να μοριοδοτηθούν τουλάχιστον για τον πίνακα αναπληρωτών όπως άλλωστε αναφέρεται στο κείμενο των ασφαλιστικών μέτρων που καταθέτουμε...αναφέρεται και σ
Ναι φίλε μου είναι κακό. Γιατί δεν μπορεί να λες στον άλλο τόσα χρόνια πήγαινε ΑΣΠΑΙΤΕ ή κάνε μεταπτυχιακό στα παιδαγωγικά - χάνοντας ένα ή δύο χρόνια και πληρώνοντας τόσα λεφτά - για να διοριστείς και ξαφνικά να εξισώνεσαι με αυτούς που δεν έχουν κάνει τίποτα...Είιναι πολύ άδικο. Αν όλοι πάρουν επάρκεια θα πρέπει οι κάτοχοι ΑΣΠΑΙΤΕ ή μεταπτυυχιακού στα παιδαγωγικά να μοριοδοτηθούν τουλάχιστον για τον πίνακα αναπληρωτών όπως άλλωστε αναφέρεται στο κείμενο των ασφαλιστικών μέτρων που καταθέτουμε...
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ : σήμερα κατατίθενται τα ασφαλιστικά μας μέτρα, εναντίον των πινάκων που ανακοινώθηκαν από το ΥΠΕΠΘ.Καλή μας επιτυχία!!!
Πραγματικά έχω πεθάνει στα γέλια με όσα γράφεις ! Απο την μία εμείς: http://www.youtube.com/watch?v=oqZnk8zyVqQ&feature=related Έμαστε οι κακοί ...Απο την άλλοι εσείς κάνετε αγώνα :http://www.youtube.com/watch?v=FURYxV5eSbMΟι τίτλοι τέλος θα δείξουν αλλά να ξέρεις ότι δεν πρόκειται για αμερικάνικη ταινία ! ! ! enjoy !
Mα Don Quixote ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ! Είμαι μέλος και μάλιστα παλιό , στηρίζω τον σύλλογο γιατί αυτό το τμήμα τελείωσα ! Μπορεί από καθαρή τύχη ( Εγώ απο επιλογή ) να τελείωσες άλλο τμήμα πληροφορικής ! ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΤΑΙΝΕ οι απόφοιτοι του ΔΤΨΣ για αυτό ! οι οποίοι άλλο ζητήσανε και άλλο τους δόθηκε ( τα έχουμε χιλιοπεί ) απο το υπουργείο ! Και συνεχίζεις να χαρακτηρίζεις-βρίζεις-κατηγορείς ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ , άτομα που δεν έχεις δεί ποτέ σου ! Κάνε το ! ΠΕΣΤΑ ΟΛΑ MHN TA ΚΡΑΤΑΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Μπορείς ! Enjoy the silence. . .
...Το θέμα-"αδικία" το έχετε ( Ασ πούμε εσείς ) με το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ! ΟΧΙ ΜΕ ΜΑΣ ! ...