*

Αποστολέας Θέμα: Μα τόσοι πολλοί Δάσκαλοι???  (Αναγνώστηκε 93803 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος semeli ΠΕ02

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ: Μα τόσοι πολλοί Δάσκαλοι???
« Απάντηση #224 στις: Οκτωβρίου 14, 2009, 08:47:39 pm »
οτι και να λεμε,αλλοι αποφασιζουν...το σεναριο για καθηγητες στο δημοτικο δεν νομιζω οτι θα πραγματοποιηθει...Αλλα αν γινει ,οσοι αισθανονται ανικανοι να διδαξουν ας μην πανε...στους δασκαλους που δεν αρεσει ξυδια.

Συμφωνώ. Don Quixote, συμφωνώ και μαζί σου, το έχω πει και παραπάνω. Ως φιλόλογος, αν μου ζητηθεί να μπω σε έκτη δημοτικού, θεωρώ ότι μπορώ να το κάνω. Έχω ακούσει άλλωστε περιπτώσεις ιδιωτικών σχολείων που αναθέτουν σε φιλολόγους τάξεις δημοτικού, υποθέτω ελλείψει δασκάλων.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 23:14:58 »

Αποσυνδεδεμένος Don Quixote

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #225 στις: Οκτωβρίου 14, 2009, 08:48:47 pm »
Λοιπόν φίλε,κοίτα να χαλαρώσεις λίγο και να κοιτάξεις το πρόγραμμα σπουδών του Παιδαγωγικού,γιατί ξεφτιλίζεσαι με τις ακυρίλες που λες.
Και αυτό προς όλους που αυτές τις μέρες μας έχουν μειώσει όσο δεν πάει(ξέρετε προς ποιούς):Παιδάκια,κάντε λίγο σεξάκι να ξελαμπικάρετε γιατί έχετε ξεφύγει πλήρως.Και αν γουστάρετε μετά από αυτό το μήνυμα διαγράψτε με..αδιαφορώ να είμαι σε ένα φόρουμ με "εκπαιδευτικάρες" που κοιτάζουν να μειώνουν χωρίς να έχουν στοιχεία.

Συνάδελφοι, πολλοί από εσάς θα είστε και γονείς. Τι γνώμη έχετε για την παραπάνω δασκαλίτσα; Αυτά είναι τα παιδαγωγικά που τους μαθαίνουν; Αυτά διδάσκουν και στα παιδιά μας. Αυτά προτείνουν στους μαθητές του δημοτικού για να χαλαρώσουν; Συγνώμη τότε. Είμαι ανεπαρκής. Ας πάρει η δασκαλίτσα το μάθημα της πληροφορικής και όλα τα άλλα μαθήματα.

@Dr_Michael σε παρακαλώ μην σβήσεις αυτά τα μηνύματα. Και μην διαγράψεις την δασκαλίτσα. Την άποψη της είπε. Ας κριθεί γι’αυτό. Δεν ξαναγράφω σε αυτό το θέμα. Συγνώμη αν έθιξα κάποιον.

Αποσυνδεδεμένος Εγώ είμαι

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #226 στις: Οκτωβρίου 14, 2009, 08:52:07 pm »
ήμαρτον βρε παιδιά!!!!!όπως και οι προαναφερθέντες συμφωνώ στ ότι όλα είναι θέμα επαγγελματικής αποκατάστασης ,δλδ εαν το θέμα έλεγε <<Μα τόσο πολλοι φιλόλογοι >><<Μα τόσο πολλοί μαθηματικοί >>τί θα άλλαζε; Απλά θα ηταν εκνευρισμενοι οι αδικημένοι π.χ δάσκαλοι .Το θέμα είναι να παλέψουμε να ενταχθούμε στις ειδικότητες μας ,προσωπικά ως φιλόλογος επιθυμω να διδαξω γυμνασίο και κυρίως λυκειο και σε καμία περίπτωση δημοτικό ,όχι επειδή δε μπορώ ν ανταποκριθώ αλλά επειδη δε μ αφορά.Ανεπαρκείς και αδιάφορους εκπαιδευτικούς θα δούμε και στο δημοτικο και στο γυμνασιο και στο λύκειο ,ας συνταξιοδοτηθουν πια και οι υπερήλικες ,ας μην κανουν μάθημα με το Π και ας ανοιξουν και οι υπόλοιποι κλάδοι  

