0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παρακαλώ αν γίνεται να μην ερχόμαστε σε προσωπικές αντιπαραθέσεις. Άλλοι είναι αυτοί που ευθύνονται.
Ειναι σαν να λεμε οτι δεν φταιει ο φανταρος βυσμα που πηρε τηλεφωνο τον στρατηγο για να μην κανει υπηρεσιες.Αλλα φταιει ο στρατηγος που δεχτηκε....
Ειναι σαν να λεμε οτι δεν φταιει ο φανταρος βυσμα που πηρε τηλεφωνο τον στρατηγο για να μην κανει υπηρεσιες.Αλλα φταιει ο στρατηγος που δεχτηκε....Και ξαναρωτω ποιος ειναι εδω ο ηθικος αυτουργος?Και η απαντηση ειναι μια.
Λοιπόν για να ξεκαθαρίσουν ορισμένα πράγματα...
Είμαι εκλεγμένος πρόεδρος στο ΔΣ του ΣυΑΨΣ. Το ΔΣ είναι εκτελεστικό όργανο και εκτελεί εντολές της Γενικής Συνέλευσης. Η σύνταξη και η αποστολή αιτήματος προς το ΥΠΕΠΘ, με το οποίο ζητείται η αναγνώριση παιδαγωγικής επάρκειας στους αποφοίτους του τμήματος Διδακτικής της Τεχνολογίας και Ψηφιακών Συστημάτων δεν ήταν δική μου απόφαση φίλε μου. Ήταν απόφαση που εγκρίθηκε μέσα από Γενική Συνέλευση. Οι απόφοιτοι, πρώην συμφοιτητές μου, θεωρούσαν ότι δικαιούνται αυτό το προσόν και ότι είναι αδικία με τα μαθήματα που είχαμε διδαχθεί να πρέπει να παρακολουθήσουμε ΑΣΠΑΙΤΕ.
Συγχαρητήρια στους αργόσχολους Πληροφορικούς (δυστυχώς και συναδέλφους μου) που αντί να ψάξουν να κάνουν κάτι χρήσιμο και εποικοδομητικό στη ζωή τους (π.χ. να εργαστούν ως πληροφορικοί), έχουν θεοποιήσει τον ρόλο του εκπαιδευτικού στο δημόσιο και ασχολούνται όλη μέρα με αυτό. Αν νομίζουν ότι με το να γίνουν καθηγητές πιάσανε την καλή ή/και ότι αυτή είναι η μοναδική επιλογή επαγγελματικής αποκατάστασής τους, τότε κανένας από αυτούς δεν αξίζει να λέγεται πληροφορικός.
Πολλοί συμμετέχοντες στην παρούσα συζήτηση έχουν τόνο, ύφος και τρόπο σκέψης 10χρονων αμόρφωτων παιδιών. Δυστυχώς διαφαίνεται πως τα χρόνια που φοίτησαν στο Πανεπιστήμιο ή στα ΤΕΙ ήταν απλά σπατάλη χρόνου. Παρακαλώ, κάντε μια χάρη στην κοινωνία και πετάξτε/σκίστε τα πτυχία σας.
Δον...Μήλο..Τραπέζι...Πορτατίφ....Ω τι ωραίο έπιπλο... μπορώ να φάω ένα?Δον...Μόνο έτσι θα συννενοηθούμε..Απάντα ΤΩΡΑ.....Σταμάτα το κρυφτό...Φανερώσου....
Συγχαρητήρια στους αργόσχολους Πληροφορικούς
(δυστυχώς και συναδέλφους μου)
που αντί να ψάξουν να κάνουν κάτι χρήσιμο και εποικοδομητικό στη ζωή τους (π.χ. να εργαστούν ως πληροφορικοί),
έχουν θεοποιήσει τον ρόλο του εκπαιδευτικού στο δημόσιο και ασχολούνται όλη μέρα με αυτό
Αν νομίζουν ότι με το να γίνουν καθηγητές πιάσανε την καλή ή/και ότι αυτή είναι η μοναδική επιλογή επαγγελματικής αποκατάστασής τους, τότε κανένας από αυτούς δεν αξίζει να λέγεται πληροφορικός.
Όσο για την πρόσβαση σε καθηγητικές θέσεις, τα θέματα που θα έπρεπε να απασχολούν την κοινότητα είναι η απαράφορη αδικία που τελείται εδώ και πολλά χρόνια με βυσματικές αναθέσεις καθηγητικών θέσεων για αναπληρωτές σε Σιβιτανίδειο και Ιερατική Σχολή ή/και ΑΣΠΕΤΑΙ.
Με την ίδια λογική που καθηγητικές σχολές είναι η Φυσική, Το Μαθηματικό, Το Χημικό έτσι θα πρέπει να γίνει και με όλες τις σχολές Πληροφορικής.
Αν μάλιστα θέλετε αξιοκρατικό σύστημα, το πρώτο πράγμα που πρέπει να διεκδικήσουν οι φορείς εκπροσώπησης/συνδικαλισμού είναι η νομοθετική ρύθμιση και ορισμός του όρου Καθηγητική Σχολή και Παιδαγωγική Επάρκεια.
Πολλοί συμμετέχοντες στην παρούσα συζήτηση έχουν τόνο, ύφος και τρόπο σκέψης 10χρονων αμόρφωτων παιδιών.
Δυστυχώς διαφαίνεται πως τα χρόνια που φοίτησαν στο Πανεπιστήμιο ή στα ΤΕΙ ήταν απλά σπατάλη χρόνου.
Παρακαλώ, κάντε μια χάρη στην κοινωνία και πετάξτε/σκίστε τα πτυχία σας.