0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ξέρεις τι λάθος κάναμε συνάδελφε. Τα αφήσαμε όλα σε 4-5 άτομα που συντονίζουν. Αυτοί τρέχουν για τα πάντα. Έχουν κάνει μέχρι τώρα απίστευτη δουλειά. Και δεν έχουν ακούσει ούτε ένα ευχαριστώ. Αλλά δεν γίνεται να τρέχουν μόνο αυτοί. Χρειάζεται να πάρουμε και εμείς πρωτοβουλίες (σε συνεννόηση πάντα μεταξύ μας).
Γνωρίζετε κάτι για τις επόμενες κινήσεις?Η τροπολογία "ΕΠΙΑΣΕ ΤΟΠΟ".Τα παιδιά διορίστηκαν.Αρα τα ασφαλιστικά δεν "ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΟΠΟ"Σωστά?Τι περιμένουμε τώρα?
Επειδή βλέπω ότι πολλοί ρωτάνε : τα ασφαλιστικά μέτρα μπορεί να κατατέθηκαν, δεν εξετάστηκαν όμως ακόμα από το δικαστήριο. Η αίτηση προσωρινής διαταγής αναμένεται να εξεταστεί μία από τις επόμενες ημέρες. Όταν αυτό θα γίνει θα υπάρξει ενημέρωση.
συνάδελφοι χλωμό βλέπω για πολλές θέσεις στα δημοτικά...Υπάρχουν πολλοι υπεράριθμοι διορισμένοι του κλάδου μας...(εσένα geok_salonika στα χα πει προχθές..)
Ακόμα και τώρα συνεχίζετε να τσακώνεστε....Με τις δηλώσεις Διαμαντοπούλου και την αναστάτωση/χάος που θα προκληθεί στο χώρο της παιδείαςθα μας έχουνε ακόμα πιο πολύ χεσμ...νους...Όταν θα αντιδρούν κλάδοι όπως φιλόλογοι, μαθηματικοί για τα μέτρα της Διαμαντοπούλου πιστεύεις ότι θα υπάρξει κάποιος που να ασχοληθεί με τη δική σου ή τη δική μου παιδαγωγική επάρκεια?Η προσωπική μου άποψη πάντως είναι ότι αν περάσουν τα νέα μέτρα η παιδαγωγική επάρκεια θα μοριοδοτηθεί με ψίχουλα....Ξυπνάτε...!!!!
Η προσωπική μου άποψη πάντως είναι ότι αν περάσουν τα νέα μέτρα η παιδαγωγική επάρκεια θα μοριοδοτηθεί με ψίχουλα....Ξυπνάτε...!!!!
Παράθεση από: giannisPE19 στις Νοεμβρίου 13, 2009, 11:32:32 amΗ προσωπική μου άποψη πάντως είναι ότι αν περάσουν τα νέα μέτρα η παιδαγωγική επάρκεια θα μοριοδοτηθεί με ψίχουλα....Ξυπνάτε...!!!!φίλε μου με ψίχουλα πρέπει να μοριοδοτηθεί το παιδαγωγικό, αν ήθελες να μετράει πολύ τότε να έλεγες στην ασπαίτε να μην κάνει κομπίνες και να έλεγες στα μουφο παιδαγωγικά-μεταπτυχιακά να παίρνουν αξοκρατικά τον κόσμο!!! Αφου τα αφήσατε να βολοδέρδουν όλα μεσα στην αδιαφάνεια πάρτε τα αποτελέσματα...Το κράτος είναι υποχρεωμένο να επιμορφώσει παιδαγωγικά έαν άξιο εκπαιδευτικό,και άξιος είναι αυτός που γράφει και όχι αυτός που κάνει μεταπτυχιακά με κονε και χρήματα του μπαμπά!!!Οταν τα πτυχία γίνονται αυτοσκοπός για έναν διορισμό έρχεται η απαξιωσή τους!Τωρα θέλω να δω ποιοι από εμας θα πάμε να μάθουμε ισπανικα για να πάρουμε παιδαγωγικό!Τωρα θα φανούν οι αληθινοί παιδαγωγοί!Εμεις θα την διεκδικήσουμε την επαρκεια και ας μην μετράει καθόλου!!!