Αποσυνδεδεμένος Landau

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Λατρεύω την εκπαίδευση.. BAZINGA!
    • Προφίλ
« Απάντηση #227 στις: Οκτωβρίου 14, 2009, 09:53:32 pm »
Ε σιγά τώρα.. και τι είπε δηλαδή; Το σεξ δεν βλάπτει κανέναν (αρκεί να γίνεται με προφυλάξεις και να μην έχεις πρόβλημα με την καρδιά) :)
"Physics is like sex: sure, it may give some practical results, but that's not why we do it."
(Richard P. Feynman ?)

"The first condition of progress is the removal of censorship."
(George Bernard Shaw)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 23:14:58 »

Αποσυνδεδεμένος xenos

• Έμπειρο μέλος
  • Λίγες λέξεις,πολλές σκέψεις
    • Προφίλ
« Απάντηση #228 στις: Οκτωβρίου 14, 2009, 09:53:45 pm »
Εχω μπερδευτει τοσο πολυ, που πραγματικα εχω χασει τη ......μπαλα!!! δεν μπορω να παρακολουθησω πλεον τη συζητηση.

ακουω για νηπιαγωγους στην α΄β΄δημοτικου,
ακουω για καθηγητες στην ε΄στ΄δημοτικου,
ακουω για δασκαλους στη α΄β΄γυμνασιου,(ενω τους θεωρουμε ανεπαρκεις για το δημοτικο !!!!!)
ακουω για πανεπιστημιακους στην β΄γ΄λυκειου....

MARKOS  καλησπέρα ….εχω την λύση του προβηματος
ακου λοιπον…

οι πανεπιστημιακοί  ΑΕΙ στα προνηπια…
οι πανεπιστημιακοί  ΤΕΙ στα νηπιαγωγεια….
οι καθηγητές  στα  α΄β ΄γ΄δ΄ ε΄στ΄  δημοτικου….
οι δάσκαλοι  α β γ γυμνασιου & α΄β΄γ΄λυκειου….
οι νηπιαγωγοί στα πανεπιστήμια……

που είναι η μπαλα  οεο………
και εγω μαζι σου ειμαι ..    ε και κοιτα ….καπου θα βρεθει…..
καλο βραδι...

Αποσυνδεδεμένος Αναστασια 76

• Ιστορικό μέλος
  • Κατι...κινειται....ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
    • Προφίλ
    • Δελφικα Παραγγελματα
« Απάντηση #229 στις: Οκτωβρίου 14, 2009, 09:58:53 pm »
Εχω μπερδευτει τοσο πολυ, που πραγματικα εχω χασει τη ......μπαλα!!! δεν μπορω να παρακολουθησω πλεον τη συζητηση.

ακουω για νηπιαγωγους στην α΄β΄δημοτικου,
ακουω για καθηγητες στην ε΄στ΄δημοτικου,
ακουω για δασκαλους στη α΄β΄γυμνασιου,(ενω τους θεωρουμε ανεπαρκεις για το δημοτικο !!!!!)
ακουω για πανεπιστημιακους στην β΄γ΄λυκειου....

MARKOS  καλησπέρα ….εχω την λύση του προβηματος
ακου λοιπον…

οι πανεπιστημιακοί  ΑΕΙ στα προνηπια…
οι πανεπιστημιακοί  ΤΕΙ στα νηπιαγωγεια….
οι καθηγητές  στα  α΄β ΄γ΄δ΄ ε΄στ΄  δημοτικου….
οι δάσκαλοι  α β γ γυμνασιου & α΄β΄γ΄λυκειου….
οι νηπιαγωγοί στα πανεπιστήμια……

που είναι η μπαλα  οεο………
και εγω μαζι σου ειμαι ..    ε και κοιτα ….καπου θα βρεθει…..
καλο βραδι...

