0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: anesto στις Νοεμβρίου 13, 2009, 06:42:28 pmνα ρωτήσω τώρα κάτι λίγο ψιλοάσχετο..... τώρα που θα μας καλέσουν στα ολοήμερα ωρομίσθιους .... θα πάμε? αν οι πίνακες σταματήσουν να τροφοδοτούνται με προϋπηρεσία δεν έχουμε κανένα λόγο να πάμε!!!!! εεεε??? Και να χάσεις τα 7 ευρώ την ώρα Τέτοιες ευκαιρίες δε χάνονται !!!
να ρωτήσω τώρα κάτι λίγο ψιλοάσχετο..... τώρα που θα μας καλέσουν στα ολοήμερα ωρομίσθιους .... θα πάμε? αν οι πίνακες σταματήσουν να τροφοδοτούνται με προϋπηρεσία δεν έχουμε κανένα λόγο να πάμε!!!!! εεεε???
εδώ και μια 20ετία περίπου υπάρχει η πληροφορική στην εκπαίδευση και τώρα ανακοίνωσαν κάτι τόσο απλό! μακάρι να εφαρμοστεί έστω και καθυστερημένα. πάντως εγώ με την απορία θα μείνω, ήταν τόσο δύσκολο δηλαδή αυτό να εφαρμοστεί μέσα στα είκοσι χρόνια που έχουν περάσει???
Παράθεση από: pixel στις Νοεμβρίου 13, 2009, 08:56:00 pmεδώ και μια 20ετία περίπου υπάρχει η πληροφορική στην εκπαίδευση και τώρα ανακοίνωσαν κάτι τόσο απλό! μακάρι να εφαρμοστεί έστω και καθυστερημένα. πάντως εγώ με την απορία θα μείνω, ήταν τόσο δύσκολο δηλαδή αυτό να εφαρμοστεί μέσα στα είκοσι χρόνια που έχουν περάσει???ηταν δύσκολο γιατί επρεπε να παιζει μπαλα η ασπαιτε και τα βυσματικα τμηματα....Με αυτό πλεον ουτε το 1/5 των αποφοιτων μιας σχολης δεν θα μπορει να ασχοληθεί με την εκπαίδευση..Ενώ τώρα ασχολούνταν όλοι!Και όπως ξέρεις όταν υπάρχουν για λίγες θέσεις πολλοί αρχίζουν οι κομπίνες...Τα μέτρα είναι παρα πολύ σωστα και ας χαθούν τα μορια μας...Η εκπαίδευση θα ξεκαθαρίσει... Λυθηκε έτσι το κυνήγι πτυχίων και της ωρομισθίας...Αρα δεν θα μπορούμε στο μέλλον να φωνάζουμε γιατί δεν διοριζόμαστε!
Εάν στραφούν εναντίων του κλάδου της Πληροφορικής, νομίζω θα πρέπει να κάνουμε κινήσεις να τους διώξοουμε από τον ΠΕ19-20. Ας πάνε στους ηλεκτρονικούς να τα κάνουν αυτά.
...Οσο για τις κινήσεις μας , Αυτός που είπε ότι "μαζέυουμε λεφτά για να μην πάρουν οι άλλοι επάρκεια" Μάλλον δεν ξέρει να ακούει , να διαβάζει και ίσως να μήν έχει τελειώσει το σχολείο κάν Δεν εξηγείτε αλλιως να διαδίδει απόψεις που έχει βγάλει απο το κεφάλι του !Εμείς θα υπερασπιστούμε ΜΟΝΟ το δικό μας κεκτημένο , το τι θα κάνουν οι άλλοι ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ! ...
Μα είναι σοβαρά αυτά που λέτε??Ποιος μαζεύει χρήματα ρε παιδιά??Δεν ντρέπεστε λίγο να λέτε ότι μαζεύουμε χρήματα για να στραφούμε εναντίον του κλάδου??Ποιος τα έβγαλε αυτά??Που τα είδατε??Σταματήστε να λέτε τέτοια πράγματα και να κοροιδεύετε μ αυτο τον τρόπο!!!Δεν μαζεύει κανένας χρήματα για να στραφεί εναντίον του κλαδου!!!Τώρα Don Quixote δεν σε βλέπω να σχολιάζεις τα ΕΜΕΤΙΚΑ ΨΕΜΑΤΑ που λέγονται για μάζεμα χρημάτων απο αποφοίτους για να μην παρουν άλλοι παιδαγωγική επάρκεια ή να στραφούμε εναντίον του κλάδου!!!Δεν έχουμε κάτι εναντίον του κλάδου,ούτε κάνει κανένας έρανο αλλα απ ότι βλέπω ορισμένοι αρέσκονται στο φτηνό κουτσομπολιό και την παραπληροφόρηση...γιατί άραγε???Προφανώς άλλοι "ενημερώνουν" για να δημιουργήσουν το κλίμα που τους συμφέρει...
Don Quixote δεν έχω να ντρέπομαι για κάτι!!!Εσύ να ντρέπεσαι που επίτηδες παραποιείς τα λεγόμενα του καθένα για να δημιουργήσεις κλίμα αντιπαράθεσης!!!Δεν θέλω να γράφω πλέον γιατί έχετε καταντήσει το forum αρένα και βγάζετε τα απωθημένα σας!!
O Dimpas δεν είπε κάτι τέτοιο...ούτε οτι μαζευούμε λεφτά ούτε ότι στρεφόμαστε εναντίον καποιου..ΕΠειδη σου έχω απαντησει πολλές φορές σε ότι με αφορά και έχω πει,για τα λεγόμενα συναδέλφων ρώτησε τους ίδιους,ανήκω στον κλάδο ΠΕ19 και δεν έκλεψα τη θέση κανενός...Εγώ σε χαρακτήρισα κουτσομπόλη και ψεύτη όχι οι άλλοι και δεν έχω να ντρέπομαι για κάτι,όπως εσύ δεν ντρέπεσαι που διαδίδεις ψέματα γιατί σε συμφέρουν έτσι κι εγώ έχω δικαίωμα να μείνω στις απαντήσεις που ήδη σου έχω δώσει.Απο δω και πέρα μίλα και βρίζε μόνος σου!!Δεν απαντώ στα ψέματα σου και στην διαστραβλωμένη αλήθεια...Σε χαιρετώ και κάτσε βρίζε μαζί με το παρεακι σου...Ξεφτιλίζεις ετσι τον αγώνα που λες οτι κάνεις...Να σαι καλά.