0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ο.Λ.Μ.Ε.Ερμού & Κορνάρου 2ΤΗΛ: 210 32 30 073 - 32 21 255FAX: 210 32 27 382 - 33 11 338www.olme.gre-mail: olme@otenet.gr Αθήνα, 22/6/04 Α.Π.: 960 ΠΡΟΣ:- την Υπουργό Εθν. Παιδείας και Θρησκευμάτωνκ. Μ. Γιαννάκου- τον Υφυπουργό Εθν. Παιδείαςκαι Θρησκευμάτωνκ. Γ. Καλό- τον Γ. Γραμματέα του ΥΠΕΠΘκ. Α. Καραμάνο - τα κόμματα της
είσαι τσακάλι.... που το βρήκες!!!!?
geok salonika τα γνώριζες αυτά αλλα βιαζόσουν να διοριστείς και μπήκες στην ασπαίτε...Δεν σου φταίω εγώ...Μην μας λες παραμυθάκια ότι το σύστημα ήταν έτσι επειδή έτσι σε βολευει....Να λες όλη την αλήθεια στους συναδέλφους...
Παράθεση από: anesto στις Νοεμβρίου 12, 2009, 01:38:15 pmείσαι τσακάλι.... που το βρήκες!!!!?τσακάλι είμαι, γραφικός είμαι απ΄όλα είμαι !παιδάκι και παραμυθάς δεν είμαι σαν μερικούς εδώ μέσα...Οταν τέλειωνα εγώ αυτοί έμπαιναν και εχουν και το θράσος και λένε την μισή αλήθεια στους νεότερους συναδέλφους που δεν γνωρίζουν για ένα 1000
Ότι ζητάει η ΟΛΜΕ είναι πάντα και δίκαιο? Δεν σε προβληματίζει που πέρασαν 2 κυβερνήσεις και δεν έκαναν τίποτα σχετικά με αυτό? Αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να ζητήσετε από την ΟΛΜΕ να είναι αρωγός στην προσπάθεια σας και αν αρνηθεί να της το δείξετε...
Παράθεση από: apostolis_veria στις Νοεμβρίου 12, 2009, 01:46:24 pmΠαράθεση από: anesto στις Νοεμβρίου 12, 2009, 01:38:15 pmείσαι τσακάλι.... που το βρήκες!!!!?τσακάλι είμαι, γραφικός είμαι απ΄όλα είμαι !παιδάκι και παραμυθάς δεν είμαι σαν μερικούς εδώ μέσα...Οταν τέλειωνα εγώ αυτοί έμπαιναν και εχουν και το θράσος και λένε την μισή αλήθεια στους νεότερους συναδέλφους που δεν γνωρίζουν για ένα 1000
Σοβαρά τώρα, το μόνο που καταφέρνεις είναι να απομακρύνεις τον κόσμο με τα γραφόμενα σου...
Καλά κρασιά.... Εγώ σας έγραψα κάποια πράγματα. Αν τα δείτε ψύχραιμα θα δείτε ότι μάλλον έχω δίκιο...Ευχαριστώ Τασούλη για τις ευχές σου αλλά και να διοριστώ θα ασχολούμαι πάλι με το φόρουμ.Σας αφήνω όμως να γράψετε και να βγάλετε την εμπάθεια σας, γιατί σε λίγο θα με πάρει και μένα η μπάλα της γραφικότητας σας...
Αν θέλετε παιδαγωγική επάρκεια, το κάθε τμήμα θα πρέπει να κινηθεί αυτόνομα και να τη ζητήσει ανεξάρτητα το ένα με το άλλο.
Παράθεση από: Dimpas στις Νοεμβρίου 12, 2009, 10:49:27 amΚαλημέρα ! Ο σύλλογος όπως γνωρίζεις είναι ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ έχει μία ΥΠΟΣΤΑΣΗ ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να απαντά σε εσένα προσωπικά και σε κάθε ανώνυμο που μιλάει πίσω απο ένα ψευδώνυμο σε ένα forum ! Αν έχετε κάποιο σύλλογο , ή κάποιο νόμιμο πρόσωπο εκπροσώπησης μπορείς να στείλεις μια επώνυμη ερώτηση και να πάρεις μια επώνυμη απάντηση ! Καλώς η κακώς έτσι λειτουργεί το σύστημα , ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΓΡΑΠΤΩΣ . . . Το site το γνωρίζεις δεν έχει παρά να απευθύνεις Απο το site Και πίσω απο Ψευδώνυμο ΔΕΝ ΘΑ καταφέρεις τίποτα !Ελπίσω να σε κάλυψαΔηλαδή ο σύλλογος σας απαξιεί να μιλήσει με απλούς απόφοιτους πληροφορικής;;; Με αυτούς που δεν έχουν "μπαμπά" τον Λυκουρεντζο;;; Ας μιλήσει με αυτούς που συντονίζουν. Αυτοί που συντονίζουν έχουν βγει επώνυμα. Γιατί δεν μιλάτε με αυτούς;
Καλημέρα ! Ο σύλλογος όπως γνωρίζεις είναι ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ έχει μία ΥΠΟΣΤΑΣΗ ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να απαντά σε εσένα προσωπικά και σε κάθε ανώνυμο που μιλάει πίσω απο ένα ψευδώνυμο σε ένα forum ! Αν έχετε κάποιο σύλλογο , ή κάποιο νόμιμο πρόσωπο εκπροσώπησης μπορείς να στείλεις μια επώνυμη ερώτηση και να πάρεις μια επώνυμη απάντηση ! Καλώς η κακώς έτσι λειτουργεί το σύστημα , ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΓΡΑΠΤΩΣ . . . Το site το γνωρίζεις δεν έχει παρά να απευθύνεις Απο το site Και πίσω απο Ψευδώνυμο ΔΕΝ ΘΑ καταφέρεις τίποτα !Ελπίσω να σε κάλυψα
Πάμε πάλι ! Εγώ σου απαντάω προσωπικά , σαν άτομο ! Θέλεις απάντηση απο το σύλλογο , ωραία αυτό θα γίνει αλλιώς ! Στέλνεις ΕΠΩΝΥΜΑ και με υπογραφή , αριθμό πρωτοκόλου κτλ το αίτημα-ερώτησή σου στο σύλλογο Και αυτός σου απαντάει ΕΠΩΝΥΜΑ - ΕΠΙΣΗΜΑ ! ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΑΠΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ?Γιατί τα κάνεις δύσκολα