0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν υπάρχει λόγος να υπάρχει αυτός ο συνδυασμός ζήλιας και απαξίωσης των δασκάλων, μόνο και μόνο επειδή τα τελευταία χρόνια τυχαίνει να τους ευνοούν οι περιστάσεις ως προς την πρόσληψη. Αλήθεια, όταν επί χρόνια έτρεχαν και στο τελευταίο ορεινό χωριουδάκι, για να διδάξουν ολομόναχοι σε πολυθέσια, γιατί κανείς δεν τους ζήλευε;
να υποθέσω αγαπητε ότι το πτυχιο σας ειναι.........φπψ ή του ιστορικου; το κομπλεξ σας προφανες ,τ αρχαια ελληνικα ειναι ολοκληρη φλοσοφια αλλα τί να συζηταμε τωρα μαζι σας
το τρεξιμο που εχουν οι πολυτεχνικες σχολες δεν το εχει καμια αλλη και ειδικοτερα οι παιδαγωγικες.
Ήταν ένας Γερμανός, ένας Αμερικάνος κι ένας Έλληνας. Ο Γερμανός έλεγε κάθε πρωί "Θεούλη μου, μακάρι να είχα ένα αυτοκίνητο σαν του γείτονα". Ο Αμερικάνος έλεγε "Θεούλη μου μακάρι να είχα ένα γκαζόν τόσο πράσινο όσο του γείτονα". Ο Έλληνας έλεγε πάντα μαρσάροντας το αυτοκίνητό του πάνω στο γκαζόν του "Θεούλη μου μακάρι να καεί το αυτοκίνητο και το γκαζόν του γείτονα".
Το πρόβλημα τελικά δεν είναι τι τέλειωσε ο καθένας ή ποια σχολή θεωρείται η καλύτερη/δυσκολότερη κ.λ.π. Το πρόβλημα είναι η ανεργία που έχει κάνει όλους μας να παραληρούμε και να μην ξέρουμε τι ακριβώς είναι αυτό που μας φταίει.
επίσης θα ηθελα να πω οτι μου φαινεται κι εμενα πολυ παραλογο που δεν αφηνουν καθηγητες να μπουν στα δημοτικα... για ποιο λογο ο νηπιαγωγος ή ο συνταξιουχος δασκαλος θεωρειται καταλληλοτερος απο εναν φιλολογο;; και μην ακουω βλακειουλες οτι δεν θα μαθει το παιδι αρχαια.. εννοειται αυτο...
1.επίσης θα ηθελα να πω οτι μου φαινεται κι εμενα πολυ παραλογο που δεν αφηνουν καθηγητες να μπουν στα δημοτικα... 2.και αντιστοιχα αφου δεν υπαρχουν δασκαλοι, γιατι δεν συμπληρωνονται τα κενα τους με φιλολογους για τα φιλολογικα, με φυσικους για τη φυσικη, με μαθηματικους για τα μαθηματικα, με ιστορικους για την ιστορια και θεολογους για τα θρησκευτικα και ουτω καθεξης....