0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σας ξαναρωτάω,οταν σε 5 χρόνια θα έχουν παιδαγωγικό 1500 άτομα και θα διορίζονται 20 τότε ...
μεγάλο βουλευτικό γραφείο της κυβέρνησης στη θεσσαλονίκη εξετάζει το θέμα μας, εστερίζεται τα δίκαια αιτήματα μας και ετοιμάζει επερώτηση στη βουλη, εισηγήσεις στην Διαμαντοπούλου και στον Παπανδρέου!!!.............. πίεση από παντού για δικαίωση!!!!!
Αλήθεια, τα ασφαλιστικά μετρα κατατέθηκαν και πόσοι από τους 5000 συμμετείχαν?
Κατατέθηκαν τα ασφαλιστικά αλλα τι ανησυχείς;Σε βλέπω αγχωμένο τώρα τελευταία...Φοβάσαι; Δεν πρέπει να φοβάσαι...Ενημέρωσε σε παρακαλώ την ασπαίτε που τελείωσες τι έγινε γιατί είναι κρίμα να έχετε το ίδιο χαρτί και κυρίως είναι κρίμα να χάσουν τα 50
Ίσως Αποστολάκο και να είμαι καλύτερα ενημερωμένος από σένα ή να ξέρω να διαβάζω καλύτερα κάποια πράγματα, από σένα, αφού τα βλέπω πιο ψύχραιμα. Ότι είσαι γραφικός δεν χρειάζεται να στο ξαναπώ, το ξέρεις και στο έχουν πει και άλλοι.Ίσως επειδή απαντούσες εσύ σε αυτό το φόρουμ να μην είχατε και μεγάλη συμμετοχή. Μπερδέψατε τον κόσμο...
Παράθεση από: geok_salonika στις Νοεμβρίου 11, 2009, 08:31:16 pmΊσως Αποστολάκο και να είμαι καλύτερα ενημερωμένος από σένα ή να ξέρω να διαβάζω καλύτερα κάποια πράγματα, από σένα, αφού τα βλέπω πιο ψύχραιμα. Ότι είσαι γραφικός δεν χρειάζεται να στο ξαναπώ, το ξέρεις και στο έχουν πει και άλλοι.Ίσως επειδή απαντούσες εσύ σε αυτό το φόρουμ να μην είχατε και μεγάλη συμμετοχή. Μπερδέψατε τον κόσμο...γραφικός,αποστολάκο,αναστασάκο βλέπω πολλα έμαθες στην παιδαγωγική σχολή! Την ενημέρωσες την Ασπαίτε, κρίμα δεν είναι να έχουν και άλλοι αυτό που εσύ για να αποκτησεις κουράστηκες;Ετσι δεν μας έλεγες; 'Η δεν σε ενοχλεί επειδή είναι λίγοι και όχι πολλοί; Με την θέση σου την βλέπεις την αδικία; την ασπαίτε δεν την σκέφτεσαι να χάσει το 50