0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν ήταν τόσο σοβαροί οι τίτλοι που μοίραζε η Ασπαίτε τότε να είσασταν σίγουροι ότι με την ντροπολογία θα φώναζε...Γιατί δεν φώναξε;;;Γιατί δεν έκανε δουλειά και γιατί αυτή ήταν ένα παράθυρο και το παπει έγινε πορτα! Γιατί να φωνάξει; Σαμπως κοπηκε κανένας εκεί μέσα; Οσοι μπήκαν βγήκαν! Ηξεραν και αυτοί οτι η ασπαιτε είναι ενας ωραίος περίπατος για καφέ.. Εγώ κατανοώ τι δίκιο και την αδικία μόνο αυτών που πηγαν για να μάθουν...
Να δω τι θα γράψεις στα παιδαγωγικά στον ΑΣΕΠ χωρίς ΑΣΠΑΙΤΕ...
ΠαράθεσηΝα δω τι θα γράψεις στα παιδαγωγικά στον ΑΣΕΠ χωρίς ΑΣΠΑΙΤΕ...Ναι αν δεν εχεις ΑΣΠΑΙΤΕ δεν γραφεις καλα στα παιδαγωγικα στον ΑΣΕΠ.Εχεις απολυτο δικιο φιλε μου.Οι 57 που διοριστηκαν χωρις ΑΣΠΑΙΤΕ αντεγραψαν απο τους 21 που ειχαν ΑΣΠΑΙΤΕ........
Κοίταξε όπως το βλέπει ο καθένας.Εγώ και να είχα παιδαγωγική κατάρτιση από το προπτυχιακό μου πάλι θα πήγαινα να φοιτήσω στην ΑΣΠΑΙΤΕ. Και το προτείνω και όσους ήδη έχουν διδαχτεί παιδαγωγικά.ΑΣΠΑΙΤΕ = Ότι καλύτερο στα παιδαγωγικά στην Ελλάδα
Εύχομαι και θέλω όλοι να περάσουν και όλοι να διοριστούν…Άλλα άλλο το τι θέλω και άλλο το τι μπορεί να γίνει. Σίγουρο μέλλον δεν υπάρχει σαν έννοια.
Εγώ και να είχα παιδαγωγική κατάρτιση από το προπτυχιακό μου πάλι θα πήγαινα να φοιτήσω στην ΑΣΠΑΙΤΕ. Και το προτείνω και όσους ήδη έχουν διδαχτεί παιδαγωγικά.
@Don Quixote είδες που είχα δίκαιο για το spam; Καλά έκανε ο admin...
@nastybird συμφωνούμε.πολιτική πίεση πάντως μέσω spam, Μάκη και forum-blog δεν γίνεται...
Παράθεση από: Cruel στις Νοεμβρίου 15, 2009, 04:14:03 pmΕγώ και να είχα παιδαγωγική κατάρτιση από το προπτυχιακό μου πάλι θα πήγαινα να φοιτήσω στην ΑΣΠΑΙΤΕ. Και το προτείνω και όσους ήδη έχουν διδαχτεί παιδαγωγικά.Τώρα σε πιστέψαμε...Πήγες για να μάθεις,
nastybird Συσπείρωση = μαζευόμαστε ένας μεγάλος αριθμός ανθρώπων οργανωμένοι σε κάποιον σύλλογο και ζητάμε από το υπουργείο να ακούσει τις απόψεις μας.Επαναλαμβάνω spam, Μάκης και forum-blog κλπ δεν...
Συνεχίστε το trollarisma γελάει μαζί σας όλο το φόρουμ...
Την ασπαίτε την ενημέρωσες;ουτε αυτό δεν σε συμφέρει να κάνεις...Ολα τα βλέπεις με το πόσες θέσεις πέφτεις...ντροπή παιδαγωγέ..Ξέρεις τι θέλω; Αν παραμείνουν έτσι τα πράγματα οι παιδαγωγοί του πειραιά να θεωρηθούν ανώτεροι και από την ασπαίτε σου...Τότε έλα να μας κλαφτείς...
Παιδαγωγική Επάρκεια Αποφοίτων Τμήματος Οι απόφοιτοι του Τμήματός μας, σύμφωνα με το ΦΕΚ 156/A'/4-9-2009, Άρθρο 39, διορίζονται στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση, χωρίς την απαίτηση πρόσθετου πτυχίου ή πιστοποιητικού παιδαγωγικής κατάρτισης, σε θέσεις εκπαιδευτικών του κλάδου ΠΕ 19 Πληροφορικής (Συνοδευτικά ΦΕΚ (zip)).