με βρισκεται απολυτα συμφωνη.Ειναι το επιπεδο στα υψη...
"Δημοκρατία είναι όταν 4 λύκοι και ένα πρόβατο ψηφίζουν για φαγητό"
(Αρκάς)

Κάποτε, τριακόσιοι πέθαναν για την Ελλάδα.
Σήμερα η Ελλάδα πεθαίνει για τριακόσιους...
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Αποσυνδεδεμένος Landau

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση.. BAZINGA!
    • Προφίλ
« Απάντηση #230 στις: Οκτωβρίου 14, 2009, 10:02:42 pm »

υ.γ.η αδερφή μου,που κάνει ιδιαίτερα εδώ και 12 χρόνια σε παιδιά από δημοτικό μέχρι λύκειο,συζητήσαμε το εν λόγω θέμα,και μου είπε να σας μεταφέρω ακριβώς:"τελικά ο φοιτητής θυμάται μόνο το δημοτικό,σα να μην έκανε ποτέ γυμνάσιο και λύκειο.λίγο από όλα,με μόνο στόχο το παπαγάλισμα για να ναι αρεστός και καλός μαθητής στους καθηγητές του,τους καθηγητές που <οκ,σιγάμη χτυπηθώ,ας τους τα μάθουν στο φροντιστήριο>,με κατάληξη η β'βάθμια <θύμιση> του μετέπειτα φοιτητή να περιορίζεται στις αναμνήσεις από τα 3 μέχρι την πρώιμη εφηβεία του δημοτικού σχολείου...δηλαδή,δε θυμάται τίποτα από τους καθηγητές του."
σημείωση:η αδερφή μου είναι 28 και αδιόριστη εντελώς τελείως...

1ον δεν είναι δόκιμη η έκφραση "εντελώς τελείως"
2ον Προσωπικά θυμάμαι περισσότερο το λύκειο και κάπως το γυμνάσιο, το δημοτικό πολύ πιο ελάχιστα. Έχει να κάνει με τη διαδικασία της μνήμης. Ειδικά από το λύκειο θυμάμαι ακόμα μερικούς (όχι όλους) θαυμάσιους καθηγητές που είχαμε (από το δημοτικό μου έχει μείνει η καλή δασκάλα της παλιάς γενιάς όμως.. που μας τιμωρούσε με τη βέργα στην παλάμη.......).
Σημείωση: είμαι 30+ και εντ(ρ)ελώς αδιόριστος :)
"Physics is like sex: sure, it may give some practical results, but that's not why we do it."
(Richard P. Feynman ?)

"The first condition of progress is the removal of censorship."
(George Bernard Shaw)

Αποσυνδεδεμένος sophie

• Ιστορικό μέλος
  • 2009...ζώντας με την...Commedia Dell' Arte!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #231 στις: Οκτωβρίου 14, 2009, 10:49:34 pm »
Δεν είχα σκοπό να γράψω γιατί το θέμα θυμίζει πεδίο μάχης. :P
Αλλά...έχουν ακουστεί τόσο ακραία και συγχρόνως άκρως προσβλητικά πράγματα που...δεν κρατήθηκα... ::) (και σίγουρα δεν περιμένω απάντηση ούτε και θέλω να εμπλακώ περισσότερο)
Λοιπόν...
1. Δασκάλα δεν είμαι, είμαι νηπιαγωγός, περίμενα μέχρι τα 35 μου για να διοριστώ (αυτό το γράφω για να μη νομίζετε ότι μου ήρθαν εύκολα τα πράγματα) και ποτέ μέχρι τότε δεν "ζήτησα" να δουλέψω σε Α,
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 14, 2009, 11:17:42 pm από sophie »
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος arlene

• Έμπειρο μέλος
  • Post Tenebras Lux
    • Προφίλ
« Απάντηση #232 στις: Οκτωβρίου 14, 2009, 10:52:53 pm »
Λοιπόν φίλε,κοίτα να χαλαρώσεις λίγο και να κοιτάξεις το πρόγραμμα σπουδών του Παιδαγωγικού,γιατί ξεφτιλίζεσαι με τις ακυρίλες που λες.
Και αυτό προς όλους που αυτές τις μέρες μας έχουν μειώσει όσο δεν πάει(ξέρετε προς ποιούς):Παιδάκια,κάντε λίγο σεξάκι να ξελαμπικάρετε γιατί έχετε ξεφύγει πλήρως.Και αν γουστάρετε μετά από αυτό το μήνυμα διαγράψτε με..αδιαφορώ να είμαι σε ένα φόρουμ με "εκπαιδευτικάρες" που κοιτάζουν να μειώνουν χωρίς να έχουν στοιχεία.

