0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
οτι και να λεμε,αλλοι αποφασιζουν...το σεναριο για καθηγητες στο δημοτικο δεν νομιζω οτι θα πραγματοποιηθει...Αλλα αν γινει ,οσοι αισθανονται ανικανοι να διδαξουν ας μην πανε...στους δασκαλους που δεν αρεσει ξυδια.
Λοιπόν φίλε,κοίτα να χαλαρώσεις λίγο και να κοιτάξεις το πρόγραμμα σπουδών του Παιδαγωγικού,γιατί ξεφτιλίζεσαι με τις ακυρίλες που λες.Και αυτό προς όλους που αυτές τις μέρες μας έχουν μειώσει όσο δεν πάει(ξέρετε προς ποιούς):Παιδάκια,κάντε λίγο σεξάκι να ξελαμπικάρετε γιατί έχετε ξεφύγει πλήρως.Και αν γουστάρετε μετά από αυτό το μήνυμα διαγράψτε με..αδιαφορώ να είμαι σε ένα φόρουμ με "εκπαιδευτικάρες" που κοιτάζουν να μειώνουν χωρίς να έχουν στοιχεία.
Εχω μπερδευτει τοσο πολυ, που πραγματικα εχω χασει τη ......μπαλα!!! δεν μπορω να παρακολουθησω πλεον τη συζητηση. ακουω για νηπιαγωγους στην α΄β΄δημοτικου,ακουω για καθηγητες στην ε΄στ΄δημοτικου,ακουω για δασκαλους στη α΄β΄γυμνασιου,(ενω τους θεωρουμε ανεπαρκεις για το δημοτικο !!!!!)ακουω για πανεπιστημιακους στην β΄γ΄λυκειου....
Παράθεση από: MARKOS στις Οκτωβρίου 14, 2009, 01:58:21 pmΕχω μπερδευτει τοσο πολυ, που πραγματικα εχω χασει τη ......μπαλα!!! δεν μπορω να παρακολουθησω πλεον τη συζητηση. ακουω για νηπιαγωγους στην α΄β΄δημοτικου,ακουω για καθηγητες στην ε΄στ΄δημοτικου,ακουω για δασκαλους στη α΄β΄γυμνασιου,(ενω τους θεωρουμε ανεπαρκεις για το δημοτικο !!!!!)ακουω για πανεπιστημιακους στην β΄γ΄λυκειου.... MARKOS καλησπέρα ….εχω την λύση του προβηματος ακου λοιπον… οι πανεπιστημιακοί ΑΕΙ στα προνηπια…οι πανεπιστημιακοί ΤΕΙ στα νηπιαγωγεια…. οι καθηγητές στα α΄β ΄γ΄δ΄ ε΄στ΄ δημοτικου….οι δάσκαλοι α β γ γυμνασιου & α΄β΄γ΄λυκειου….οι νηπιαγωγοί στα πανεπιστήμια……που είναι η μπαλα οεο………και εγω μαζι σου ειμαι .. ε και κοιτα ….καπου θα βρεθει…..καλο βραδι...
υ.γ.η αδερφή μου,που κάνει ιδιαίτερα εδώ και 12 χρόνια σε παιδιά από δημοτικό μέχρι λύκειο,συζητήσαμε το εν λόγω θέμα,και μου είπε να σας μεταφέρω ακριβώς:"τελικά ο φοιτητής θυμάται μόνο το δημοτικό,σα να μην έκανε ποτέ γυμνάσιο και λύκειο.λίγο από όλα,με μόνο στόχο το παπαγάλισμα για να ναι αρεστός και καλός μαθητής στους καθηγητές του,τους καθηγητές που <οκ,σιγάμη χτυπηθώ,ας τους τα μάθουν στο φροντιστήριο>,με κατάληξη η β'βάθμια <θύμιση> του μετέπειτα φοιτητή να περιορίζεται στις αναμνήσεις από τα 3 μέχρι την πρώιμη εφηβεία του δημοτικού σχολείου...δηλαδή,δε θυμάται τίποτα από τους καθηγητές του."σημείωση:η αδερφή μου είναι 28 και αδιόριστη εντελώς τελείως...
Παράθεση από: δασκαλίτσα στις Οκτωβρίου 14, 2009, 07:59:15 pmΛοιπόν φίλε,κοίτα να χαλαρώσεις λίγο και να κοιτάξεις το πρόγραμμα σπουδών του Παιδαγωγικού,γιατί ξεφτιλίζεσαι με τις ακυρίλες που λες.Και αυτό προς όλους που αυτές τις μέρες μας έχουν μειώσει όσο δεν πάει(ξέρετε προς ποιούς):Παιδάκια,κάντε λίγο σεξάκι να ξελαμπικάρετε γιατί έχετε ξεφύγει πλήρως.Και αν γουστάρετε μετά από αυτό το μήνυμα διαγράψτε με..αδιαφορώ να είμαι σε ένα φόρουμ με "εκπαιδευτικάρες" που κοιτάζουν να μειώνουν χωρίς να έχουν στοιχεία.Συνάδελφοι, πολλοί από εσάς θα είστε και γονείς. Τι γνώμη έχετε για την παραπάνω δασκαλίτσα; Αυτά είναι τα παιδαγωγικά που τους μαθαίνουν; Αυτά διδάσκουν και στα παιδιά μας. Αυτά προτείνουν στους μαθητές του δημοτικού για να χαλαρώσουν; Συγνώμη τότε. Είμαι ανεπαρκής. Ας πάρει η δασκαλίτσα το μάθημα της πληροφορικής και όλα τα άλλα μαθήματα.@Dr_Michael σε παρακαλώ μην σβήσεις αυτά τα μηνύματα. Και μην διαγράψεις την δασκαλίτσα. Την άποψη της είπε. Ας κριθεί γι’αυτό. Δεν ξαναγράφω σε αυτό το θέμα. Συγνώμη αν έθιξα κάποιον.