0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΔΕΝ είναι σωστό να κάνουμε διάλογο εδώ μέσα οι δυό μας ! Ξαναλέω ΔΕΝ εκπροσωπώ κανένα σύλλογο , το έχω ξαναπεί αυτό και εγώ προσωπικά έχω και άλλη επαγγελματική διέξοδο , και αυτό το έχω ξαναπεί ! Τώρα αν ο νόμος που βγήκε ΔΕΝ πρέπει να είναι για όλους τους απόφοιτους αλλά μόνο για μερικούς , δεν ξέρω, δεν μπορώ να το κρίνω εγώ αυτό , το δικαστήριο μπορεί ! Ας περιμένουμε τι θα πεί αυτό και να ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ οι επιθέσεις σε άτομα-ομάδες ατόμων που δεν έχετε δει ποτέ ! Αλήθεια ξέρετε τι αλλαγές πρέπει να γίνουν για να πάρουν όλα τα τμήματα παιδαγωγική επάρκεια
...Ας συσπειρωθούμε καλύτερα.....
Επιλογή Γ: Φεύγεις για το εξωτερικό. Υπό συνθήκες, μπορείς να απολαμβάνεις έναν ικανοποιητικό μισθό και μια αξιοπρεπή συμπεριφορά σε μια χώρα με υποδομές. Εδώ βέβαια ισχύει το ρητό "ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα", διότι για να τα καταφέρεις πρέπει να έχεις όντως ικανότητες, να έχεις τις κατάλληλες προσωπικές περιστάσεις και (κυρίως) να είσαι αποφασισμένος.
Εχει ανάγκη από καλυτερους ανθρώπους με ήθος και αξίες...
Ρε φίλε (apostolis_veria), έλεος!!!!Διαβάζω τόσο καιρό το forum & ειλικρινά δεν υπάρχει άλλος που να γράφει συνέχεια! Συνέχεια όμως! Ασταμάτητα!!!Γράψε ό,τι θέλεις μία φορά & παρακολούθα τη συζήτηση! Αν θέλεις να παρέμβεις για κάτι νεότερο αργότερα..ξαναγράφεις!!Εσύ όχι μόνο γράφεις τη γνώμη σου (καλά κάνεις), αλλά στο καπάκι ξανάγράφεις κάτι που θυμήθηκες!!!
Σύμφωνα με το υπάρχον σύστημα είναι δυνατόν να συμβεί το εξής παράλογο : Απόφοιτος ΑΕΙ/ΤΕΙ πληροφορικής με επιτυχία τον ΑΣΕΠ και στα παιδαγωγικά και στο γνωστικό, να χάσει τη θέση του διορισμού του από έναν απόφοιτο του ΤΔΨΣ του Πανεπιστημίου Πειραιά που έχει αποτυχία στον ΑΣΕΠ, είτε στο γνωστικό είτε στα παιδαγωγικά, είτε και στα δύο! Κατά τα άλλα όμως είναι καταρτισμένος και παιδαγωγικά και τεχνικά. Ντροπή!
να γίνεται υποχρεωτική και άνευ αποδοχών επιμορφωση