0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ρε παιδια τι έγινε,εξηγηστε και μένα! εγιναν όσα σας έλεγα 1 μήνα;
Παιδιά δεν είναι σωστά αυτά τα πράγματα που προσπαθεί να κάνει το Υπουργείο, κι ελπίζω να μη γίνουν άμεσα.Η κατάσταση ήταν αυτή όπως την ξέρουμε μέχρι σήμερα.Δε γίνεται αυτοί να τα αλλάζουν από τη μια μέρα στην άλλη. Όλοι εμείς που βρισκόμαστε στον πίνακα έχουμε κατευθύνει τη ζωή μας προς τα εκεί.Δε γίνεται να τα αλλάξουμε τώρα γιατί τους βολεύει αυτούς.Όσυος καλέσουν φέτος αναπληρωτές γιατί να πάνε δηλαδή;Γιατί να ξοδευτούν οι ωρομίσθιοι να πάνε σε απομακρυσμένα μέρη και να βάλουν χρήματα από την τσέπη τους;Για να μην προσμετρηθούν τα μόρια στην τελική και να έχουν ξοδευτεί και από πάνω;Για να κάνουμε ένα σύστημα αδιάβλητο;Τώρα θα το καταφέρουμε αυτό;Εις βάρος όλων μας για να περηφανευτούμε στο τέλος για την άθλια χώρα στην οποία ζούμε;
Σύμφωνα με τα τελευταία γεγονότα εγώ βλέπω την Άννα Μαρία να μην εισάγεται ποτέ στους πίνακες...;
Όλα αυτά είναι σχέδια για το μέλλον.
;Για να κάνουμε ένα σύστημα αδιάβλητο;
Τώρα θα το καταφέρουμε αυτό;
Εις βάρος όλων μας
για να περηφανευτούμε στο τέλος για την άθλια χώρα στην οποία ζούμε;
Για αυτο δεν υπαρχει ευκολη λυση.Ακομα και αν δικαιωθουμε δικαστικα δεν υποχρεωνεται το κρατος να σεβαστει μια δικαστικη αποφαση.Οπως ολοι ξερουμε το κρατος σε αυτη την χωρα εχει το δικαιωμα να παρανομει νομιμα.Κατ' εμε η μονη λυση ειναι μαζικες καταληψεις στις σχολες πληροφορικης και συνεχη πιεση στο υπουργειο και στους κατα τοπους βουλευτες ειτε με καποια συγκεντρωση διαμαρτυριας εξω απο την βουλη ειτε με συνεχεις επιστολες....
geok_salonica συλλυπητήρια...Ελα στον επόμενο ασεπ να συναγωνιστούμε για το πόσο καλα την κατέχεις την πληροφορική...Στα λεγα, δεν ακουγες!το παιδαγωγικό σου ήταν μούφα γιατί το έκανες για να πηδήξεις 1000 θέσεις σε ένα καλοκαίρι...Τώρα που σε έπιασαν οι αλλαγες δεν πιστευω να κλαις; Τι μας έλεγες; οτι το υπουργείο δεν μας υποσχεθηκε διορισμό επειδή μας έβαλε στην τάξη;Το ίδιο σου λέω και γω...Στο χα πει άλλωστε, δεν θα σε περιμένει το υπουργείο μέχρι να διοριστείς...Εγώ παραμυθά μου θα συνεχίσω τον αγώνα για αναγνωριση όλου του κλάδου ως καθηγητική σχολή!!!Κατάλαβες;&ας μην μετράει πουθενά!!!Εμεις οι 200 που κινούμαστε δικαστικά δεν το κάνουμε για να πάρουμε μούφα παιδαγωγικό σαν εσένα και να διοριστούμε..Το κάνουμε για την τιμή μας και την αξιοπρεπεία μας!!!Το κάνουμε γιατί δεν γουστάρουμε να μας καπελώνουν βυσματούχοι με το έτσι θέλω!Καταλαβες ανίδεε γιατί είμαστε μόνο 200;Γιατί δεν κοιτάμε σαν εσένα το συμφέρον και έναν ψευτοδιορισμό! Εχουμε άλλες αξίες που ούτε στο ονειρό σου δεν μπορείς να τις φανταστεις...Εμεις θα τον συνεχίσουμε τον αγώνα γιατί ο κλαδος της πληροφορικής δικαιούταν να είναι καθηγητικός και γιατί δεν γουστάρουμε τις αδικίες!!!ΜΠΡΑ
Συνάδελφοι μην αρχίζετε την κλάψα...Καλύτερα 5 άτομα σαν τον geok salonica να χάσουν τον διορισμο παρα για τα επομενα χρονια να συνεχίζετε το εμποριο εκπαιδευσης και ψευτικων ελπιδων!Χαλάλι η προυπηρεσια(περιπου 9 μορια).Ειπαμε ζηταμε ισονομια για την τιμη μας σχετικα με την ντροπολογια..Εγώ δεν το δέχομαι να μου υποτιμούν την νοημοσύνη μου κάποιοι ...