Συνάδελφοι, πολλοί από εσάς θα είστε και γονείς. Τι γνώμη έχετε για την παραπάνω δασκαλίτσα; Αυτά είναι τα παιδαγωγικά που τους μαθαίνουν; Αυτά διδάσκουν και στα παιδιά μας. Αυτά προτείνουν στους μαθητές του δημοτικού για να χαλαρώσουν; Συγνώμη τότε. Είμαι ανεπαρκής. Ας πάρει η δασκαλίτσα το μάθημα της πληροφορικής και όλα τα άλλα μαθήματα.

@Dr_Michael σε παρακαλώ μην σβήσεις αυτά τα μηνύματα. Και μην διαγράψεις την δασκαλίτσα. Την άποψη της είπε. Ας κριθεί γι’αυτό. Δεν ξαναγράφω σε αυτό το θέμα. Συγνώμη αν έθιξα κάποιον.

συμφωνω μαζι σου Don Q!  το γεγονος οτι σε ΟΛΕΣ τις σχολες καναμε μαθηματα η/υ ή εχουμε ecdl ,δε μας καθιστα ισαξιους με τουσ καθηγητες πληροφορικης!η πχ το proficiency δεν μας κανει καθηγητες Αγγλικων!!! μην ευτελιζεις την συζητηση δασκαλιτσα...

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #233 στις: Οκτωβρίου 14, 2009, 10:54:13 pm »

η 3η προταση  :P

γιατι να διαγραφεις? δεν προσβαλες κανεναν. υπερασπιστηκες τη θεση σου ως οφειλες να κανεις.
ξελαμπικαρει, ε? για να το δοκιμασω.....ξανα.
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 14, 2009, 10:57:12 pm από MARKOS »
Ο μαθητής κάνει τον δάσκαλο

Αποσυνδεδεμένος arlene

• Έμπειρο μέλος
  • Post Tenebras Lux
    • Προφίλ
« Απάντηση #234 στις: Οκτωβρίου 14, 2009, 10:58:14 pm »
για να το λεει θα ξερει... ;D

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #235 στις: Οκτωβρίου 14, 2009, 11:01:59 pm »
[Λοιπόν φίλε,κοίτα να χαλαρώσεις λίγο και να κοιτάξεις το πρόγραμμα σπουδών του Παιδαγωγικού,γιατί ξεφτιλίζεσαι με τις ακυρίλες που λες.
Και αυτό προς όλους που αυτές τις μέρες μας έχουν μειώσει όσο δεν πάει(ξέρετε προς ποιούς):Παιδάκια,κάντε λίγο σεξάκι να ξελαμπικάρετε γιατί έχετε ξεφύγει πλήρως.Και αν γουστάρετε μετά από αυτό το μήνυμα διαγράψτε με..αδιαφορώ να είμαι σε ένα φόρουμ με "εκπαιδευτικάρες" που κοιτάζουν να μειώνουν χωρίς να έχουν στοιχεία.]

[/quote]

ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ... ::) ::)

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #236 στις: Οκτωβρίου 14, 2009, 11:04:41 pm »
Έχεις δίκιο arlene. Αλλά όπως ξέρεις, στην Ελλάδα είσαι ό,τι δηλώσεις...

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #237 στις: Οκτωβρίου 14, 2009, 11:17:36 pm »
Η δασκαλιτσα ειπε αυτο που επρεπε να πει χωρις να βρισει και να υποτιμησει κανεναν. αντιθετα πολλα ειπωθηκαν σε βαρος των δασκαλων.
ο αναμαρτητος πρωτος τον λιθο βαλετω (μπ-αλετο, κα-βαλετο)
Ο μαθητής κάνει τον δάσκαλο

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182622
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144