0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έλα ντε....όλη μέρα ρωτάμε εδώ μέσα αλλά απάντηση καμία...Κάποιος που συμμετείχε στον αγώνα δε μπορεί να μας πει;Πάντως οι απόφοιτοι του Πειραιά προσπαθούν να μαζέψουν λεφτά για να πάνε σε δικαστήρια για να μην πάρει κανένα άλλο τμήμα επάρκεια. Πού θα βασιστούν όμως; Αφού το πρόγραμμα σπουδών τους έχει κανά 2 παιδαγωγικά και αυτά για δείγμα.
Σίγουρα κάποιους προφανώς τους βολεύει να αλλάξουν τα πράγματα γιατί έτσι όπως πάνε δε διορίζονται ποτέ.
Κάποιοι όμως έχουν μια σεβαστή θέση στον πίνακα και ελπίζουν κάποτε σε έναν διορισμό και γιατί όχι και άμεσο
Σωστά είναι όλα αυτά πολυ λεει η Υπουργός. Αυτό που θέλω να μάθω είναι ποιοι θα επηρεαστούν;
Και εμείς που έχουμε μόρια τα χάνουμε με το έτσι θέλω;
Καλωσορίζω στην παρέα μας και το nastybird. Δεν νομίζω να είσαι ξαδερφάκι του crazybird;
...Πάντως οι απόφοιτοι του Πειραιά προσπαθούν να μαζέψουν λεφτά για να πάνε σε δικαστήρια για να μην πάρει κανένα άλλο τμήμα επάρκεια. ...
Πάντως οι απόφοιτοι του Πειραιά προσπαθούν να μαζέψουν λεφτά για να πάνε σε δικαστήρια για να μην πάρει κανένα άλλο τμήμα επάρκεια
ΠαράθεσηΠάντως οι απόφοιτοι του Πειραιά προσπαθούν να μαζέψουν λεφτά για να πάνε σε δικαστήρια για να μην πάρει κανένα άλλο τμήμα επάρκειαΠαιδια αν το κανουν αυτο θα ηθελα να τους ενημερωσω για μερικα πραγματα.Το τμημα Επιστημης Υπολογιστων του πανεπιστημιου Κρητης εχει ηδη δικαστικη αποφαση που εχει τελεσιδικησει εδω και πολλα χρονια (απο το 92 ξεκινησαν τα δικαστηρια οταν αυτη η ΔΤΨΣ δεν υπηρχε ουτε καν σαν ιδεα) και αναφερει οτι η συγκεκριμενη σχολη εχει παιδαγωγικη επαρκεια.Οποτε ας παρουν τα λεφτα τους να τα κανουν σουβλακια.Απο το τιποτα να γεμισουν και το στομαχακι τους τα καημενα.Η αποφαση αυτη δεν αναγνωριζοταν απο το ΥΠΕΠΘ με το σκεπτικο οτι ολες οι σχολες πληροφορικης ειναι ισες.Και αν ειναι να εχει μια σχολη παιδαγωγικη επαρκεια να εχουν ολες.Η σχολη δεν διαμαρτυρηθηκε παροτι συνεχισε να επιδιωκει την επαρκεια για ολους τους ΠΕ19-20 και οχι μονο για τον εαυτο της(βαση του δεδικασμενου).Παραταυτα το ΥΠΕΠΘ επι Λυκουρεντζου αναιρεσε την αρχη του αυτη και εδωσε παιδαγωγικη επαρκεια σε μια σχολη απλως με ενα αιτημα.Η αποφαση το Συμβουλιου της Επικρατειας ειναι ασημαντη για αυτους.Οπως εχουμε πει πολλες φορες.Το κρατος στην Ελλαδα νομιμοποιειτε να παρανομει.
και η εφαρμοσμένη πληροφορική έχει παρόμοια δικαστική απόφαση
@nastybird, @anesto μην πέφτουμε σε αυτή τη "παγίδα". Και η δική μου σχολή μπορεί να έχει τέτοια απόφαση. Τι σημαίνει αυτό;
@lkt από εμάς εξαρτάται. Αν εμείς τους βάλουμε το "μαχαίρι στο λαιμό" θα τα καταφέρουμε.
...Αυτο ειναι σιγουρο αλλα δεν βλεπω δραση.Σου παω στοιχημα οτι αν οργανωσουμε μια πορεια θα μαζευτουμε 200 ατομα.Αυτοι που εκαναν τα ασφαλιστικα μετρα.Ποσοι απο μας αραγε εχουν ενημερωσει τις σχολες μας για το τι συμβαινει?...